Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γιατί ποιός τους αρέσει? :2funny: Αφού όλοι βρωμάμε και τους ξυνίζουμε.. :confused:

Απλά οι καλές είναι λίγες και πάντα πιασμένες.Ειδικά όσο μεγαλώνουν ακόμα λιγότερες.

Και μένουν μετά τα 30 μόνο οι αγάμητες φεμινομίσανδρες με τα ψυχολογικά τους.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Απλά οι καλές είναι λίγες και πάντα πιασμένες.Ειδικά όσο μεγαλώνουν ακόμα λιγότερες.

Και μένουν μετά τα 30 μόνο οι αγάμητες φεμινομίσανδρες με τα ψυχολογικά τους.
εσυ ανυπαντρος ? ηλικια 35αρης?

και σ λενε συγγενεις κ φιλοι να βαλεις στεφανι?

πες σ κανενα φιλο σ τη γυναικα να σ γνωρισει καμια για γαμο

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σόρυ, δεν γίνονται αυτά.

Ξέρεις τι παπάντζα έχω πουλήσει εδώ μέσα τύπε; Γενικώς δεν λέω ψέμματα, αλλά όσα γράφω τα τραβάω από τα μαλλιά για να φαντάζουν περίεργα. Για την πλάκα. Ελέω καραντίνας όλα αυτά, δεν ρισκάρω να βγαίνω έξω και να κολλήσω και κανέναν κορωνοιό. Καλύτερα οι παπαριές στο bou.

Ήλπιζα σε ένα παιγνίδι όπου θα τσιγκλάμε ο ένας τον άλλον και θα σπάμε όλοι πλάκα. Αυτό που δεν υπολόγισα είναι το πόση δυστυχία υπάρχει εκεί έξω. Το πόσες θλιβερές υπάρξεις ψάχνουν αφορμές για να ξεσπάσουν τα ψυχολογικά τους. Το πώς η ζήλεια που ο άλλος τα κατάφερε καλύτερα μπορεί να γίνει πραγματική αρρώστεια.

Το να σπας πλάκα είναι ένα θέμα, αλλά το να προσκομίζεις αποδείξεις για να πάρεις πιστοποίηση από άτομα στην πλειοψηφία τους καμμένα, είναι διαφορετικό ζήτημα.

Ποστάρω φωτό μόνο για ειδικούς λόγους, για να ξεφορτωθώ κάποιον που με έχει πρήξει ή για να τον βάλω σε ένα λούκι να ψάχνεται. Συνολικά τέσσερις φορές μέχρι τώρα.
Καλησπέρα Σαβ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σόρυ, δεν γίνονται αυτά.

Ξέρεις τι παπάντζα έχω πουλήσει εδώ μέσα τύπε; Γενικώς δεν λέω ψέμματα, αλλά όσα γράφω τα τραβάω από τα μαλλιά για να φαντάζουν περίεργα. Για την πλάκα. Ελέω καραντίνας όλα αυτά, δεν ρισκάρω να βγαίνω έξω και να κολλήσω και κανέναν κορωνοιό. Καλύτερα οι παπαριές στο bou.

Ήλπιζα σε ένα παιγνίδι όπου θα τσιγκλάμε ο ένας τον άλλον και θα σπάμε όλοι πλάκα. Αυτό που δεν υπολόγισα είναι το πόση δυστυχία υπάρχει εκεί έξω. Το πόσες θλιβερές υπάρξεις ψάχνουν αφορμές για να ξεσπάσουν τα ψυχολογικά τους. Το πώς η ζήλεια που ο άλλος τα κατάφερε καλύτερα μπορεί να γίνει πραγματική αρρώστεια.

Το να σπας πλάκα είναι ένα θέμα, αλλά το να προσκομίζεις αποδείξεις για να πάρεις πιστοποίηση από άτομα στην πλειοψηφία τους καμμένα, είναι διαφορετικό ζήτημα.

Ποστάρω φωτό μόνο για ειδικούς λόγους, για να ξεφορτωθώ κάποιον που με έχει πρήξει ή για να τον βάλω σε ένα λούκι να ψάχνεται. Συνολικά τέσσερις φορές μέχρι τώρα.
άντε πάλι κλάμα. Ήλπιζες σε παιχνίδι να τσιγκλάμε ο ένας τον άλλο και να σπάμε όλοι πλάκα αρκεί να ξέρουμε το χαμηλό επίπεδό μας και το υψηλό δικό σου και κυρίως ότι περνάς καλύτερα από εμάς λολ.
Guess what, το παιχνίδι υπάρχει είσαι εσύ και σπάμε πλάκα εμείς. Tough luck but blame yourself.
Γαλλιστί βου βουλέρ κλαψούρ αβέκ πλεζίρ μεντενόντ

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Καλησπέρα, έχω γνωρίσει ένα γκομενάκι που είναι ελεύθερο και μου αρέσει. Γνωριστήκαμε στην δουλειά και είμαστε καθημερινά σε επικοινωνία. Τις πρώτες μέρες όταν μαγείρευε με έπαιρνε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν μου αρέσει αυτό που φτιάχνει και πάντα έλεγα ναι. Είτε μου έφερνε σπίτι είτε πήγαινα σπίτι της. Τελευταία έφτιαξα κάτι εγώ και πήγα σπίτι της και φάγαμε. Συναντιόμαστε σχεδόν κάθε μέρα, είτε σε άλλη παρέα είτε μόνοι. Άρχισα να γουστάρω αλλά δεν ξέρω τι θέλει. Δεν ξέρω πως να κάνω κίνηση να δω.....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα, έχω γνωρίσει ένα γκομενάκι που είναι ελεύθερο και μου αρέσει. Γνωριστήκαμε στην δουλειά και είμαστε καθημερινά σε επικοινωνία. Τις πρώτες μέρες όταν μαγείρευε με έπαιρνε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν μου αρέσει αυτό που φτιάχνει και πάντα έλεγα ναι. Είτε μου έφερνε σπίτι είτε πήγαινα σπίτι της. Τελευταία έφτιαξα κάτι εγώ και πήγα σπίτι της και φάγαμε. Συναντιόμαστε σχεδόν κάθε μέρα, είτε σε άλλη παρέα είτε μόνοι. Άρχισα να γουστάρω αλλά δεν ξέρω τι θέλει. Δεν ξέρω πως να κάνω κίνηση να δω.....
Τυπε είναι ξεκάθαρη πρόταση συνεργασίας θέλει να γράψετε μαζί τον Τσελεμεντέ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ηλικια επαγγελμα πες μας και κατω υπο ποιες συνθηκες συναντιοσαστε
σε ρωταει αν εχεις σχεση και τετοια?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
περίμενε το μέλος φυλόβιος να μπει. Έκανε καμάκι στην Πάρο κάποτε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Απλούστατο.

Εκεί που μιλάτε περί ανέμων και υδάτων, της πετάτε εμβόλιμα την εξής ερώτηση:

Πότε είσαι εύκαιρη να σου κάνω το τραπέζι και μετά εσύ να μου κάνεις το κρεβάτι;

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τυπε πηγαινες σπιτι της γκομενας και δεν τη πηδηξες?

Να σου δωσω μια το τηλεφωνο μου να σε βοηθησω πηδοντας την?

Φλωρουμπες Ελληνες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αν ηθελε να πηδηχτει μαζι σ θα το εκανε

εγω μια π τραβιομουν πριν κατι μηνες μετα απο την δευτερη εξοδο μονη της με ρωτησε αν θελω να παω σπιτι της μετα για ενα ποτο

το πρωι ξυπνησα εκει

μιση μπυρα φιξ προλαβα να πιω και μετα καβαλαρια στο καναπε της γλωσσοφιλα φασωμα και βουρ για το κρεβατι

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

Φλωρουμπες Ελληνες
θα την πας και στο Χίλτον ή δεν προλαβαίνεις τώρα με το σάιτ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606

Φλωρουμπες Ελληνες
Τυπε μπορεί να μην του αρεσε το φαΐ της

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
ηλικια επαγγελμα πες μας και κατω υπο ποιες συνθηκες συναντιοσαστε
σε ρωταει αν εχεις σχεση και τετοια?
Επάγγελμα είναι σε δημόσιο, περίπου στα 39 και ξέρει ότι είμαι ελεύθερος

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
άντε πάλι κλάμα. Ήλπιζες σε παιχνίδι να τσιγκλάμε ο ένας τον άλλο και να σπάμε όλοι πλάκα αρκεί να ξέρουμε το χαμηλό επίπεδό μας και το υψηλό δικό σου και κυρίως ότι περνάς καλύτερα από εμάς λολ.
Guess what, το παιχνίδι υπάρχει είσαι εσύ και σπάμε πλάκα εμείς. Tough luck but blame yourself.
Γαλλιστί βου βουλέρ κλαψούρ αβέκ πλεζίρ μεντενόντ
Να προσέχεις τον εαυτό σου, μην μου χαλάσεις γρήγορα. Είσαι το καλύτερο παιχνιδάκι που έχω.
Χτες όργωσες όλο το PACA για να βρεις τον κρυμμένο θυσαυρό, αλλά τζίφος. Σήμερα ξεκινάμε για την Occitanie. Ψάξε καλά, ίσως βρεις την IP μου κάτω από καμμιά πετρούλα. θα έχεις κι όλα τα άλλα σκυλάκια να τρέχουν ξοπίσω και να σε βοηθάνε. Άντε αγορίνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom