Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 243K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Πως τα κατάφερες ρε καλόγερο σε όλο το σάιτ να σε "παίρνει στα σοβαρά"(και αυτός σε δουλεύει) μόνο ένας κλώνος ενός ντεμέκ αλβανού...συμπατριωτική συμπαράσταση θα μου πεις...:tooth::tooth::tooth:
Τροβαδουρε λες ο ΣαββιδοΚαλόγερος να ζητήσει τη βοήθεια του Τάκη για το σάιτ του?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αμφιβάλλετε δηλαδή για τον αλτρουισμό και τις καλές προθέσεις των κ.κ. Καβαλοκαλαμόγερου, Μεντορίντη, Ηφαιστιτίνα και Μουνιβαγόνι;
Των τριων τελευταίων ούτε κατά διάνοια. Άλλωστε το μόνο αφήγημα σε σχέση με τη γαλλική σεξουαλική σκηνή ήταν του Volcano για την Cap d' Agde. Σε πραγματικό χρόνο και χωρίς αποκρυπτόμενες πινέζες ή μεταφερόμενους χάρτες. Δεν έχει σημασία που μπήκε ο Whois και του γάμησε τα πρέκια του νήματος. Ο Volcano είχε ήδη γράψει πολλά και εξόχως σημαντικά.
Αλλά, όσον αφορά τον πρώτον, είδαμε το "ψάχνοντας το Νέμο", τον "Καρχαριομάχο", το "ψάχνοντας τη Ντόρυ" και γελάσαμε με την ψυχή μας. Το να δούμε το "γράφοντας κώδικα στο βυθό του Μπικίνι" θα μας προσφέρει ανάλογο γέλιο; Θα ανταγωνιστεί στα ίσα την Pixar κάποιος που ζει στη θάλασσα σε ανανά;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
ΣΚ ακομα και οι αλβανοι ειμαστε εκτος δουλειας.

Επανέρχομαι και πάλι (δίοτι εκλαμβάνω την σιωπή σας ως αλβανική τακτική αποφυγής απάντησης) και σας λέγω, πως αυτό που μας γράφετε αντίκειται στην 2η αρχή της Αλβανοσύνης περί "προκομένων Αλβανών" η οποία περιγράφεται στην εξής παροιμία του σοφού Αλντίν Κανάι :

Οι Αλβανοί είναι σαν τα ρολόγια. Δουλεύουν πάντα και συνεχώς. Αν σταματήσουν, είναι για πέταμα.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Επανέρχομαι και πάλι (δίοτι εκλαμβάνω την σιωπή σας ως αλβανική τακτική αποφυγής απάντησης) και σας λέγω, πως αυτό που μας γράφετε αντίκειται στην 2η αρχή της Αλβανοσύνης περί "προκομένων Αλβανών" η οποία περιγράφεται στην εξής παροιμία του σοφού Αλντίν Κανάι :

Οι Αλβανοί είναι σαν τα ρολόγια. Δουλεύουν πάντα και συνεχώς. Αν σταματήσουν, είναι για πέταμα.
Οχι απλα ειχα παει στα γρηγορα σουπερμαρκετ

σε μιση ωρα θα εχω επισκεψη για κατι που πουλαω στο μαρκετπλεισ

Ηθελα να εχω ενα κρασι, σε περιπτωση που η αλβανικη γοητεια μου ξεχωρισει ξανα.

Αυτο το σαιτ ειναι σαν δουλεια για μενα, ψαχνω πελατες να τους μαθω τα μυστικα της αλβανικης ανωτεροτητας ωστε να γινουν ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΙ. Οποτε το σκ εχω Ρεπο.

Σοφα τα λογια του Αλντιν, αλλα και ο Μπλενταρ ερχεται σε αντιθεση μαζι του

"Οι πετυχημενοι αλβανοι φαινονται απο την αεργια του ΣΚ"

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με κάθε Τάλισκερ που θα αγοράζει κάποιος στο σάιτ,θα παίρνει υπερδυνάμεις.Μετά θα μπορεί να ξεκωλιάζει τις γκόμενες στις τουαλέτες του Χίλτον.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Οχι απλα ειχα παει στα γρηγορα σουπερμαρκετ

σε μιση ωρα θα εχω επισκεψη για κατι που πουλαω στο μαρκετπλεισ

Ηθελα να εχω ενα κρασι, σε περιπτωση που η αλβανικη γοητεια μου ξεχωρισει ξανα.

Αυτο το σαιτ ειναι σαν δουλεια για μενα, ψαχνω πελατες να τους μαθω τα μυστικα της αλβανικης ανωτεροτητας ωστε να γινουν ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΙ. Οποτε το σκ εχω Ρεπο.

Σοφα τα λογια του Αλντιν, αλλα και ο Μπλενταρ ερχεται σε αντιθεση μαζι του

"Οι πετυχημενοι αλβανοι φαινονται απο την αεργια του ΣΚ"

Να με συγχωρείτε και πάλι...

Αλλά ο Μπλένταρ δεν έιναι αυτός που η ηρωίς Λίρι Γκέρο ειχε χαρακτηρίσει ως αναθεωρητή του Αλβανογαμισμού, και τον είχε κατηγορήσει για εισαγωγή καινών ξενόφερτων δαιμονίων στην σοφή αλβανική κουλτούρα;

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Με κάθε Τάλισκερ που θα αγοράζει κάποιος στο σάιτ,θα παίρνει υπερδυνάμεις.Μετά θα μπορεί να ξεκωλιάζει τις γκόμενες στις τουαλέτες του Χίλτον.

Πάνε οι τουαλέτες του Χίλτον... Μας αφήσανε χρόνους...

Τώρα έχουμε τσιμπουκώματα σε γυναικεία αποδυτήρια αλυσίδας γυμναστηρίων Αλβανικής ιδιοκτησίας.

Τελευταία τροποποίηση:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Να με συγχωρείτε και πάλι...

Αλλά ο Μπλένταρ δεν έιναι αυτός που η ηρωίς Λίρο Γκέρο ειχε χαρακτηρίσει ως αναθεωρητή του Αλβανογαμισμού, και τον είχε κατηγορήσει για εισαγωγή καινών ξενόφερτων δαιμονίων στην σοφή αλβανική κουλτούρα;
Ισχυει, ισχυει, υπηρξε αυτη η κοντρα.

Αλλα ο μεγας Χυσενλαρι ειχε πει

"Ειμαστε ολοι Αλβανοι"

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Ισχυει, ισχυει, υπηρξε αυτη η κοντρα.

Αλλα ο μεγας Χυσενλαρι ειχε πει

"Ειμαστε ολοι Αλβανοι"

Σοφός ο γέροντας.

Επέλεξε να μην καταδικάσει τον Μπλένταρ, και να μιλήσει για σύμπνοια και αδελφοσύνη , προκειμένου να αποφευχθεί ο αλληλοσπαραγμός.

Σημειωτέον πως αυτόν αντιγράφει σήμερα και ο Κυριακούλης.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Καλησπερίζω τον Μύστη Σοκολ, τον αλβανό Τιτάνα.
Του αφιερώνω έναν παλικαρίσιο χορό έτσι όπως αρμόζει σε έναν λεβέντη.
Εσείς οι υπόλοιποι μάθετε αλβανικους χορούς μπας και σας κάτσει κάνα δυνατό ελληνικό μιλφ .

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Έχασα 10 σελίδες του νήματος για πρώτη φορά.?
Αξίζει το διάβασμα;:think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Καλησπερίζω τον Μύστη Σοκολ, τον αλβανό Τιτάνα.
Του αφιερώνω έναν παλικαρίσιο χορό έτσι όπως αρμόζει σε έναν λεβέντη.
Εσείς οι υπόλοιποι μάθετε αλβανικους χορούς μπας και σας κάτσει κάνα δυνατό ελληνικό μιλφ .

Ωραίο leotard, εξαιρετικές πιρουέτες και πολύ τεχνικό το demi-pliè του.

Αν έκανε δε και Pas de cheval, θα ήτο τέλειος.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και τυποι λογικευτειτε, ποσοι το παιζουν αλβανοι ενω δεν ειναι? Το να το παιξεις ελληνας ναι γινεται το αντιθετο οχι
Μη το λες, έχουν υπάρξει κατά καιρούς κάποιοι. Κι εσύ το έχασες στην αρχή, με τα ελληνικά που χρησιμοποίησες. Έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
αποκλειεται να ειναι αλβανος με μεταπτυχιακο φιλολογιας πχ; :confused:
Λες; Και για να μην τον περάσουμε ότι το παίζει έλληνας, να τη γύρισε την πλάκα και να μιλάει μετά με ταχαμου σκιπτάρικα ελληνικά; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom