Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
αυτο το καταλαβαινω, κροσακια και ετσιΔιαδίκτυο είναι, εδώ υπάρχουν αρκετοί που το παίζουν γυναίκες ενώ δεν είναι.
αυτο το καταλαβαινω, κροσακια και ετσιΔιαδίκτυο είναι, εδώ υπάρχουν αρκετοί που το παίζουν γυναίκες ενώ δεν είναι.
αυτο το καταλαβαινω, κροσακια και ετσι
Ξερεις καλα εσυ απο μυλους που δουλευουν με οπισθεν τυπε?Ωχ ξανοίγεται σιγά σιγά ο καλός ο μύλος
Ξερεις καλα εσυ απο μυλους που δουλευουν με οπισθεν τυπε?
Γιατι ρε τυπε εχεις αρχιδια για να στα σπασουν?Όχι τύπε, εσύ μίλησες για κροσάκια και εγώ έκανα πλάκα γιατί μας έχεις σπάσει λίγο τα αρχίδια με το πόσο μεγάλος γαμιάς είσαι
Γιατι ρε τυπε εχεις αρχιδια για να στα σπασουν?
Κερατωμενος μογλης εισαι
ΟΚ, τραγουδαω...Τραγούδα
Nαι, μια χαρά! Αλλά, ως γνωστόν, πάντα θα υπάρχουν ναυάγια και οι κλώνοι τους που θα περνάνε καλύτερα από όλους.Για να επαναφέρω το νήμα εκεί που πρέπει:
Περνατε καλά?
ΟΚ, τραγουδαω...
"Παρε τηλεφωνο το κερατα, καλυτερα τωρα , παρα μετα"
Σαρεσε?
οποτε θες, εδω θα ειμαστε εκτος ΣΚ.Έχω πολλά μέτωπα ανοιχτά σήμερα, θα ήταν δυνατό να μεταφέρουμε την αντιπαραθεσή μας για την ερχόμενη Δευτέρα;
Γιατι να τον δουλευω? Επεδη εσεις ειστε ανωριμοι και πετατε παπαντζες?
Υπαρχουν και μερικα σοβαρα ατομα στο σαιτ, Καλογερος, Μαιντ, ηφαιστειος,κλπ που ειναι προθυμοι να μοιραστουν εμπειριες ζωης
Εσεις οι μπουχεζες ολη μερα μπινελικι, και εισαι ο σαββιδης, και μαλακιες για τον τραβελολαγνο νιπλη η για τη γυναικα του Αθηναιου (λες και ειναι του Καισαρα μη χεσω)
Και τυποι λογικευτειτε, ποσοι το παιζουν αλβανοι ενω δεν ειναι? Το να το παιξεις ελληνας ναι γινεται το αντιθετο οχι
Στα "σοβαρά" άτομα, ξεχάσατε το κ. Μουνιβαγόνι.
Να μην επαναληφθεί παρακαλώ, διότι ήταν τρομερή παράλειψη από μέρους σας.
Μιλάς με γρίφους γέρονταNαι, μια χαρά! Αλλά, ως γνωστόν, πάντα θα υπάρχουν ναυάγια και οι κλώνοι τους που θα περνάνε καλύτερα από όλους.
Εγώ κρατάω το "Εμπειρίες ζωής"
οποτε θες, εδω θα ειμαστε εκτος ΣΚ.
Eγώ κρατάω το "πρόθυμοι να μοιραστούν"..... Ο Χριστός κι η Παναγιά, ο Μιχαήλ κι ο Γαβριήλ, οι Σαράντα Μάρτυρες κι οι Δώδεκα Απόστολοι να μας φυλάνε!!!Στα "σοβαρά" άτομα, ξεχάσατε να συμπεριλάβέτε τον κ. Μουνιβαγόνι.
Να μην επαναληφθεί παρακαλώ, διότι ήταν τρομερή παράλειψη από μέρους σας.
Βάλε μια φωτό με νύχι Σαββίδη και BMW και έχεις αυτομάτως μουνοπαγίδα.Έτοιμο είναι, αλλά πρέπει να βρω έναν τρόπο να εξασφαλίσω την εγγραφή ελληνίδων και δεν ξέρω πώς να αρχίσω.
Τυπε έχεις σκεφτεί να κάνεις πιάτσα εκεί στο Φιερι που διαμένεις?Κάτι μπορεί να πετύχεις.Έτοιμο είναι, αλλά πρέπει να βρω έναν τρόπο να εξασφαλίσω την εγγραφή ελληνίδων και δεν ξέρω πώς να αρχίσω.
Eγώ κρατάω το "πρόθυμοι να μοιραστούν"..... Ο Χριστός κι η Παναγιά, ο Μιχαήλ κι ο Γαβριήλ, οι Σαράντα Μάρτυρες κι οι Δώδεκα Απόστολοι να μας φυλάνε!!!
Το σάιτ πως θα λέγεται ρε Σαββίδη?Δεν γίνεται να χρεώσω τίποτα στην αρχή, όσο θα υπάρχει λίγος κόσμος.
Και προφανώς δεν πρόκειται να βάλω λινκ εδώ, γιατί θα γίνει «Ανδρών». Τα groups θα μετατραπούν σε ιντερνετικά καφενεία , όπως το παρόν νήμα, όπου δεν θα τολμάει να μπαίνει γυναίκα.
Το θέμα είναι να εξασφαλίσω κάποια ισορροπία στις εγγραφές, όσον αφορά τα φύλα, από την αρχή. Οπότε θα με ανακαλύψετε από άλλο μέσον κι όχι από εδώ.