Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
τα βλέπεις? άτιμα πλάσματα. ο σκύλος δεν θα φύγει ποτέ.μαλακα μου εφυγε η μια γατα αρσενικος...εμεινα με μια θυληκη και ενα μαλακα αρσενικο
τα βλέπεις? άτιμα πλάσματα. ο σκύλος δεν θα φύγει ποτέ.μαλακα μου εφυγε η μια γατα αρσενικος...εμεινα με μια θυληκη και ενα μαλακα αρσενικο
αν με παρατησει η γυναικα θα ερθω εξω απο σπ[ιτι σου και θα φωναζω οτι μου εφαγες λεφτα...μαλλον μαλακια ειπα ξερουν οι γειτονες σου τι ξεφτυλισμενος εισαι...μεχρι και οι γάτες σε παρατάνε ρε μαλάκα....
συμφωνω !!!!τα βλέπεις? άτιμα πλάσματα. ο σκύλος δεν θα φύγει ποτέ.
τρωω ποιοτικα πραγματα βλακα...οχι τα κατουρημενα και φτυσμενα που σου σερβιρει εν αγνοια σου η μελλοντικη κληρονομος σου
τρωω ποιοτικα πραγματα βλακα...οχι τα κατουρημενα και φτυσμενα που σου σερβιρει εν αγνοια σου η μελλοντικη κληρονομος σου
βρηκα το εστιατοριο σου
Αθηναιος ψαχνει την παραγγελια που του αφησε το ντελίβεριχαχα να και το αστέρι μισελέν
Kάπως έτσι πάει.προσπαθεια πρεπει να γινεται και απο τους 2 σε διαφορα πραγματακια μαν μου..αν ειναι μονοπλευρη η προσπαθεια εκει ειναι θεμα μεγαλο
ουτε εγω τα ξερω αυτα που εχω και νυχου..νιπλακος εβαψε νυχακια,εβαλε σκληρυντικο,ξεβαφτηκε και πηγε για υπνο...
μαλακα νομιζα οτι πεθ..εεε κοιμηθηκες απο την κουραση..οσο ναναι θελει καποιο χρονο να φτιαχτεις,να στολιστεις να γινεις μια σωστη νραγκ κουιν και φανταζομαι και ποσο πολυ χρονο να θες να ξεβαφτεις,να γεμισεις μπανιερα με γαλα γαιδουρας,να ξεπλυθεις μετα με νερο εβιαν..ουτε εγω τα ξερω αυτα που εχω και νυχου..
εσυ ομως ξερεις ολη την λιστα , σε βαζει η δικια σου και της τα κανεις ρε ρεζίλι του ανδρικού φύλλου απ οτι φαινεται
θα φέρεις τους κλώνους σου όταν τελειώσω το σάιτ?μαλακα νομιζα οτι πεθ..εεε κοιμηθηκες απο την κουραση..οσο ναναι θελει καποιο χρονο να φτιαχτεις,να στολιστεις να γινεις μια σωστη νραγκ κουιν και φανταζομαι και ποσο πολυ χρονο να θες να ξεβαφτεις,να γεμισεις μπανιερα με γαλα γαιδουρας,να ξεπλυθεις μετα με νερο εβιαν..
εχουμε και δουλειες φτωχατζα !!!μαλακα νομιζα οτι πεθ..εεε κοιμηθηκες απο την κουραση..οσο ναναι θελει καποιο χρονο να φτιαχτεις,να στολιστεις να γινεις μια σωστη νραγκ κουιν και φανταζομαι και ποσο πολυ χρονο να θες να ξεβαφτεις,να γεμισεις μπανιερα με γαλα γαιδουρας,να ξεπλυθεις μετα με νερο εβιαν..
δεν εχω γαμωτο αλλα θα φτιαξω για παρτη σου επειδη σε συμπαθω τουλαχιστον 3 να κανω εντυπωσιακη εισοδοθα φέρεις τους κλώνους σου όταν τελειώσω το σάιτ?
τι δουλεια ρε μαλακα αφου τα φουνταρες ολα σε κυνηγανε μεχρι και οι κουλουραδες....απο τα κλεψιμαιικα τρως γαμημενεεχουμε και δουλειες φτωχατζα !!!
βγαζω λεφτα για να μην αναγκαζομαι να κανω παρέα με καποιους σαν και εσενα
μην είσαι τέτοιος. έστω τον καραμάνη φέρε μουδεν εχω γαμωτο αλλα θα φτιαξω για παρτη σου επειδη σε συμπαθω τουλαχιστον 3 να κανω εντυπωσιακη εισοδο
μην το λες αυτο το ονομα με πληγωνει...ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥμην είσαι τέτοιος. έστω τον καραμάνη φέρε μου
δεν είσαι ντάξει να ξέρεις.μην το λες αυτο το ονομα με πληγωνει...ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ
μακαρι να ειχα επαφες θα προσπαθουσα να τον πεισωδεν είσαι ντάξει να ξέρεις.
τα λεφτα φερνουν λεφταδεν εχω γαμωτο αλλα θα φτιαξω για παρτη σου επειδη σε συμπαθω τουλαχιστον 3 να κανω εντυπωσιακη εισοδο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι δουλεια ρε μαλακα αφου τα φουνταρες ολα σε κυνηγανε μεχρι και οι κουλουραδες....απο τα κλεψιμαιικα τρως γαμημενε
Κ Α Ρ Α Μ Α Ν Ημην το λες αυτο το ονομα με πληγωνει...ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ
τυπε νομίζω πρεπει να ελαττώσεις τον χρονο παραμονής σου στο σαιτ ....η πιό όμορφη ξανθομαλλούσα που έχω κοιμηθεί είχε τρίχες στα πόδια και λαμπίριζαν με τις σταγόνες νερού όπως έκανε ηλιοθεραπεία