Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
πες μας τη γνώμη σου για τα γαλλικά αυτοκίνηταΤι χιλτον ρε τυπε, αμαξι , παλιο οπελ.
Αλβανεζικα κολπα
πες μας τη γνώμη σου για τα γαλλικά αυτοκίνηταΤι χιλτον ρε τυπε, αμαξι , παλιο οπελ.
Αλβανεζικα κολπα
Το οπελ που εχω ηταν οταν ηταν της τζενεραλ μοτορς, οχι οταν αγορασε την εταιρεια η πεζοπες μας τη γνώμη σου για τα γαλλικά αυτοκίνητα
Πώς τα καταφέρνεις και γράφεις με 2 λογαριασμούς την ίδια στιγμή ρε μπαγάσα?Γτ ρε μπαροκ αδικο εχει?
Ο αλλος θυμαται φωτογραφιες και ημερομηνιες ποστ απο παλια μελη, ειναι ζωη αυτη?
Αυτο γινεται με δυο μπροουζερ ανοιχτους.Πώς τα καταφέρνεις και γράφεις με 2 λογαριασμούς την ίδια στιγμή ρε μπαγάσα?
αν ηθελε να πηδηχτει μαζι σ θα το εκανε
εγω μια π τραβιομουν πριν κατι μηνες μετα απο την δευτερη εξοδο μονη της με ρωτησε αν θελω να παω σπιτι της μετα για ενα ποτο
το πρωι ξυπνησα εκει
μιση μπυρα φιξ προλαβα να πιω και μετα καβαλαρια στο καναπε της γλωσσοφιλα φασωμα και βουρ για το κρεβατι
και ταδυο γιατι ειμαι χιουμορισταςΜη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εσύ είσαι άντρακλας εκτός συναγωνισμού.
Μόλις δε δουν οι γυναίκες, πέφτουν αμέσω τα ανάσκελα.
Τώρα... Πέφτουν από την καύλα; Από τα γέλια; Θα σε γελάσω...
Εχεί ανοιχτούς δύο διαφορετικούς μπράουζερς.Πώς τα καταφέρνεις και γράφεις με 2 λογαριασμούς την ίδια στιγμή ρε μπαγάσα?
ενώ να μη βάζεις τόνους και να κάνεις τον φτωχό με αυτό σε κάνει ξεφτέρ στην παραπλάνησηΑυτο γινεται με δυο μπροουζερ ανοιχτους.
Αλλα ειστε τοσο πουθεναδες μου νομιζετε πως ειμαι ο καλογερος.
Αν εισασταν ομαδα, θα εισασταν η Λουζερπουλ, αχα καλο ε?
Τι μαλακες ειστε ρε τυποι.αν ηθελε να πηδηχτει μαζι σ θα το εκανε
εγω μια π τραβιομουν πριν κατι μηνες μετα απο την δευτερη εξοδο μονη της με ρωτησε αν θελω να παω σπιτι της μετα για ενα ποτο
το πρωι ξυπνησα εκει
μιση μπυρα φιξ προλαβα να πιω και μετα καβαλαρια στο καναπε της γλωσσοφιλα φασωμα και βουρ για το κρεβατι
Πικρές αλήθειες.Τι μαλακες ειστε ρε τυποι.
Ναι υπαρχουν και αυτες οι γκομενες. Οι πλειοψηφια ομως, γουσταρουν τον αντρα να τις αρπαξει και να τις σκισει.
Να χτυπαει το κρεβατι στο τοιχο, να τους ανοιγει τα ποδια, αν ειναι ο αντρας πορθητης.
Και επειδη εχουν φλωρεψει οι αντρες, καποιες σας καλουν και στο σπιτι. Αλλα τι περιμενετε να κανει, να παρακαλεσει να τη γαμισετε?
Τι νομιζετε πως ειστε ρε τυποι? Με αντρα θελει να πηδηχτει , οχι με τπτ υποτακτικους.
Για αυτο ΟΛΟΙ οι Αλβανοι και Αλγερινοι (μιας και ενας ρατσισμος υπαρχει μ ετο χρωμα) γαμανε
Σαββίδειες αλήθειες με βαλκανικό άρωμα στην άκρηΠικρές αλήθειες.
Αλβανος ειμαιενώ να μη βάζεις τόνους και να κάνεις τον φτωχό με αυτό σε κάνει ξεφτέρ στην παραπλάνηση
Θυμαμαι οταν πηδαγα μια Ιταλιδα Φεμινιστρια, μια χαρα ηθελε τον δυναστη της και στο φλερτ και στο κρεβατι.η συγκεκριμενη ηταν φεμινιστρια μοντερνα κοπελα και ο σεβασμος πρεπει να υπαρχει
στο κρεβατι μετα γινονται αυτα π λες
αλλα πριν γινει αυτο ειχε πεχτει απο το πρωτο ραντεβου δικο μ μπασιμο με φιλι στο τελος
Ομολογώ ότι είχε λίγο Αλβανική βαρβατίλλα, αλλά κατά βάση έχει δίκιο.Σαββίδειες αλήθειες με βαλκανικό άρωμα στην άκρη
Αρχίσατε πολύ ωραία.Αλβανος ειμαι
Θυμαμαι οταν πηδαγα μια Ιταλιδα Φεμινιστρια, μια χαρα ηθελε τον δυναστη της και στο φλερτ και στο κρεβατι.
Οι γιαλαντζι ελληνιδες φεμινιστριες που εχουν μεγαλωσει με αντρικο προτυπο τον παλιας κοπης μπαμπα αυτο γουσταρουν
Και μη κοιτατε τι λενε ρε μαλακες. Οτι λεει η γυναικα εχει την ιδια αξια με οτι λεει ο παπαγαλος
Τυπε, προφανως και οχι βιασμος.Αρχίσατε πολύ ωραία.
Καλό λοιπόν θα ήταν να μην το ξεχειλώνουμε.
Άλλο πράγμα το ότι στην πρώτη κρούση οι περισσότερες θα πουν όχι, για ευνόητους λόγους, και άλλο ο βιασμός.
Κανείς και λαικς με το ένα ακαουντ σου στο άλλο,καρφωνεσαιΑυτο γινεται με δυο μπροουζερ ανοιχτους.
Αλλα ειστε τοσο πουθεναδες μου νομιζετε πως ειμαι ο καλογερος.
Αν εισασταν ομαδα, θα εισασταν η Λουζερπουλ, αχα καλο ε?
Ναι ρε τυπεΚανείς και λαικς με το ένα ακαουντ σου στο άλλο,καρφωνεσαι
Είσαι τώρα Νίκαια, τύπε, ή έχεις φύγει;Αλβανος ειμαι
Εχω φυγει, αλλα ημουν σε ασαινμεντ (στο μονακο, και εμενα νικαια)Είσαι τώρα Νίκαια, τύπε, ή έχεις φύγει;