Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Ο πρικιπας πρεπει να ειναι ο Αβε, η ο ετζιαν οργκ
Αυτό είναι που λέμε αυτογκόλ από τα αποδυτήριαΜόνος σου καρφώνεσαι; Τι φάση;
Κι από σένα κι από όλους μας.Ο καλόγερος ζει καλύτερα από σενα.
Δε καταλαβαινω το συμπερασμα σας, αλλα οκ, δευτερη γλωσσα ειναι τα ελληνικαΑυτό είναι που λέμε αυτογκόλ από τα αποδυτήρια
Που το θυμήθηκες το Ροδίτη; Αμούστακο παληκαράκι είσαι εδώ μέσα. Αυτός είναι πολύ παλιός. Αν εννοείς της χούφτας 1000%. Είχε περιγράψει ο Ροδίτης το σκηνικό που του την έπεσε η Σκανδιναυή θεά στη διπλανή ξαπλώστρα κι αυτός δεν ήθελε να τη γαμήσει. Ήθελε να τραβήξει μια παχιά και να γεμίσει τη θεά από πάνω ως κάτω με τα φλόκια του. Απο τη δική του ξαπλώστρα. Περίπτωσις ο νησιώτης.....Ο πρικιπας πρεπει να ειναι ο Αβε, η ο ετζιαν οργκ
οκζηλευουν που παιρναω καλυτερα.
Τυπε, εμεις οι Αλβανοι προσαρμοζομαστε γρηγορα. Αν και θα ηθελα να μαθω και αλλα για το σκηνικο που λες.Που το θυμήθηκες το Ροδίτη; Αμούστακο παληκαράκι είσαι εδώ μέσα. Αυτός είναι πολύ παλιός. Αν εννοείς της χούφτας 1000%. Είχε περιγράψει ο Ροδίτης το σκηνικό που του την έπεσε η Σκανδιναυή θεά στη διπλανή ξαπλώστρα κι αυτός δεν ήθελε να τη γαμήσει. Ήθελε να τραβήξει μια παχιά και να γεμίσει τη θεά από πάνω ως κάτω με τα φλόκια του. Απο τη δική του ξαπλώστρα. Περίπτωσις ο νησιώτης.....
Τον ανέλαβε ένα εκλεκτό μέλος εδώ μέσα γιατί προκαλούσεΟ Δημητρακης που ειναι? Εχει χαθει αυτη η ψυχη, τον εφαγαν οι ανθρωποφαγοι που προσπαθουν να φανε και ΚΜΑΝ, καλογερο και φαγανε σαββιδη
Πω ρε φιλε, ελα τωρα.Τον ανέλαβε ένα εκλεκτό μέλος εδώ μέσα γιατί προκαλούσε
αυτό είναι αδύνατον για πρακτικούς λόγους. Έχω εξηγήσει αλλού.Που θα μου παει, θα βρω ποιανου κλωνος ειναι ο πριγκηπας
Είμαι έτοιμος να επενδύσω σε σταρτ απ επιχείρηση απλικασιον και να τινάξω την μπάνκα στον αέρα στην αναζήτησή θα βάζω μουνολιβαδαΠως περνάμε σήμερα;
Έτοιμο το app του Καλόγερο μπας και γαμήσουμε κι εμείς οι πτωχοί;
Δεν είναι θείος του.Ασκητής σε αναζήτηση του θείου;
εγώ θα βάλω χακερά να τον φλομώσει στα μπουτς και να πάρει το σάιτ στο χέρι.Είμαι έτοιμος να επενδύσω σε σταρτ απ επιχείρηση απλικασιον και να τινάξω την μπάνκα στον αέρα στην αναζήτησή θα βάζω μουνολιβαδα
Hταν μαζι με Μπολτ και ψιλοτσιμπαγαν στη Μυκονο.Πως περνάμε σήμερα;
Έτοιμο το app του Καλόγερο μπας και γαμήσουμε κι εμείς οι πτωχοί;
μπουρμπουάρ σου άφησε ή συμβουλές για στούντιο και ντέιτςHταν μαζι με Μπολτ και ψιλοτσιμπαγαν στη Μυκονο.
Χαρη μας κανει που γραφει εδω.
Εγω ημουν ο σερβιτορος, οριστε το δελτιο παραγγελιας...
Απο τα 18 μου εχω κανει 5 σχεσεις μεχρι τα 30 μετα επαψα να κανω σχέσεις.προφανέστατα δεν έχεις κάνει σεξ με γκόμενά σου για να καταλάβεις τι είναι εξτρίμ...παπάρα
Για ποιον θείο λες; Εγώ μιλάω για το θεϊκό στοιχείο.Δεν είναι θείος του.