Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
ήταν δυνατή φλασιά, έπρεπε να το μοιραστώ.τυπε νομίζω πρεπει να ελαττώσεις τον χρονο παραμονής σου στο σαιτ ....
ηδη εχουμε τον Αθηναιο που ειναι για την ΜΕΘ
ήταν δυνατή φλασιά, έπρεπε να το μοιραστώ.τυπε νομίζω πρεπει να ελαττώσεις τον χρονο παραμονής σου στο σαιτ ....
ηδη εχουμε τον Αθηναιο που ειναι για την ΜΕΘ
Κάτι τέτοια ποιητικά, με μεσημεριανά ηλιοβασιλέματα, γράφει και ο Τρούμπαμανη πιό όμορφη ξανθομαλλούσα που έχω κοιμηθεί είχε τρίχες στα πόδια και λαμπίριζαν με τις σταγόνες νερού όπως έκανε ηλιοθεραπεία
Για να επαναφέρω το νήμα εκεί που πρέπει:Κάτι τέτοια ποιητικά, με μεσημεριανά ηλιοβασιλέματα, γράφει και ο Τρούμπαμαν
Γιατί δεν θα χει τίποτα μετά να σφάξει ο Αθηναίος να φτιάξει την πάριζαΚαι γιατί δεν ρίχνετε από τώρα;
Είναι ΟΚ αυτός ή...... ????μακαρι να ειχα επαφες θα προσπαθουσα να τον πεισω
Μπαινει αλλα δε γραφει.... ποιος ξερει τι κλωνος ητανΕίναι ΟΚ αυτός ή...... ????
Έτοιμο είναι, αλλά πρέπει να βρω έναν τρόπο να εξασφαλίσω την εγγραφή ελληνίδων και δεν ξέρω πώς να αρχίσω.Περιμενω το δασκαλο καλογερο να δημιουργησει το σαιτ
Ποιος είναι δηλαδή?Μπαινει αλλα δε γραφει.... ποιος ξερει τι κλωνος ηταν
Δε ξερω τυπε, δε θα μαθουμε ποτεΠοιος είναι δηλαδή?
Ζητα εξοδα εγγραφης απο αντρες, και δινε τα στις γυναικες αν συμμετεχουν στο σαιτΈτοιμο είναι, αλλά πρέπει να βρω έναν τρόπο να εξασφαλίσω την εγγραφή ελληνίδων και δεν ξέρω πώς να αρχίσω.
Ναι, για τις γυναικες που μενουν αγαμητες απο κατι τυπους που τη βγαζουν μονο στο μεταξιΣτη φορμα αναζήτησης θα έχει και κατηγορία Αλβανος για Τις αραχνομουνες ;
Ζητα εξοδα εγγραφης απο αντρες, και δινε τα στις γυναικες αν συμμετεχουν στο σαιτ
Τυπε Αυτοί είναι Αλβανοί με ελληνικό φρόνημαΝαι, για τις γυναικες που μενουν αγαμητες απο κατι τυπους που τη βγαζουν μονο στο μεταξι
Καλα μια ματια σε αυτο το σαιτ, πειθει και τον πιο δυσπιστο.Τυπε Αυτοί είναι Αλβανοί με ελληνικό φρόνημα
Τυπε, ειμαστε γεννημενοι για μπιζνες, πως επιβιωσαμε τοσα χρονιαΚαι επιχειρηματικό μυαλό βλέπω.
Δηλαδή έχεις σάιτ γνωριμιών αλλά σου λείπουν οι γυναίκες...Έτοιμο είναι, αλλά πρέπει να βρω έναν τρόπο να εξασφαλίσω την εγγραφή ελληνίδων και δεν ξέρω πώς να αρχίσω.
Δεν γίνεται να χρεώσω τίποτα στην αρχή, όσο θα υπάρχει λίγος κόσμος.Ζητα εξοδα εγγραφης απο αντρες, και δινε τα στις γυναικες αν συμμετεχουν στο σαιτ
Γιατι να τον δουλευω? Επεδη εσεις ειστε ανωριμοι και πετατε παπαντζες?Πως τα κατάφερες ρε καλόγερο σε όλο το σάιτ να σε "παίρνει στα σοβαρά"(και αυτός σε δουλεύει) μόνο ένας κλώνος ενός ντεμέκ αλβανού...συμπατριωτική συμπαράσταση θα μου πεις...
Και τυποι λογικευτειτε, ποσοι το παιζουν αλβανοι ενω δεν ειναι? Το να το παιξεις ελληνας ναι γινεται το αντιθετο οχι