Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μονο απαντηση στο ερωτημα της σελιδας δεν βλεπω. Οχι οτι περιμενα και κατι φοβερο δηλαδη.
Aυτό που έγραψες δεν είναι εντελώς ακριβές...

Μάθαμε πως ένα αγοράκι βγάζει γκόμενους οικοδόμους :grin:

ΟΚ... θα μπορούσε να ήταν άλλο νήμα... αλλά θα μας πούνε και ρατσιστές και οπισθοδρομικούς μετά! Ο καθένας με τα γούστα του!! :tooth:

godfather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
799
Πόντοι
301
Aυτό που έγραψες δεν είναι εντελώς ακριβές...

Μάθαμε πως ένα αγοράκι βγάζει γκόμενους οικοδόμους :grin:

ΟΚ... θα μπορούσε να ήταν άλλο νήμα... αλλά θα μας πούνε και ρατσιστές και οπισθοδρομικούς μετά! Ο καθένας με τα γούστα του!! :tooth:
Οκ. Δεν ειναι ομως η απαντηση που θα περιμενε καποιος σε τετοια σελιδα :O

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ρε σεις μ εχει ερθει μια διαφημιση στο facebook απο ενα Αthens vip massage και οι περισσοτερες μεσα ειναι απο φυλης

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οκ. Δεν ειναι ομως η απαντηση που θα περιμενε καποιος σε τετοια σελιδα :O
Τυπε οπου παω εχω απο πισω μου και 3 βασικους μαλακες τους οποιους εχω αμετρητες φορες ξεφτιλισει εδω μεσα και ψαχνουν μια ευκαιρια μπας και μου την πουν.
Ειναι δεξιοι μπαχαλακιδες

• Like
Αντιδράσεις: ave.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε σεις μ εχει ερθει μια διαφημιση στο facebook απο ενα Αthens vip massage και οι περισσοτερες μεσα ειναι απο φυλης
Γινεται αυτο που φοβομουν φιλε,πανε σε μασατζιδικα αλλες δουλευουν ανεξαρτητες και αλλες εφυγαν απο τη χωρα.
Πρεπει να ανοιξουν γρηγορα γιατι φοβαμαι πως οι οικοι ανοχης θα υποστουν αφανισμο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Γινεται αυτο που φοβομουν φιλε,πανε σε μασατζιδικα αλλες δουλευουν ανεξαρτητες και αλλες εφυγαν απο τη χωρα.
Πρεπει να ανοιξουν γρηγορα γιατι φοβαμαι πως οι οικοι ανοχης θα υποστουν αφανισμο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
σιμονα και λαουρα πετυχα για οποιον τις ξερει (και κατι αλλες που δε θυμαμαι ονοματα) αλλα αυτες οι δυο καλα θα κανουν να μεινουν εκει στα μασσατζιδιικα γιατι ηταν φολες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και τι θα κάνεις τότε χωρίς μπουρδέλα και μασατζίδικα.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Από τα σχόλια καταλαβαίνεις τι πλεμπα είναι ο Ζανουλης... Είδωλο του οι κατσαπλιαδες Αλβανοί οι μεγαλύτεροι ναρκεμποροι στην Ευρώπη. Ζανουλη σε σπρώχνουν μαυρακι ε? Έλα πες μας την αλήθεια :2funny::afro:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Για μερικούς πάρα πολύ. Ειδικά ο Stokadoura παρομοίασε το οικοδομικό συγκρότημα που μένω με εργατικές πολυκατοικίες του 80-90 στα Πατήσια. Μάλιστα, εργ. πολυκατοικίες με πισίνα στα Πατήσια.
Αναρρωτιέσαι τι ψυχολογικά μπορεί να κουβαλάει κάποιος που να έχει τόσο αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις.
Και κάποια στιγμή καταλαβαίνεις γιατί, όταν βγουν πράγματα στη φόρα.

Μερικοί είστε σε τόσο προχωρημένη κατάσταση που καρφώνεστε από μόνοι σας. Ο εμμονικός Πρίγκηπας χτες όργωσε την περιοχή PACA και σήμερα την Οξιτανία ψάχνοντας κάτω από τις πετρουλες για να βρει την IP μου. Σα σκυλάκι λαγωνικό, αλλά το παίζει μάγκας. Ξοπίσω του ένας .... τρελός!!! να παραλληρεί «Καλόγερος-Σαββίδης, Καλόγερος-Σαββίδης, Καλόγερος-Σαββίδης....»

Καημένα παιδιά, φτωχές υπάρξεις. Μου φαίνεται ότι δεν περνάτε καθόλου καλά.
Tύπε Καλόγερο, χωράει κι άλλα ναυάγια αυτή η πισίνα ή μόνον εσύ έχεις πιάσει όλον τον πάτο;

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σιγά, σε έπιασε ο πόνος ΜΑΛΑΚΑ. Πες μας για έναν τύπο που του είχε κάνει χοάνη τον πάτο ο τύπος μυθικό πουλί και του ανέβαζε φωτογραφίες με σφαίρες γι εκείνον και την οικογένειά του.

Μλκ.
δυνατή η επιχειρηματολογία του δεν βρίσκεις? μετά θα πει εγώ δεν είπα ότι μου αρέσει το φίστινγκ, εγώ για πέντε δάχτυλα μίλησα με καρπό μαζί.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τύπε το σκιπταριο κυλά στο αίμα μας. Ακόμα και «βελουδινος» να είναι κάποιος ,βγάζει την άγρια αλβανιλα του
αυτό είναι ελληνική προφορά και έκφραση. Οι αλβανοί το λένε λίγο διαφορετικά.
Στο είπα δεν προσπαθείς αρκετά θέλει homework

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
δυνατή η επιχειρηματολογία του δεν βρίσκεις? μετά θα πει εγώ δεν είπα ότι μου αρέσει το φίστινγκ, εγώ για πέντε δάχτυλα μίλησα με καρπό μαζί.
Παντως εγω που αγνοουσα τετοιο ποσταρισμα μεχρι τωρα τον ειχα απλα για μαλακα και κακιασμενο, πλεον εχει περασει και στην κατηγορια ροκο με την κακη εννοια ομως. Κριμα, εχουν γινει πολλες οι κρυφες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
αυτό είναι ελληνική προφορά και έκφραση. Οι αλβανοί το λένε λίγο διαφορετικά.
Στο είπα δεν προσπαθείς αρκετά θέλει homework
Τυπε μπορεί να είναι Αλβανος με κεινοτικο διαβατήριο εδώ μας είχαν φέρει τον Ρότσα από την Αργεντινή και μας λέγαν είναι ο Μπουμπλης από το Αιγάλεω :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τα ελληνικά ορισμένων .....

ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ .... ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ .... ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ = ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ....

Ο rocco έχει φάει δάχτυλο και δεν τον θεωρώ πούστη = ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΑΧΤΥΛΟ !!!!!!!!!!!

Τώρα να σχολιάσω το αντριλίκι ατόμων που ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ PICKER ;;;;;;;;;;

Ρε μαλάκα ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟ PICKER !!!!!!!!!!!

Έναν τύπο 1.68 , 55 κιλά, τσίχλα που έφτσσε 40+ και έχει παιδικές φοβίες !!!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΥΚΑΡΑ ;;;;;;;;;;;

Τον είχε δει μέλος στο μετάξι .... του φώναξε PICKER !!!!!!
και έφυγε τρέχοντας το φουκαραδάκι .....

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ , ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ..... ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ ΜΕ ΤΑ .... ΑΚΡΙΒΑ ΤΖΙΠ (ΤΟΥ 2004)
και .... τις αδήλωτες πισίνες (κυριολεκτικά ΣΤΕΡΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ) , στα αυθαίρετα σπίτια (των πεθερών)

Πρώτη φορά μου δημιουργεί .... κάποιο συναίσθημα το μπου.κομ .....

ΘΛΙΨΗ !

Θεωρούσα το λιγότερο άνανδρο υποκείμενο που θα μπορούσε να υπάρχει .... λιγότερο άνανδρο από αυτή την κατάντια !!

Την πέφτουν στον .... picker !!!!!!!!

Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν ;;;
Να βάζουν τρικλοποδιές σε κουτσούς με μπαστούνια ;;
Σε τυφλούς ;;;
Σε τυφλούς και κουτσούς ;;;;;

Ξεπέρασαν τη φαντασία μου !

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Εδω η ελενα ρε 2 χρονια σε περιμενε να τη παρεις και δεν πηγες.
Χαχαχαχαχαχα
Ασε τα ξερω τα χαιρια σου σωγαμπρε
Αυτός σίγουρα δεν μπορεί να στην πει. Και να μην ξέραμε πράγματα για αυτόν, κάνει μπαμ από μακριά οτι είναι δροσερός. Προδίδονται από το αβατάρ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σιγά, σε έπιασε ο πόνος ΜΑΛΑΚΑ. Πες μας για έναν τύπο που του είχε κάνει χοάνη τον πάτο ο τύπος μυθικό πουλί και του ανέβαζε φωτογραφίες με σφαίρες γι εκείνον και την οικογένειά του.

Μλκ.

Ρε βλάκα ...... τι γράφεις εδώ ;;;;
ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ Ο ΠΙΚΕΡ ;;;;

Μαλάκα .... κάτσε .... είσαι τρόμπας .... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

Υποστηρίζεις ότι απείλησε κάποιον ο .... πικερ ;;;;;;;;;

Και ο άλλος φοβήθηκε και του την έπεφτε ;;;;;;;;;;;;

ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ......

Αυτό υποστηρίζεις ;;;

Βλέπεις τι δίκαιος είμαι !!!!!

Δεν σε κατηγορώ άδικα !!!

Η πρόταση που διατυπώνεις είναι ....

ΟΤΙ Ο PICKER, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ... ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ .... ΙΝΤΕΡΝΕT .... ΚΑΙ ΦOΒΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ... ΠΈΦΤΑΤΕ ΣΤΟΝ .... picker ;;;;

Υποστηρίζεις το παραπάνω που είναι γραμμένο με πλαγιαστά ;;;;

Αυτό υποστηρίζεις ;;;;;;;;;;;;;;;

Μήπως πρέπει να .... δώσουμε και ορισμό του .... picker ;;;;;;;;;;;;;

Να πούμε ποιός ήταν ο ... picker ;;;;;;;;;;;

Μαλάκα .... θα τρελαθώ !
Δεν το πιστεύω !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom