Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ kalogero !!!!!!!!!

Ο άνθρωπος πόσταρε ένα διαμέρισμα στη νότια γαλλία !!! ΖΕΙ ΕΚΕΙ .

Τόσο οδυνηρό είναι ;;;;;;;;;;;

Υπάρχουν έλληνες ρε τρόμπες ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ 1000€ ή 2000€ ή 5000€ το μήνα !!!!!!

Τόσο ενοχλητικό είναι ;;;;;;;

Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή !!!!!

Ο έλληνας έξω μεγαλουργεί !!!!!!!!!!

Έχω δει laborghini στο εξωτερικό .... σε πίθανο μέρος .... δεν λέω που .... με ντόπιες πινακίδες ... της χώρας εκεί ....

ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΑ !!!!!!!!!!!!

Τι να κάνουμε ρε μάγκες ;;;;;;;;;;;;;;

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ !!!!!!!!!

Γερμανια?Λαζογερμανος λογικα.Εχω δει και εγω Ποντιους εκει πανω με αμαξαρες που φορτωνουν πουτανες με κοκες κλπ.Αλλα αυτοι τυπε ειναι εκει πολλα χρονια δεν πηγανε απο το 10 με τα μνημονια και μετα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γερμανια?Λαζογερμανος λογικα.Εχω δει και εγω Ποντιους εκει πανω με αμαξαρες που φορτωνουν πουτανες με κοκες κλπ.Αλλα αυτοι τυπε ειναι εκει πολλα χρονια δεν πηγανε απο το 10 με τα μνημονια και μετα.
Τύπε ... πλαστικός χειρουργός που πήγε μετά το 10 , λες να μη βγάζει φράγκα ;;;

Και μάστορες ... με άκρες ... που βάφουν μεγάλα κτίρια , επιχειρήσεις ..... γραφεία ....
δεν βγάζουν λες φραγκάκια ;;;;;
Τζαμά έχω ακούσει στη νότια αφρική που πήγε και καθάριζε 15 χιλιάρικα το μήνα ! Εκεί δεν χάλαγε ούτε το 1 !!!
Δεν έγινε με φραγκάκια ;;;;;;;;

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞΩ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ !!!!!!!!
Στην ελλάδα τι να κάνει ;;;;;;;;; Με προκαταβολή φόρου ;;;;;;;;

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τύπε αν δεν έχεις περάσει την Μουργκάνα με τα πόδια φορτωμένος σαν μουλάρι με σκατόφουντα Αλβανός δεν είσαι.

Νεοαλβανός μπορεί αλλά καμιά σχέση με του παλιούς χαρντ κορ Σκιπτάριδες...
Τύπε το σκιπταριο κυλά στο αίμα μας. Ακόμα και «βελουδινος» να είναι κάποιος ,βγάζει την άγρια αλβανιλα του

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Και μάστορες ... με άκρες ... που βάφουν μεγάλα κτίρια , επιχειρήσεις ..... γραφεία ....
Τζαμά έχω ακούσει στη νότια αφρική που πήγε και καθάριζε 15 χιλιάρικα το μήνα ! Εκεί δεν χάλαγε ούτε το 1 !!!

Kαλα αραξε.Δεν ειναι ολοι ετσι οπως τα λες.Εχει αρκετους που απλα αυτοσυντηρούνται η εχουν ενα πολυ καλο εισοδημα.Τωρα για λαμποργκινι-φερραρι κλπ που λες κατι τετοια τα οδηγανε λαζογερμανοι με 3-4 εστιατόρια αλλα βρισκονται εκει απο τα χρονια του φρυδια.Πλεον το εξωτερικο δεν ειναι οπως ητανε καποτε.Σιγουρα πολυ καλυτερα απο την μπανανια μας αλλα και εκει πανω εχει τρελο ανταγωνισμο και αλλους παραγοντες οι οποιοι δεν θα σε κανουν πλουσιο.Οσο για πλαστικους χειρουργους και καρδιοχειρουργους που λες....αυτοι τα κονομανε οπουδηποτε.Και στην Ελλαδα και παντου.Ξες κανεναν τετοιο να πειναει εδω περα?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τύπε το σκιπταριο κυλά στο αίμα μας. Ακόμα και «βελουδινος» να είναι κάποιος ,βγάζει την άγρια αλβανιλα του

Ρε μόρτη .... δεν υπάρχουν λελέδες αλβανοί ;;;;;
Οι 20χρονοι οι τωρινοί .... είναι όπως ήταν οι 40ρηδες του 1990 ;;;;;;;;;;

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

Εδώ εμείς οι Αλβανοί γίναμε άνθρωποι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μόρτη .... δεν υπάρχουν λελέδες αλβανοί ;;;;;
Οι 20χρονοι οι τωρινοί .... είναι όπως ήταν οι 40ρηδες του 1990 ;;;;;;;;;;
Λελεδες δεν υπάρχουν. Έχω δει μερικούς αγαπουληδες αλλά ένα πέντε τα εκατό είναι. Έλληνες είναι το 80%

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οσο για πλαστικους χειρουργους και καρδιοχειρουργους που λες....αυτοι τα κονομανε οπουδηποτε.Και στην Ελλαδα και παντου.Ξες κανεναν τετοιο να πειναει εδω περα?
Οι πλαστικοί είναι πολλοί πλέον στην ελλάδα. Και υπάρχουν κάποιοι , που δεν βγάζουν τρελά λεφτά !
Από την άλλη ... έλληνες που να πεινάνε ... δεν υπάρχουν πολλοί , ούτε ελλάδα .... ούτε έξω !

Πολλοί κλαίνε, επειδή έχασαν παλιά μεγαλεία, όχι επειδή είναι στην ψάθα .... ή πεινάνε !
Δεν είναι το ίδιο !

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εδώ εμείς οι Αλβανοί γίναμε άνθρωποι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λελεδες δεν υπάρχουν. Έχω δει μερικούς αγαπουληδες αλλά ένα πέντε τα εκατό είναι. Έλληνες είναι το 80%
μπα παραφλωρεψατε

σας φερμαρουν πανευκολα πια

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Οι πλαστικοί είναι πολλοί πλέον στην ελλάδα. Και υπάρχουν κάποιοι , που δεν βγάζουν τρελά λεφτά !
Από την άλλη ... έλληνες που να πεινάνε ... δεν υπάρχουν πολλοί , ούτε ελλάδα .... ούτε έξω !

Πολλοί κλαίνε, επειδή έχασαν παλιά μεγαλεία, όχι επειδή είναι στην ψάθα .... ή πεινάνε !
Δεν είναι το ίδιο !

Eδω εχεις δικαιο.Ιδιως αυτοι με τα μαυρα κατω απο το κρεβατι :rockon::headbang2:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ kalogero !!!!!!!!!

Ο άνθρωπος πόσταρε ένα διαμέρισμα στη νότια γαλλία !!! ΖΕΙ ΕΚΕΙ .

Τόσο οδυνηρό είναι ;;;;;;;;;;;
Για μερικούς πάρα πολύ. Ειδικά ο Stokadoura παρομοίασε το οικοδομικό συγκρότημα που μένω με εργατικές πολυκατοικίες του 80-90 στα Πατήσια. Μάλιστα, εργ. πολυκατοικίες με πισίνα στα Πατήσια.
Αναρρωτιέσαι τι ψυχολογικά μπορεί να κουβαλάει κάποιος που να έχει τόσο αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις.
Και κάποια στιγμή καταλαβαίνεις γιατί, όταν βγουν πράγματα στη φόρα.

Μερικοί είστε σε τόσο προχωρημένη κατάσταση που καρφώνεστε από μόνοι σας. Ο εμμονικός Πρίγκηπας χτες όργωσε την περιοχή PACA και σήμερα την Οξιτανία ψάχνοντας κάτω από τις πετρουλες για να βρει την IP μου. Σα σκυλάκι λαγωνικό, αλλά το παίζει μάγκας. Ξοπίσω του ένας .... τρελός!!! να παραλληρεί «Καλόγερος-Σαββίδης, Καλόγερος-Σαββίδης, Καλόγερος-Σαββίδης....»

Καημένα παιδιά, φτωχές υπάρξεις. Μου φαίνεται ότι δεν περνάτε καθόλου καλά.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Καταρχήν .... στα πατήσια έχει εργατικές ;;;;;;;;;

εργατικές ξέρω αλεξάνδρας, μεταμόρφωση , κάτω κηφισιά , χολαργό , ρέντη , ταύρο , περιστέρι , νέα ιωνία ....

Πισίνες δεν έχουν πουθενά, καμία !

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Aνοιξε ο ανθρωπος ενα θρεντ για το πως να βγαζεις γκομενες.. και κατακλυζεται απο ποστ θαμωνων τσοντοσινεμα και σουιγκεραδικων :confused:
Με λιγα λογια πουστηδων
ΝΑΖΙ μαϊμού μήπως γιαυτό σε σούταραν από τη ΣΥΔ; Γιατί κωλοδακτυλιάζεσαι κι εσύ σαν τον Τραλαλάκη και είστε όλο σου-ξου-μου-ξου μεταξύ σας;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μπα παραφλωρεψατε

