Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
ΣΚ ακομα και οι αλβανοι ειμαστε εκτος δουλειας.Γιατί;
Το ΣΚ έχετε να σηκώσετε κάνα αυθαίρετο;
ΣΚ ακομα και οι αλβανοι ειμαστε εκτος δουλειας.Γιατί;
Το ΣΚ έχετε να σηκώσετε κάνα αυθαίρετο;
Το σάιτ πως θα λέγεται ρε Σαββίδη?
Pernakiesykalasantonkalogero.com?
Τροβαδουρε λες ο ΣαββιδοΚαλόγερος να ζητήσει τη βοήθεια του Τάκη για το σάιτ του?Πως τα κατάφερες ρε καλόγερο σε όλο το σάιτ να σε "παίρνει στα σοβαρά"(και αυτός σε δουλεύει) μόνο ένας κλώνος ενός ντεμέκ αλβανού...συμπατριωτική συμπαράσταση θα μου πεις...
ΣΚ ακομα και οι αλβανοι ειμαστε εκτος δουλειας.
Των τριων τελευταίων ούτε κατά διάνοια. Άλλωστε το μόνο αφήγημα σε σχέση με τη γαλλική σεξουαλική σκηνή ήταν του Volcano για την Cap d' Agde. Σε πραγματικό χρόνο και χωρίς αποκρυπτόμενες πινέζες ή μεταφερόμενους χάρτες. Δεν έχει σημασία που μπήκε ο Whois και του γάμησε τα πρέκια του νήματος. Ο Volcano είχε ήδη γράψει πολλά και εξόχως σημαντικά.Αμφιβάλλετε δηλαδή για τον αλτρουισμό και τις καλές προθέσεις των κ.κ. Καβαλοκαλαμόγερου, Μεντορίντη, Ηφαιστιτίνα και Μουνιβαγόνι;
ΣΚ ακομα και οι αλβανοι ειμαστε εκτος δουλειας.
Οχι απλα ειχα παει στα γρηγορα σουπερμαρκετΕπανέρχομαι και πάλι (δίοτι εκλαμβάνω την σιωπή σας ως αλβανική τακτική αποφυγής απάντησης) και σας λέγω, πως αυτό που μας γράφετε αντίκειται στην 2η αρχή της Αλβανοσύνης περί "προκομένων Αλβανών" η οποία περιγράφεται στην εξής παροιμία του σοφού Αλντίν Κανάι :
Οι Αλβανοί είναι σαν τα ρολόγια. Δουλεύουν πάντα και συνεχώς. Αν σταματήσουν, είναι για πέταμα.
Οχι απλα ειχα παει στα γρηγορα σουπερμαρκετ
σε μιση ωρα θα εχω επισκεψη για κατι που πουλαω στο μαρκετπλεισ
Ηθελα να εχω ενα κρασι, σε περιπτωση που η αλβανικη γοητεια μου ξεχωρισει ξανα.
Αυτο το σαιτ ειναι σαν δουλεια για μενα, ψαχνω πελατες να τους μαθω τα μυστικα της αλβανικης ανωτεροτητας ωστε να γινουν ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΙ. Οποτε το σκ εχω Ρεπο.
Σοφα τα λογια του Αλντιν, αλλα και ο Μπλενταρ ερχεται σε αντιθεση μαζι του
"Οι πετυχημενοι αλβανοι φαινονται απο την αεργια του ΣΚ"
Με κάθε Τάλισκερ που θα αγοράζει κάποιος στο σάιτ,θα παίρνει υπερδυνάμεις.Μετά θα μπορεί να ξεκωλιάζει τις γκόμενες στις τουαλέτες του Χίλτον.
Ισχυει, ισχυει, υπηρξε αυτη η κοντρα.Να με συγχωρείτε και πάλι...
Αλλά ο Μπλένταρ δεν έιναι αυτός που η ηρωίς Λίρο Γκέρο ειχε χαρακτηρίσει ως αναθεωρητή του Αλβανογαμισμού, και τον είχε κατηγορήσει για εισαγωγή καινών ξενόφερτων δαιμονίων στην σοφή αλβανική κουλτούρα;
Ισχυει, ισχυει, υπηρξε αυτη η κοντρα.
Αλλα ο μεγας Χυσενλαρι ειχε πει
"Ειμαστε ολοι Αλβανοι"
Καλησπερίζω τον Μύστη Σοκολ, τον αλβανό Τιτάνα.
Του αφιερώνω έναν παλικαρίσιο χορό έτσι όπως αρμόζει σε έναν λεβέντη.
Εσείς οι υπόλοιποι μάθετε αλβανικους χορούς μπας και σας κάτσει κάνα δυνατό ελληνικό μιλφ .
Το κατάλαβες πως ξεφτιλίστικες μόνο σου;Και τυποι λογικευτειτε, ποσοι το παιζουν αλβανοι ενω δεν ειναι? Το να το παιξεις ελληνας ναι γινεται το αντιθετο οχι
Μη το λες, έχουν υπάρξει κατά καιρούς κάποιοι. Κι εσύ το έχασες στην αρχή, με τα ελληνικά που χρησιμοποίησες. Έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός.Και τυποι λογικευτειτε, ποσοι το παιζουν αλβανοι ενω δεν ειναι? Το να το παιξεις ελληνας ναι γινεται το αντιθετο οχι
Ποσώς!!!αποκλειεται να ειναι αλβανος με μεταπτυχιακο φιλολογιας πχ;
Λες; Και για να μην τον περάσουμε ότι το παίζει έλληνας, να τη γύρισε την πλάκα και να μιλάει μετά με ταχαμου σκιπτάρικα ελληνικά;αποκλειεται να ειναι αλβανος με μεταπτυχιακο φιλολογιας πχ;