Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Κανείς και λαικς με το ένα ακαουντ σου στο άλλο,καρφωνεσαι
σου λέει αφού δεν με παίζετε εσείς θα παίζω με μένα. Η τελευταία κατάθεση ψυχής που δεν τον κάνουμε παρέα ήταν πικρή. Και εγένετο Σοκολ 14 Μάρτη φτωχός αλβανός αλλά και ο μόνος που είδε το φως που εκπέμπει ο δάσκαλος σαββ

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
σου λέει αφού δεν με παίζετε εσείς θα παίζω με μένα. Η τελευταία κατάθεση ψυχής που δεν τον κάνουμε παρέα ήταν πικρή. Και εγένετο Σοκολ 14 Μάρτη φτωχός αλβανός αλλά και ο μόνος που είδε το φως που εκπέμπει ο δάσκαλος σαββ
Ειπε ο πριγκηψ που εγενετο μια βδομαδα πριν.

α ρε πουθεναδες

Ντοπελμοραλ που λενε και οι φριτζηδες οπως ελεγε ο Βαλκανιος Π

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ειπε ο πριγκηψ που εγενετο μια βδομαδα πριν.

α ρε πουθεναδες

Ντοπελμοραλ που λενε και οι φριτζηδες οπως ελεγε ο Βαλκανιος Π
τρε μπιέν τρε μπιέν. Από τη φούρια σου ξέχασες το πρίγκηψ....αλβανέ. Καλύτερα να το άλλαζες αυτό.
ξες και το εγένετο λολ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
περίμενε το μέλος φυλόβιος να μπει. Έκανε καμάκι στην Πάρο κάποτε.
Τον εκαψες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα, έχω γνωρίσει ένα γκομενάκι που είναι ελεύθερο και μου αρέσει. Γνωριστήκαμε στην δουλειά και είμαστε καθημερινά σε επικοινωνία. Τις πρώτες μέρες όταν μαγείρευε με έπαιρνε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν μου αρέσει αυτό που φτιάχνει και πάντα έλεγα ναι. Είτε μου έφερνε σπίτι είτε πήγαινα σπίτι της. Τελευταία έφτιαξα κάτι εγώ και πήγα σπίτι της και φάγαμε. Συναντιόμαστε σχεδόν κάθε μέρα, είτε σε άλλη παρέα είτε μόνοι. Άρχισα να γουστάρω αλλά δεν ξέρω τι θέλει. Δεν ξέρω πως να κάνω κίνηση να δω.....
Μηπως εχεις καλυτερη κουζινα τυπε και σε θελει γι αυτο;

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Εχω φυγει, αλλα ημουν σε ασαινμεντ (στο μονακο, και εμενα νικαια)

Περασα ενα πενταμηνο (καλοκαιριου) εκει, ωραια πραγματα
Ωραίος! Εγώ είμαι από την αλλη μεριά προς Ισπανία.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ωραίος! Εγώ είμαι από την αλλη μεριά προς Ισπανία.
Πανεμορφα και εκει, ειχα γυρισει ολη την περιοχη. Καρκασονε,Τουλουζη και πανω απο τη Βαρκελωνη, ωραια πραγματα.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
τρε μπιέν τρε μπιέν. Από τη φούρια σου ξέχασες το πρίγκηψ....αλβανέ. Καλύτερα να το άλλαζες αυτό.
ξες και το εγένετο λολ
Ειπαμε ολοι οι αλβανοι ειμαστε μονο για λαντζα, οι Ελληνες ειναι η ανωτερη φυλη

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Πανεμορφα και εκει, ειχα γυρισει ολη την περιοχη. Καρκασονε,Τουλουζη και πανω απο τη Βαρκελωνη, ωραια πραγματα.
Απο Camargue ξέρεις; Είναι η περιοχή Φαρ Ουεστ, μεταξύ Μασσαλίας και Μονπελιέ. Φανταστικό μέρος. Έχεις πάει; Έχεις δει καουμπόισες με τα γελάδια; Εκεί είναι ότι πρέπει για βουκολικά γαμήσια. Το έχει πάρει πρέφα άραγε ο Sex Volcano αυτό;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Καλησπέρα, έχω γνωρίσει ένα γκομενάκι που είναι ελεύθερο και μου αρέσει. Γνωριστήκαμε στην δουλειά και είμαστε καθημερινά σε επικοινωνία. Τις πρώτες μέρες όταν μαγείρευε με έπαιρνε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν μου αρέσει αυτό που φτιάχνει και πάντα έλεγα ναι. Είτε μου έφερνε σπίτι είτε πήγαινα σπίτι της. Τελευταία έφτιαξα κάτι εγώ και πήγα σπίτι της και φάγαμε. Συναντιόμαστε σχεδόν κάθε μέρα, είτε σε άλλη παρέα είτε μόνοι. Άρχισα να γουστάρω αλλά δεν ξέρω τι θέλει. Δεν ξέρω πως να κάνω κίνηση να δω.....

Τύπε μου δεν ξέρω τι κίνηση πρέπει να κάνεις αλλά κάνε την γρήγορα.
Αν πάει έτσι με το φαΐ, μέχρι να πέσει ο πήδουλος θα έχετε γίνει σαν παλαιστές σούμο. :confused:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Απο Camargue ξέρεις; Είναι η περιοχή Φαρ Ουεστ, μεταξύ Μασσαλίας και Μονπελιέ. Φανταστικό μέρος. Έχεις πάει; Έχεις δει καουμπόισες με τα γελάδια; Εκεί είναι ότι πρέπει για βουκολικά γαμήσια. Το έχει πάρει πρέφα άραγε ο Sex Volcano αυτό;
Εκει δε πηγα καθολου. Μονπελιε περασα-για ενα σουκου μονο, εχω και ενα πρωην αμορε που μενει πλεον εκει.

Κυριως ημουν Νικαια, βιλφρανς τα σουκου, και οταν ειχα διαθεση πεταγομουν Βαρκελωνη.

Και γιατι να φυγεις απο Νικαια, δυνατο φαι, σκασμος απο ρωσιδια τα καλοκαιρια, μια χαρα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.129
Πόντοι
2.606
Αυτά είναι διαβάζεις Μπου και ανοίγει το μάτι σου ταξιδεύεις Όχι σαν και μας που έχουμε πάει μέχρι το λαζαρατι

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αυτά είναι διαβάζεις Μπου και ανοίγει το μάτι σου ταξιδεύεις Όχι σαν και μας που έχουμε πάει μέχρι το λαζαρατι
να είχες και συ όπελ σαραβαλάκι να τα έκανες αυτά. τώρα κλάψε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
'Οχι και ο μόνος!! Ο τύπος Tζούλιαν ήταν γκαρδιακός του φίλος, φυσούσε το χρήμα και έκαναν κολλητή, ανθρώπινη παρέα και δουλειές μαζί. Δουλειές εννοούμε επενδύσεις. Καθόσον ο τύπος Τζούλιαν είχε πελάτες με οκταψηφιο χαρτοφυλάκιο και πάνω.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
'Οχι και ο μόνος!! Ο τύπος Tζούλιαν ήταν γκαρδιακός του φίλος, φυσούσε το χρήμα και έκαναν κολλητή, ανθρώπινη παρέα και δουλειές μαζί. Δουλειές εννοούμε επενδύσεις. Καθόσον ο τύπος Τζούλιαν είχε πελάτες με οκταψηφιο χαρτοφυλάκιο και πάνω.
οξύμωρο? αφού δεν πίστευε στην φιλία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom