Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.680
Πόντοι
25.467
Αυτά είναι διαβάζεις Μπου και ανοίγει το μάτι σου ταξιδεύεις Όχι σαν και μας που έχουμε πάει μέχρι το λαζαρατι

Να αγιάσει η γραφίδα σας!!!

Αυτή είναι αφήγηση! Όχι σαν τον μαλάκα τον Τάσο Δούση στις Εικόνες που μας δείχνει όλο μαϊμούδες και ερείπια από κτίρια.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
σου λέει αφού δεν με παίζετε εσείς θα παίζω με μένα. Η τελευταία κατάθεση ψυχής που δεν τον κάνουμε παρέα ήταν πικρή. Και εγένετο Σοκολ 14 Μάρτη φτωχός αλβανός αλλά και ο μόνος που είδε το φως που εκπέμπει ο δάσκαλος σαββ
Ο επόμενος λογαριασμός του θα λέγεται Αμπντουλ και θα έχει επιχειρήσεις με κομποσκοινια στο Πακιστάν

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Απο Camargue ξέρεις; Είναι η περιοχή Φαρ Ουεστ, μεταξύ Μασσαλίας και Μονπελιέ. Φανταστικό μέρος. Έχεις πάει; Έχεις δει καουμπόισες με τα γελάδια; Εκεί είναι ότι πρέπει για βουκολικά γαμήσια. Το έχει πάρει πρέφα άραγε ο Sex Volcano αυτό;
Ξέρεις και αυτόν τον λογαριασμό βλέπω.
Καρφωνεσαι Σαβ.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
λοιπόν όσο και αν έχει ενδιαφέρον ένας φτωχός αλβανός που μιλάει καθαρεύουσα και έχει αλωνίσει ολόκληρη τη γαλλική ριβιέρα μέχρι ισπανία με το παλιό τζένεραλ μότορς όπελ και βάση τη νίκαια, πάω να δω ταινία.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Εκει δε πηγα καθολου. Μονπελιε περασα-για ενα σουκου μονο, εχω και ενα πρωην αμορε που μενει πλεον εκει.

Κυριως ημουν Νικαια, βιλφρανς τα σουκου, και οταν ειχα διαθεση πεταγομουν Βαρκελωνη.

Και γιατι να φυγεις απο Νικαια, δυνατο φαι, σκασμος απο ρωσιδια τα καλοκαιρια, μια χαρα
Για μένα που είμαι στα Ακίνητα αυτή η περιοχή είναι κορεσμένη πια. Το ψωμί είναι στο Languedoc-Rousillon κι εκεί οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν από 1995 μέχρι 2010. Αλλά και τώρα βρίσκεις.

Στην περιοχή σου η δόμηση είναι άναρχη, στα ακίνητα έχει μπει η μαφία κι έχει κι άλλα παρασιτικά κυκλώματα. Βέβαια μιλάω για τη δική μου δουλειά.
Το μόνο θετικό που βλέπω εγώ είναι οι Ρωσίδες. Να είσαι νέος να ξεσκίζεις αβέρτα. Επίσης βλέπω και κινέζους να αρχίζουν πια να εγκαθίστανται.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Καλησπέρα, έχω γνωρίσει ένα γκομενάκι που είναι ελεύθερο και μου αρέσει. Γνωριστήκαμε στην δουλειά και είμαστε καθημερινά σε επικοινωνία. Τις πρώτες μέρες όταν μαγείρευε με έπαιρνε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν μου αρέσει αυτό που φτιάχνει και πάντα έλεγα ναι. Είτε μου έφερνε σπίτι είτε πήγαινα σπίτι της. Τελευταία έφτιαξα κάτι εγώ και πήγα σπίτι της και φάγαμε. Συναντιόμαστε σχεδόν κάθε μέρα, είτε σε άλλη παρέα είτε μόνοι. Άρχισα να γουστάρω αλλά δεν ξέρω τι θέλει. Δεν ξέρω πως να κάνω κίνηση να δω.....
Τι να θέλει ρε φίλε για σκάκι δε την κόβω. Μπες στο ψητό γιατί θα το χάσεις...
Θα σ έλεγα για ποτό σε μαγαζί αλλά είσαι και γκατέμης με κορωνοιό.. Παίξε μπάλα αλλιώς, μιας και έχτε κοινό παρανομαστή το φαγητό, πες ότι βρήκες καινούρια συνταγή του Άκη και χρειάζεσαι βοήθεια. (βάλε και λίγο χιούμορ μέσα). Κάλεσε την να μαγειρέψετε μαζί, πάρε ενα καλό κρασάκι, πάρε και ενα λουλούδι/ τριαντάφυλλο για καλόπιασμα και καλά για τη βοήθεια (ψοφάνε για τέτοιες μλκιες), ετοιμασε ταινία για μετά και είσαι κομπλέ... (αν δε θέλει σπίτι σου πρότεινε στο δικό της). Κοίτα μη ντερλικωθείς και δε μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.
Κολλάς στο σπίτι; Πες ότι έχεις ανάγκη από μια βόλτα αν θέλει να σου κάνει παρέα πάντε καμία παραλιακή ή ότι εχεί εκεί που είσαι (προσπάθησε πρώτη επιλογή για σπίτι).
Κάνε παντός κάτι γρήγορα γιατί αν περιμένεις κι άλλο το έκαψες το φαγητό.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.821
Πόντοι
216
Τυπε, προφανως και οχι βιασμος.

Το μαξ που εχω κανει ειναι να αρπαξω να φασωσω γκομενα, που ειχα γνωρισει ελαχιστα λεπτα πριν σε κλαμπ. Η γκομενα με εσπρωξε και φωναζε και με εδιωξε.

Μια ωρα μετα μου ειπε να παμε σπιτι της.

Παραδεχομαι ομως οτι ημουν λιγο πιωμα και το τραβηξα εκει. Ισως ημουν τυχερος, η ισως υποσυνηδητα ειχα δει κατι

Τη λεξη δυναστης δε τη χρησιμοποιω τυχαια. Ελληνιδα δικηγορος μου το ελεγε αυτο. Την εβλεπες, μαζεμενη ντροπαλη, να μη μιλαει (και εγω αρχιζα να σκεφτομαι αν ειναι παρθενα) και στο τελος μου το ελεγε και αυτο.
Έτσι κάνουν οι Ελλεηνίδες. Θυμηθηκα ένα σκηνικό στα μπουζούκια όταν τελείωνα από φαντάρος για να γίνω κυριλλέ. Η άλλη χόρευε στο τραπέζι πάνω τον Καπετανάκη (Λάκη μη σχολιάσεις) και όταν κάτσαμε στις καρέκλες δίπλα δίπλα την αρπάω για γλωσσόφιλο αφού είπαμε 2-3 φωνήεντα. Μου λέει τι έκανες τώρα και κάτι τέτοια επειδή ήταν και οι καληνυχτάκηδες μπροστά. Όμως το φάσωμα στις τουαλέτες μετά το ξεκίνησε αυτή. Τη συγκεκριμένη την είχα γνωρίσει πριν 2 ώρες σε ταβέρνα. Αν τις πιάσεις εξ' απίνης πάντα το ρισκάρεις να φας τα μπουκέτα σου, ή να γαμήσεις. Όπως και να χει θα γίνεις άντρας.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καλησπέρα, έχω γνωρίσει ένα γκομενάκι που είναι ελεύθερο και μου αρέσει. Γνωριστήκαμε στην δουλειά και είμαστε καθημερινά σε επικοινωνία. Τις πρώτες μέρες όταν μαγείρευε με έπαιρνε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν μου αρέσει αυτό που φτιάχνει και πάντα έλεγα ναι. Είτε μου έφερνε σπίτι είτε πήγαινα σπίτι της. Τελευταία έφτιαξα κάτι εγώ και πήγα σπίτι της και φάγαμε. Συναντιόμαστε σχεδόν κάθε μέρα, είτε σε άλλη παρέα είτε μόνοι. Άρχισα να γουστάρω αλλά δεν ξέρω τι θέλει. Δεν ξέρω πως να κάνω κίνηση να δω.....

Μήπως σε έχει για :effemine:;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
Δική σου γκόμενα; Γιατί; Τί να την κάνεις; Πολλές νεολαίες σήμερα, εξασκούν το επάγγελμα στα κρυφά, μέχρι και κορίτσια σε σχολές βρίσκουν ευκαιρία για promotion, ή μετατρέπουν ένα αμφιλεγόμενο επάγγελμα σε καθαρά ροζ, ατύποις και παρατύποις... Γιατί να αναλαμβάνεις άσκοπα έξοδα (υλικά τε και ψυχικά), έξτρα υποχρεώσεις; Μουρμούρα, τα ελαττώματα ενός άλλου ανθρώπου; Να έχεις στο κεφάλι σου γκρίνιες, ζοριλίκια και σπανίως γλύκες, αραιά και πού οι οποίες να είναι συνήθως κι επίπλαστες; Να μή χωράς να περάσεις από την πόρτα, εν αγνοία σου μάλιστα (άλλο το να γνωρίζεις, δεν συγκρίνεται με το να χάφτεις θεατριλίκια να τρως την παραμύθα εθελουσίως) και διάφορα άλλα.

Όχι φίλε. Καλύτερα η γκόμενα να είναι αλλουνού κι εσύ απλά και μόνο να κάνεις τη δουλειά σου, να φεύγεις κύριος μετά. "Παντρέψου να γαμήσουμε" όπως λένε κι οι βετεράνοι, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί!

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Για μένα που είμαι στα Ακίνητα αυτή η περιοχή είναι κορεσμένη πια. Το ψωμί είναι στο Languedoc-Rousillon κι εκεί οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν από 1995 μέχρι 2010. Αλλά και τώρα βρίσκεις.

Στην περιοχή σου η δόμηση είναι άναρχη, στα ακίνητα έχει μπει η μαφία κι έχει κι άλλα παρασιτικά κυκλώματα. Βέβαια μιλάω για τη δική μου δουλειά.
Το μόνο θετικό που βλέπω εγώ είναι οι Ρωσίδες. Να είσαι νέος να ξεσκίζεις αβέρτα. Επίσης βλέπω και κινέζους να αρχίζουν πια να εγκαθίστανται.
Γιατί φυσικά όλοι οι παιχταράδες του διεθνούς real estate και φυσικά της γαλλικής ριβιέρας, με χαρτοφυλάκια των καλύτερων φιλέτων και όχι σε περιοχές άναρχων δομήσεων, επιλέγουν να μείνουν σε κλουβί 40τμ κατά δήλωση. Όλοι όμως.
Αντίστοιχα όσοι έχουν αντιπροσωπείες αυτοκινήτων ή μεγαλομαντράδες, επιλέγουν να οδηγούν φίατ στίλο ή χιουντάι άξεντ.
Και έχεις την απαίτηση να μην σε σοδομίσουμε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
:2funny: Όσο ανεβαίνει η ταχύτητα ανεβαίνουν και οι χυλόπιτες.
Ρε μαν, πώς είναι δυνατόν να φας άκυρο ακόμα και με ένα σάντουιτς που το πληρώνεις;

Τελικά τρως τόσες πολλές χυλόπιτες που είναι καλύτερα να κυκλοφοράς με το στόμα ανοιχτό για να μην κουράζεσαι να το ανοιγοκλείνεις.

Οπως παει το χομπυ, ετσι και το δεχεσαι. Αναλογα τις συζητησεις (διαρκεια).
Το σαντουιτς ηταν παραδειγμα ακοινωνητε ιντερνετο-π ο υ τ α ν α κ ια. :2funny:
Ηθελα να δειξω οτι ακομα κι οταν παραγγειλεις μπορεις να κανεις οτι θες.
Το χομπυ ειναι για καμια ωρα αν θες να εχεις βαθος χρονου κι αντοχη.
Εχουμε κι υποχρεωσεις. Δεν καθομαστε ολη μερα σε μια κουνιστη πολυθρονα
πινοντας ρετσινα απο μπουκαλι Ταλισκερ για να κοροιδευουμε τον εαυτο μας. :2funny:

Πηγαι νε τωρα να κανεις πορνο-αιτημα φιλιας μηπως φιξαρεις την τιμη :dunno:
διοτι αν πας σε νορμαλ γκομενα, απαντηση δεν θα παρεις ουτε τα Χριστουγεννα.

:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αυτές που πληρώνονται, είναι επαγγελματίες και να είσαι 100% σίγουρος ότι για τον χρόνο που έχουν πληρωθεί σε γουστάρουν πραγματικά!!!
Οι άλλες οι... "κανονικές", στο τέλος, εκτός ότι σου έχουν φάει όλη την περιουσία, έχεις αποκτήσει ένα σωρό ψυχολογικά, είναι ζήτημα αν σε γούσταραν ποτέ αληθινά!!... :confused:
Και για να σου απαντήσω και στα προηγούμενα, η νοοτροπία σου θα ήταν ότι πρέπει για μια χώρα του εξωτερικού που οι γυναίκες είναι νορμάλ,
όχι πάντως στην Ελλάδα..
Εχεις σπουδασει καταστροφολογια;

:dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom