Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Θυμάμαι ενα φιλο μου παλιο που μου λεει ρε μαλακα γιατι άργησες ειχαμε δωσει ραντεβου βικτωριας και γιατι μου ειπες να έρθω εδω και του λεω ειχα παει σε μπουρδελο στη φυλης και μου λεει ρε μαλακα την μαρια δεν την εχεις τπυ λεω ναι και μου λεει και γιατι πας στα μπουρδελα και του λεω ειναι το χομπι μου μονο στα μπουρδελα αισθανομαι οτι πηδαω

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Που το θυμήθηκες το Ροδίτη; Αμούστακο παληκαράκι είσαι εδώ μέσα. Αυτός είναι πολύ παλιός. Αν εννοείς της χούφτας 1000%. Είχε περιγράψει ο Ροδίτης το σκηνικό που του την έπεσε η Σκανδιναυή θεά στη διπλανή ξαπλώστρα κι αυτός δεν ήθελε να τη γαμήσει. Ήθελε να τραβήξει μια παχιά και να γεμίσει τη θεά από πάνω ως κάτω με τα φλόκια του. Απο τη δική του ξαπλώστρα. Περίπτωσις ο νησιώτης.....
Τουλαχιστον δεν την πηγε στα σουινγκεραδικα να την γαμησουν μπροστα του :confused:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
O ρολογας που ειναι ρε παιδια;

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Θυμάμαι ενα φιλο μου παλιο που μου λεει ρε μαλακα γιατι άργησες ειχαμε δωσει ραντεβου βικτωριας και γιατι μου ειπες να έρθω εδω και του λεω ειχα παει σε μπουρδελο στη φυλης και μου λεει ρε μαλακα την μαρια δεν την εχεις τπυ λεω ναι και μου λεει και γιατι πας στα μπουρδελα και του λεω ειναι το χομπι μου μονο στα μπουρδελα αισθανομαι οτι πηδαω
Θυμαμαι φυλης μια Ρωσιδα, ξανθια, με τατουαζ πανω απο το κωλο (γυρω στο 15 αυτο).

Ειχα μπει στο μπουρδελο, βλεπω 5-6 τυπους να περιμενουν, εναν να θελει να φυγει και ο φιλος του να του λεει κατσε ρε μαλακα θα δεις αξιζει. Και βγαινει μια μουναρα και μενει και ο τυπος (και εγω) μαλακας.

Αναρωτιεμαι αν αυτη ειναι ακομα εκει, νομιζω ηθελε πανω απο 20, αλλα σκεφτομουν οτι ηταν λιγα για την εμφανιση

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Μάλιστα.
Ο Καλόγερος που είναι?Περιμένω να μάθω πως θεραπεύτηκε από την επάρατη νόσο που τον χτύπησε ως Σαββίδη.
Περιμένουμε με αγωνία τύπε από που θα λογκάρει σήμερα, σε ποιόν παράδεισο περνάει καλύτερα από όλους μας τώρα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Απο τα 18 μου εχω κανει 5 σχεσεις μεχρι τα 30 μετα επαψα να κανω σχέσεις.
Σ αυτες τις 5 σχεσεις η μια ηταν καλη στο κρεβατι και αυτη ηταν 45αρα χωρισμενη αλλα σπαζαρχιδω
Οι αλλες 4 ηταν ολα τα βαλαντια 18αρα 25αρα 32αρα 30αρα τοτε ηλικιες.
Πως γινεται να μην μου αρεσε καμια και να συνεχιζα να πηγαινω σε οικους??αφου δεν πηδαγα τις γκομενες και πήγαινα στους οικους και τις χωριζα μετα μιας και εβλεπα δεν τραβαει.
Τωρα τι μου τσαμπουνας εσυ εδω μεσα
ζανούλη είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό που έκανες.
Συνήθισες να χύνεις στα 5 λεπτά και δεν ξέρω πόσο είναι εύκολο να αλλάξει αυτό τόσα χρόνια μετά. Σκέψου να ερωτευτείς κάποια στιγμή και να σε παρατήσει γιατί είσαι κόκορας. Είναι πιο σημαντικό να είσαι καλός εραστής από το να παριστάνεις τον ινστρούκτορα.
Δεν θέλω να ακούσω αντίλογο ότι κρατάς όσο θες και δεν σε επηρρεάζει γιατί είμαστε όλοι άντρες εδώ ξέρουμε πως λειτουργεί.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Περιμένουμε με αγωνία τύπε από που θα λογκάρει σήμερα, σε ποιόν παράδεισο περνάει καλύτερα από όλους μας τώρα.
Πιστεύω ότι το τάλισκερ τον θεράπευσε,τι λες?

• Like
Αντιδράσεις: tnt

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Τύπε .... αυτός δεν ντρέπεται να πει που ζει ....

Μην το πάρεις βαριά και σε χάσουμε ....

Επίσης μάλλον το οίκημα το ... νοικιάζει στο όνομά του !!!
Όχι ... πεθερού ... ξέρεις .....

Και δεν είναι ... σερβιτόρος !!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Τύπε .... αυτός δεν ντρέπεται να πει που ζει ....

Μην το πάρεις βαριά και σε χάσουμε ....

Επίσης μάλλον το οίκημα το ... νοικιάζει στο όνομά του !!!
Όχι ... πεθερού ... ξέρεις .....

Και δεν είναι ... σερβιτόρος !!!!

Βάλε φωτογραφία τα τηλεκοντρόλ να ψαρώσουμε αφού και συ δε ντρέπεσαι για την .....προίκα σου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε μαλάκα .... γιατί ντρέπεσαι να πεις σε ποιό νησί της άγονης γραμμής είσαι ;;; Που δεν είναι η κρήτη βέβαια !
Με την κρήτη είσαι άσχετος. Μπορεί να είχες πάει .... 5μερη !!!!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μπαρόκ να δώσω λίγη τροφή για σκέψη περί Σαββίδη-Καλόγερου ή θα αρχίσει τα σεντόνια αγάπης?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ζανούλη είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό που έκανες.
Συνήθισες να χύνεις στα 5 λεπτά και δεν ξέρω πόσο είναι εύκολο να αλλάξει αυτό τόσα χρόνια μετά. Σκέψου να ερωτευτείς κάποια στιγμή και να σε παρατήσει γιατί είσαι κόκορας. Είναι πιο σημαντικό να είσαι καλός εραστής από το να παριστάνεις τον ινστρούκτορα.
Δεν θέλω να ακούσω αντίλογο ότι κρατάς όσο θες και δεν σε επηρρεάζει γιατί είμαστε όλοι άντρες εδώ ξέρουμε πως λειτουργεί.
Δεν με νοιαζει το ποσοτικο σεξ αλλα το ποιοτικο.
Τι θα καθομαι μια ωρα με τη καθε γκομενα?εμενα μου αρκουν 20 λεπτα και μετα παω για αλλη,εσεις που θελετε ωρες δεν κανετε για μπουρδελα.
Να ερωτευτω δεν παιζει γιατι δεν ασχολουμαι με εξω γκομενες εκτος και αν ερθει μια και μου κατσει ντε τε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μου έλεγε ο Σαββίδης για κάποιον "σκληρό δεξιό", που το παίζει "μεγάλος γαμίκος" εδώ μέσα, ότι τρώει πολύ παντόφλα σπίτι. Ότι είναι τόσο χέστης που ούτε να μιλήσει στο τηλέφωνο δεν τολμούσε με άλλη γυναίκα, με τη δικαιολογία ότι θα τον ακούσει η γυναίκα του που είναι στο δίπλα δωμάτιο. Μου περιέγραψε το όλο σκηνικό και έκλαψα από το γέλιο. Ποιός να 'ταν άραγε; :think:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε μαλάκα .... γιατί ντρέπεσαι να πεις σε ποιό νησί της άγονης γραμμής είσαι ;;; Που δεν είναι η κρήτη βέβαια !
Με την κρήτη είσαι άσχετος. Μπορεί να είχες πάει .... 5μερη !!!!
Δεν παιζει να ειναι κρητικος ο βλαροκ ξεφτιλιζει ολο το νησι που τουλαχιστον εκει εχουν μεινει ορισμενα αρσενικα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν παιζει να ειναι κρητικος ο βλαροκ ξεφτιλιζει ολο το νησι που τουλαχιστον εκει εχουν μεινει ορισμενα αρσενικα.
Όχι κρητικός δεν είναι , αλλά δεν μένει κρήτη . Το λέει ψέμματα, επειδή η κρήτη είναι μεγάλη.
Σε νησί άγονης γραμμής μένει.

Χειμώνα εκεί .... μόνο κατσίκες !

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δεν με νοιαζει το ποσοτικο σεξ αλλα το ποιοτικο.
Τι θα καθομαι μια ωρα με τη καθε γκομενα?εμενα μου αρκουν 20 λεπτα και μετα παω για αλλη,εσεις που θελετε ωρες δεν κανετε για μπουρδελα.
Να ερωτευτω δεν παιζει γιατι δεν ασχολουμαι με εξω γκομενες εκτος και αν ερθει μια και μου κατσει ντε τε.
20 λεπτά κρατάει τώρα???? όταν πήγαινα εγώ στο λύκειο στα 5 λεπτά χτύπαγε η πόρτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom