Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Τύπε ... ειλικρινά θέλεις να ασχοληθώ να βρω το post μου που έκανε quote το πουλί ;;;

Έλεγα ότι βάζουν σε εμένα δάχτυλο ;;;;
ή υπερασπιζόμουν τον πικεράκο ... που του την έπεφτε ο barock για το δάχτυλο ;;;

Και έλεγα ότι ο rocco , έχει φάει δάχτυλο .

Ο barock την ... έπεφτε στον πίκερ .... θα μου πεις άλλος τον απειλούσε στο .... fb !!!!!!!

Τον picker !!!!!!!!!

Τον picker , το κακόμοιρο παιδάκι
Σιγά, σε έπιασε ο πόνος ΜΑΛΑΚΑ. Πες μας για έναν τύπο που του είχε κάνει χοάνη τον πάτο ο τύπος μυθικό πουλί και του ανέβαζε φωτογραφίες με σφαίρες γι εκείνον και την οικογένειά του.

Μλκ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εκτίθεσαι χαζούλη....
και τη δεκαετία του 90 παιδί ήσουν...στις οικοδομές γύρναγες και έβλεπες αλβανούς?
εκτός, σε συνδυασμό με τον πιο πάνω θαυμασμό σου, αν παίζουν άλλα....:wink:
δεν είναι τραγικό, όλοι αποδεκτοί στο μπου :grin:
Καλα σε εχω κανει να φαινεσαι τελιως μπουλης εδω μεσα.
Με χαροποιει αυτο να ξερεις.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.695
Πόντοι
12.756
τον βλεπω να μπαναρεται και απο αλλο νημα και μετα θα παθει καταθλιψη....τωρα οριακα ζει :confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Για μερικούς πάρα πολύ. Ειδικά ο Stokadoura παρομοίασε το οικοδομικό συγκρότημα που μένω με εργατικές πολυκατοικίες του 80-90 στα Πατήσια. Μάλιστα, εργ. πολυκατοικίες με πισίνα στα Πατήσια.
Αναρρωτιέσαι τι ψυχολογικά μπορεί να κουβαλάει κάποιος που να έχει τόσο αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις.
Και κάποια στιγμή καταλαβαίνεις γιατί, όταν βγουν πράγματα στη φόρα.

Μερικοί είστε σε τόσο προχωρημένη κατάσταση που καρφώνεστε από μόνοι σας. Ο εμμονικός Πρίγκηπας χτες όργωσε την περιοχή PACA και σήμερα την Οξιτανία ψάχνοντας κάτω από τις πετρουλες για να βρει την IP μου. Σα σκυλάκι λαγωνικό, αλλά το παίζει μάγκας. Ξοπίσω του ένας .... τρελός!!! να παραλληρεί «Καλόγερος-Σαββίδης, Καλόγερος-Σαββίδης, Καλόγερος-Σαββίδης....»

Καημένα παιδιά, φτωχές υπάρξεις. Μου φαίνεται ότι δεν περνάτε καθόλου καλά.
Τύπε, καθαρά για τυπικούς λόγους, η πισίνα είναι με πλακάκια ή γούρνα από μπετό; Ένα μέλος εδώ ρωτάει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
τον βλεπω να μπαναρεται και απο αλλο νημα και μετα θα παθει καταθλιψη....τωρα οριακα ζει :confused:
Τωρα ο προμοτορας θα αρχισει τα π.μ σε παντες για μπαν αθηναιε.
Στις γυμνες φωτογραφιες εμαθα τους παντες παρακαλαγε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Με το να λες μαλακιες εδω μεσα και ακυρα.
Ετσι εκτιθεσαι περισσοτερο .
Για κατσε να αρχιζω να δημοσιοποιω τα καμωματα σου εδω μεσα να αρχισουν τα γελια παλι
Εγώ λέω να ξελογκάρεις και να φεύγεις σιγά σιγά για την οικοδομή. Οι αλβανοί όπου να ναι θα κάνουν διάλλειμα και σε περιμένουν για ανακούφιση.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.695
Πόντοι
12.756
Τωρα ο προμοτορας θα αρχισει τα π.μ σε παντες για μπαν αθηναιε.
Στις γυμνες φωτογραφιες εμαθα τους παντες παρακαλαγε.
δεν παιζει αυτο ρε και το ξερεις..απλα το σαιτ φτιαχτηκε,ο αντισθενης και οι λοιποι μοντς πλεον ασχολουνται κανονικα και ριχνουν μπιφτεκια αν νομιζουν οτι καποιος -καποιοι χαλανε τα νηματα που δεν πρεπει..υπαρχουν νηματα που τα θελουν καθαρα και αλλα που καυλαντιζουμε οπως θελουμε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγώ λέω να ξελογκάρεις και να φεύγεις σιγά σιγά για την οικοδομή. Οι αλβανοί όπου να ναι θα κάνουν διάλλειμα και σε περιμένουν για ανακούφιση.
Εδω η ελενα ρε 2 χρονια σε περιμενε να τη παρεις και δεν πηγες.
Χαχαχαχαχαχα
Ασε τα ξερω τα χαιρια σου σωγαμπρε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Με το να λες μαλακιες εδω μεσα και ακυρα.
Ετσι εκτιθεσαι περισσοτερο .
Για κατσε να αρχιζω να δημοσιοποιω τα καμωματα σου εδω μεσα να αρχισουν τα γελια παλι
Εγώ άλλο σε ρώτησα! Σε ρώτησα πως έχεις ξεφτιλίσει τον john.