σας φερμαρουν πανευκολα πια
Σωστος βαγκον.
Καμια σχεση οι αλβανοι του 90 που ειχαν ερθει εδω,εγω αν και μικρος τοτε τους εβλεπα οικοδομη ηταν σκετα μαχημια σκληροτραχηλοι ασε στα χωραφια κλπ δουλειες που έκαναν,και αν καποιος δεν του εδινε τα λεφτα στην καλυτερη να του βιαζε τη γυναικα στην χειροτερη να τον σκοτωνε.
Τωρα και οι νεοαλβανοι που ερχονται ελλαδα εχουν φλορεψει πολυ καμια σχεση με τους παλιους που δουλευαν 20 ωρες το 24ωρο και αν τους εκανες μαγκιες σου γαμουσαν το πρεκια.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σωστος βαγκον.
Καμια σχεση οι αλβανοι του 90 που ειχαν ερθει εδω,εγω αν και μικρος τοτε τους εβλεπα οικοδομη ηταν σκετα μαχημια σκληροτραχηλοι ασε στα χωραφια κλπ δουλειες που έκαναν,και αν καποιος δεν του εδινε τα λεφτα στην καλυτερη να του βιαζε τη γυναικα στην χειροτερη να τον σκοτωνε.
Τωρα και οι νεοαλβανοι που ερχονται ελλαδα εχουν φλορεψει πολυ καμια σχεση με τους παλιους που δουλευαν 20 ωρες το 24ωρο και αν τους εκανες μαγκιες σου γαμουσαν το πρεκια.
Tι έβλεπες ρε μπούλη το 90? Εσύ τότε τραμπαλιζόσουν στα αρχίδια του πατέρα σου ή το πολύ να ρούφαγες το αυγό σου και να έχεζες τα Pampers σου! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Tι έβλεπες ρε μπούλη το 90? Εσύ τότε τραμπαλιζόσουν στα αρχίδια του πατέρα σου ή το πολύ να ρούφαγες το αυγό σου και να έχεζες τα Pampers σου! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ρε μαλακα επειδη εσυ εισαι 20 χρονια μεγαλυτερος απο μενα νομιζεις οτι εχεις προταιρημα?
Θες να συγκριθουμε.
Σε θεμα ξυλου σε τουλουμιαζω και βαζεις τα κλαματα.
Σε γκομενα εσυ θες βιαγκρα να τη πηδησεις ενω εγω τη γαμαω σερι.
Οσα εχω ζησει εγω 32 χρονια δεν θα ζησεις εσυ ουτε στα 90 σου.
Τι πας να συγκρινεις ρε παραμολιμεντο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε μαλακα επειδη εσυ εισαι 20 χρονια μεγαλυτερος απο μενα νομιζεις οτι εχεις προταιρημα?
Θες να συγκριθουμε.
Σε θεμα ξυλου σε τουλουμιαζω και βαζεις τα κλαματα.
Σε γκομενα εσυ θες βιαγκρα να τη πηδησεις ενω εγω τη γαμαω σερι.
Οσα εχω ζησει εγω 32 χρονια δεν θα ζησεις εσυ ουτε στα 90 σου.
Τι πας να συγκρινεις ρε παραμολιμεντο
Nαι, καλά εντάξει όλα αυτά!

Αλλά φαντάζομαι ότι όλα αυτά ισχύουν όσο ισχύει το γεγονός ότι εσύ το '90 έβλεπες τα μαχήμια τους αλβανούς στις οικοδομές! :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Nαι, καλά εντάξει όλα αυτά!

Αλλά φαντάζομαι ότι όλα αυτά ισχύουν όσο ισχύει το γεγονός ότι εσύ το '90 έβλεπες τα μαχήμια τους αλβανούς στις οικοδομές! :tooth:
Ναι ρε μαλακα γιατι το 98 ημουν 9 χρονων παιδι και εβλεπα οτι δουλευαν σαν σκυλια.
Εσυ το 98 ησουν 28 χρονων μαλακας μπουλης που ζουσες με 1000δρχ τη μερα ενω οι αλβανοι στις οικοδομες τσεπωναν 15χιλιαρικα τη μερα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι ρε μαλακα γιατι το 98 ημουν 9 χρονων παιδι και εβλεπα οτι δουλευαν σαν σκυλια.
Εσυ το 98 ησουν 28 χρονων μαλακας μπουλης που ζουσες με 1000δρχ τη μερα ενω οι αλβανοι στις οικοδομες τσεπωναν 15χιλιαρικα τη μερα
Το 90 είπες, όχι το 98 :grin:

Πάντως βλέπω είχες ωραία παιδική ηλικία! Πήγαινες στις οικοδομές και έπαιζες με τα μαστόρια? Μήπως εκεί σε έκαναν υποτακτικό και σου κόλλησε μετά η φάση με τις αφέντρες?

Τότε τα αλβανά ήταν γκάου εντελώς, τρύπα να 'ναι κι ότι να 'ναι!!! :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δύο παρατηρήσεις
Α. Βλέπω ότι πολύ σε χαλάει που "φλορέψανε" ????
Πρόσεξέ το..
Β. Εσύ υποτίθεται είσαι 31. Το 90 ήσουν ωάριο ...
Ρε μπας και φοράς και μασέλα και μας το κρύβεις? ??
Σε εχω κανει γιουσουφακι τελιως απολωλο.
Μαλακα δεκαετια του 90 σου λεω οχι το 1990.
Ποσο σε εχω ξεφτιλισει ρε προμοτορα στη φορα ολα στα εβγαλα πριν 2 μερες

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom