Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
κλωνοτηλέφωνο ήθελες να γράψεις?Το κωλοτηλεφωνο ότι θέλει γράφει
κλωνοτηλέφωνο ήθελες να γράψεις?Το κωλοτηλεφωνο ότι θέλει γράφει
Και είναι δεμένος με λουρί να μην φτάνει ψηλά τα λακαβουλινΦημες λενε οτι Αθηναιος ειναι Σκλαβενίτη
Τυπε μήπως ήταν χαλασμένο και πηγές να φορτώσεις στην φουκαριάρα την Ζημιά ;Καλημέρα!
Ζηλεύω Φιλιππινέζα Νίπλι!!!
Σήμερα η Αλβαναίζα που ήρθε για φασίνα μου έσπασε το καινούργιο μου λαπτοπ, ψευτόκλαιγε μετά από μερικά καντήλια που άκουσε, μου είπε πως θα μου πάρει άλλο.Όταν της είπα πως κοστίζει 1200 ευρώ άρχισε να λέει πως δεν έφταιγε αυτή.
Άλλο επίπεδο ρε παιδί μου οι πινέζες, έχουν μια ποιότητα....
Τυπε μήπως ήταν χαλασμένο και πηγές να φορτώσεις στην φουκαριάρα την Ζημιά ;
αυτό είναι ζημιά τώρα όχι αστεία. Πόσο κουλή πρέπει να είναι να σπάσει λάπτοπ. Την είχα απολύσει καρφί.Τυπε μήπως ήταν χαλασμένο και πηγές να φορτώσεις στην φουκαριάρα την Ζημιά ;
πήγε να του πει να κάνει οικονομία στο νερόο νιπλης πηγε να βοηθησει τον κηπουρο για να πληρωσει λιγοτερα;
Τυπε χαλάρωσε δεν μας είπε ότι είναι Άι μακ. Μπορεί να ήταν και κομοντορ 64αυτό είναι ζημιά τώρα όχι αστεία. Πόσο κουλή πρέπει να είναι να σπάσει λάπτοπ. Την είχα απολύσει καρφί.
πήγε να του πει να κάνει οικονομία στο νερό
Ισχύει. Που να ξέρει η αλμπάνα τι κάνει 250€ και τι 1200€Τυπε χαλάρωσε δεν μας είπε ότι είναι Άι μακ. Μπορεί να ήταν και κομοντορ 64
δεν μιλαω με αυτους , την Φιλιππινέζα βαζωο νιπλης πηγε να βοηθησει τον κηπουρο για να πληρωσει λιγοτερα;
ο ηγετης του γυναικωτου Αθηναιουόμορφα
Το παρασκήνιο για τη φρούρηση του Φουρθιώτη από την ΕΛΑΣ επειδή κινδυνεύει από τη φυλακισμένη 17Ν - notia.gr
Πώς του έχει διατεθεί συνοδευτική προστασία επιπέδου υπουργού και οι φόβοι του παρουσιαστή για την εγκληματική οργάνωση “17 Νοέμβρη”. Έκπληξηwww.notia.gr
Κανονίστε νιαμου να διαβάζει ο νταβατζης άντρας της και να χάσω το μεροκάματο...Ισχύει. Που να ξέρει η αλμπάνα τι κάνει 250€ και τι 1200€
γωρισε την στον ΑΘηναιο44 να την πληρωνει και αυτην σαν την Κυρά του και να μαζεψει το ποσο και να στο δωσειΚανονίστε νιαμου να διαβάζει ο νταβατζης άντρας της και να χάσω το μεροκάματο...
σε πουλάει στην πιάτσα?Κανονίστε νιαμου να διαβάζει ο νταβατζης άντρας της και να χάσω το μεροκάματο...
δεν μιλαω με αυτους , την Φιλιππινέζα βαζω
Οχι ρε, την βάζει να δουλεύει για ξεκαρφωμα, ξεπλένει και χρήμα με το εισόδημα της...σε πουλάει στην πιάτσα?
Ε μα βάζεις Αλβανούς στο σπίτι σου τι περίμενεςΚαλημέρα!
Ζηλεύω Φιλιππινέζα Νίπλι!!!
Σήμερα η Αλβαναίζα που ήρθε για φασίνα μου έσπασε το καινούργιο μου λαπτοπ, ψευτόκλαιγε μετά από μερικά καντήλια που άκουσε, μου είπε πως θα μου πάρει άλλο.Όταν της είπα πως κοστίζει 1200 ευρώ άρχισε να λέει πως δεν έφταιγε αυτή.
Άλλο επίπεδο ρε παιδί μου οι πινέζες, έχουν μια ποιότητα....
ωραίο ουίσκυ το μακάλαν! προτρέπω τον αθηναίο να παρακαλέσει την κυρά να το δοκιμάσειΠαρόλο που σας έγραψα για την βενζίνη, δεν σας πρόδωσα.
Ούτε πρόκειται να αποκαλύψω ποτέ στον Αθηναίο, ότι της ρίχνετε εσάνς ουίσκι και καραμελοχρωμα, και του την σερβίρετε για Macallan edition 6.