Εσύ μου λες αρλούμπες, αλλά αν το θέτεις έτσι,πολύ ευχαρίστως! Ανέβασε εσύ που πήγαινα μετάξι (όπου πας μονίμως εσύ) και θα ανεβάσω κι εγώ τα afentra-quests που έχεις στο βιογραφικό σου.

Ποιος λες να είναι ρόμπα? :tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Εδω η ελενα ρε 2 χρονια σε περιμενε να τη παρεις και δεν πηγες.
Χαχαχαχαχαχα
Ασε τα ξερω τα χαιρια σου σωγαμπρε
Ένα αρχίδι ξέρεις. Μάλλον πολλά, αλβανικά, μαστόρια στις οικοδομές.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγώ άλλο σε ρώτησα! Σε ρώτησα πως έχεις ξεφτιλίσει τον john.

Εσύ μου λες αρλούμπες, αλλά αν το θέτεις έτσι,πολύ ευχαρίστως! Ανέβασε εσύ που πήγαινα μετάξι (όπου πας μονίμως εσύ) και θα ανεβάσω κι εγώ τα afentra-quests που έχεις στο βιογραφικό σου.

Ποιος λες να είναι ρόμπα? :tooth:
Ευχαριστως θειτσο

Συνημμένα

• Screenshot_20210223_220952.jpg
    Screenshot_20210223_220952.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 20210218_132624.jpg
    20210218_132624.jpg
    231,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 20210218_132340.jpg
    20210218_132340.jpg
    224 KB · Εμφανίσεις: 35

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξύ, πως γίνεται να γράφει στο νήμα "πως να βγάλεις γκόμενες" ο στραπονιάρης αλβανολάγνος που πριν λίγο καιρό έμαθε τι είναι η σερβιέτα, μόνο ο μάγος φύλαρχος του μπου το ξέρει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εν τω μεταξύ, πως γίνεται να γράφει στο νήμα "πως να βγάλεις γκόμενες" ο στραπονιάρης αλβανολάγνος που πριν λίγο καιρό έμαθε τι είναι η σερβιέτα, μόνο ο μάγος φύλαρχος του μπου το ξέρει.
Εγω θα λεγα να μετονομαστει σωγαμπρος αγαπουλης της ελενας και λατρης των τσοντοσινεμα
Χαχαχχαχαψαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

3 και μονος μου μουνακια μαζικη και σας γαμω θειτσο προμοτορας και βλαροκ και στανταρακια πουτανακια μου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Εγω θα λεγα να μετονομαστει σωγαμπρος αγαπουλης της ελενας και λατρης των τσοντοσινεμα
Χαχαχχαχαψαχα

3 και μονος μου μουνακια μαζικη και σας γαμω θειτσο προμοτορας και βλαροκ και στανταρακια πουτανακια μου
Κοίταξε, το οτι έχεις ένα θέμα να αντιλαμβάνεσαι πως γαμάνε είναι γνωστό. Εσύ έχεις μάθει το γαμήσι από αλβανούς στις οικοδομές και πρόσφατα τι είναι σερβιέτα. Ποιοί είμαστε εμείς που θα σου χαλάσουμε το όνειρο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Χαχαχχαχαψαχα

Mην κλαίγεσαι, έτρωγες πούτσες από αλβαναριά στην οικοδομή σε τρυφερή ηλικία! Ε, τώρα τουλάχιστον σε παρτουζώνουν καθαροί, όχι ιδρωμένοι λεχρίτες με ασβέστη πανω τους! :tooth:

godfather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
799
Πόντοι
301
Μονο απαντηση στο ερωτημα της σελιδας δεν βλεπω. Οχι οτι περιμενα και κατι φοβερο δηλαδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom