barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
Πρόσεξε μη βάλει φωτογραφία και δεν έχει πετύχει το μανικιούρ.Μπαρόκ να δώσω λίγη τροφή για σκέψη περί Σαββίδη-Καλόγερου ή θα αρχίσει τα σεντόνια αγάπης?
Πρόσεξε μη βάλει φωτογραφία και δεν έχει πετύχει το μανικιούρ.Μπαρόκ να δώσω λίγη τροφή για σκέψη περί Σαββίδη-Καλόγερου ή θα αρχίσει τα σεντόνια αγάπης?
Ρε μαλάκα .... γιατί ντρέπεσαι να πεις σε ποιό νησί της άγονης γραμμής είσαι ;;; Που δεν είναι η κρήτη βέβαια !
Με την κρήτη είσαι άσχετος. Μπορεί να είχες πάει .... 5μερη !!!!
Λάκης;Μου έλεγε ο Σαββίδης για κάποιον "σκληρό δεξιό", που το παίζει "μεγάλος γαμίκος" εδώ μέσα, ότι τρώει πολύ παντόφλα σπίτι. Ότι είναι τόσο χέστης που ούτε να μιλήσει στο τηλέφωνο δεν τολμούσε με άλλη γυναίκα, με τη δικαιολογία ότι θα τον ακούσει η γυναίκα του που είναι στο δίπλα δωμάτιο. Μου περιέγραψε το όλο σκηνικό και έκλαψα από το γέλιο. Ποιός να 'ταν άραγε;
Αν εισαι πελατης και σε ξερει η κοπελα ανετα τρως 20λεπτο20 λεπτά κρατάει τώρα???? όταν πήγαινα εγώ στο λύκειο στα 5 λεπτά χτύπαγε η πόρτα
Λάκης;
Λες;Λάκης;
Ειλικρινά , πιστεύεις ότι θα έπαιρνε τον Σαβ τηλέφωνο ο Μικ Τζάγκερ, ο Ντάνιελ Κρέηγκ , ο πρίγκηπας κάρολος ... ή εγώ ;
Εικασίες
Μη τα λες έτσι αυτά ρε νιμού.Πρόσεξε μη βάλει φωτογραφία και δεν έχει πετύχει το μανικιούρ.
αυτό μου διέφυγε. εκτός από το εισητήριο του μετρό, έβαλε τηλεκοντρόλ για εφφέ?Βάλε φωτογραφία τα τηλεκοντρόλ να ψαρώσουμε αφού και συ δε ντρέπεσαι για την .....προίκα σου.
εσύ να υποθέσω τους ζήταγες να σου δείξουν δάχτυλαΠου να βλέπατε πόσες γυναίκες μέλη .... με παρακάλαγαν να τις πάρω τηλέφωνο ....
ή να τους δείξω παργαλάτσο !
Όχι τύπε, τηλεκοντρόλ δεν έβγαλε σε δημόσια θέα. ΛΕΕΙ ΟΤΙ έστειλε μόνο μέσω πμ σε διαπιστευμένα μέλη. Και μανικετόκουμπα επίσης.αυτό μου διέφυγε. εκτός από το εισητήριο του μετρό, έβαλε τηλεκοντρόλ για εφφέ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσύ να υποθέσω τους ζήταγες να σου δείξουν δάχτυλα*
ότι τι, έχει ακριβή τηλεόραση?Όχι τύπε, τηλεκοντρόλ δεν έβγαλε σε δημόσια θέα. ΛΕΕΙ ΟΤΙ έστειλε μόνο μέσω πμ σε διαπιστευμένα μέλη. Και μανικετόκουμπα επίσης.
Ο τράμου βέβαια ουδεπόπωτε δεν παρέλαβε οτιδήποτε.
*
Που να βλέπατε πόσες γυναίκες μέλη .... με παρακάλαγαν να τις πάρω τηλέφωνο ....
ή να τους δείξω παργαλάτσο !
Mπα, ο Τραλαλάκης ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Και μιλούσε για γαμίκο, όχι για σουφρίκο.Εικασίες
Τύπε ... το σημαντικό είναι ότι ... δεν είμαι παρθένος !!!!!Δεν τους είπες ότι είσαι ταπί και σε ζει η γυναίκα σου;
Μου ζητησε να του πακεταρω οτι εμεινε...μπουρμπουάρ σου άφησε ή συμβουλές για στούντιο και ντέιτς
Όχι, προφανώς, όσο μπορώ να μπω στο μυαλό ενός καθυστερημένου, οτι έχει τεράστιο σπίτι και πολλά τηλεκοντρόλ για κλιματιστικά.ότι τι, έχει ακριβή τηλεόραση?
Από μικρός ρε μπαγάσα ξεκίνησες τα δαχτυλιάσματα;Τύπε ... το σημαντικό είναι ότι ... δεν είμαι παρθένος !!!!!
Ούτε στα 35 ήμουν !!!!
Ούτε στα 15 !!!!!!!
Πόσο είσαι είπαμε ;;;;;;;;;;
κλιματιστικά? δηλαδή η καθαρίστρια του δημοσίου ή υπάλληλος που θα βγάλει φωτογραφία τα κλιματιστικά του ορόφου είναι ωνάσης. Ή ασθενής σε κάνα δρομοκαϊτειο.Όχι, προφανώς, όσο μπορώ να μπω στο μυαλό ενός καθυστερημένου, οτι έχει τεράστιο σπίτι και πολλά τηλεκοντρόλ για κλιματιστικά.
Γνώμη σου. (ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ αν έχεις καρέκλα κάθησε προτού διαβάσεις το ποστ)