athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
μπα πανε αυτα τα εφαγε η κρισηεσυ πιστευεις οτι μπορει να παρεις πισω το -500 ...
μπα πανε αυτα τα εφαγε η κρισηεσυ πιστευεις οτι μπορει να παρεις πισω το -500 ...
πως και νωρις;εχεις ραντεβου μετα τα νυχια για λευκανση πρωκτου;
σε ποτιζει και σενα μετα τα φυτα;ηρθε ο κηπουρός γαμω το σπιτι του
αν βάλεις το πουλί σου εκεί που έβαλε ο δημητράκης, μυρίζει μετά πεπονίλα ή κιμά?Κυριάκος σεβαστό μέλος, είναι παρένθετος πατέρας του παιδιού του Μήτσου...
αρα μονιμα φτωχατζα τωραμπα πανε αυτα τα εφαγε η κριση
τα φυτα ποτιζονται μονα τους , μπεκ αυτοματασε ποτιζει και σενα μετα τα φυτα;
εχω δηλωσει πλουσιε με τουρκικες λιρες οτι ειμαι ΔΕΞΙΟΣ ΑΓΝΟΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣαρα μονιμα φτωχατζα τωρα
οχι οτι μετα +500 ησουν κάτι , απλα ετσι το λεω για να νομίζεις οτι κατι ησουν
βιοπαλαιστης ρε μαλακα...εχω δηλωσει πλουσιε με τουρκικες λιρες οτι ειμαι ΔΕΞΙΟΣ ΑΓΝΟΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ
ειμαι ΙΔΕΟΛΟΓΟΣβιοπαλαιστης ρε μαλακα...
μεχρι και οι γυφτοι ξεφυγαν απο αυτον τον χαρακτηρισμο..
μονο εσυ και οι Πακιστανοι στα φανάρια μεινατε να τον έχετε
Ένα βράδι μου ήρθε deja vu μιά άλλη διάσταση σε ένα παράλληλο σύμπαν που συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα και καταστάσεις με τον κόσμο μας, πως ελάμβανα ως νέος σε ένα σαίτ με εκδιδόμενες πμ από θυληκά μέλη.Μην τον συμμεριζεστε...
Ανέκαθεν καχύποπτος ο Πρίγκηψ.
Βέβαια δεν φταίει ο ίδιος... Το Βασιλικό περιβάλλον βλέπετε είναι γεμάτο ίντριγκες.
ΙΔΕΟΛΟΓΕ μηπως να τρεξεις να προλάβεις τις προσφορές στον Σκλαβενίτη ?ειμαι ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ
οχι εχω κουρεμα ομως στις 2 γιατι τα πυκνα μαυρα μαλλια μου εχουν μεγαλωσει πολυΙΔΕΟΛΟΓΕ μηπως να τρεξεις να προλάβεις τις προσφορές στον Σκλαβενίτη ?
δεν σε κουρευει η κυρά ?οχι εχω κουρεμα ομως στις 2 γιατι τα πυκνα μαυρα μαλλια μου εχουν μεγαλωσει πολυ
deja vu λέγεται. μας διαβάζουν και σοβαροί άνθρωποι.Ένα βράδι μου ήρθε de Javu μιά άλλη διάσταση σε ένα παράλληλο σύμπαν που συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα και καταστάσεις με τον κόσμο μας, πως ελάμβανα ως νέος σε ένα σαίτ με εκδιδόμενες πμ από θυληκά μέλη.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν διαστρεβλώνεται η πραγματικότης που ανέφερα παραπάνω .
Παπάτζες δηλαδή, όχι ψέματα.
εσυ εισαι καραφλας καταλαβαινω δεν θες κομμωτηριο εμεις ομως που εχομεν πλουσια κομη παμε σε περιωπης κομμωτηριαδεν σε κουρευει η κυρά ?
θες να σε στειλω εκει που πηγαινα στον σκυλο για κουρεμα ?
εκει που παω εγω για κουρεμα εσυ ουτε για να παρεις την μετρηση της ΔΕΗ δεν σε αφηνουν να μπειςεσυ εισαι καραφλας καταλαβαινω δεν θες κομμωτηριο εμεις ομως που εχομεν πλουσια κομη παμε σε περιωπης κομμωτηρια
οχι εχω κουρεμα ομως στις 2 γιατι τα πυκνα μαυρα μαλλια μου εχουν μεγαλωσει πολυ
σημερα θα παω σημερα 2 μηνες ακουρευτος χαλαει το ιματζ μουΔεν μου λέτε;;;
Η κυρά κάθε πότε σας πάει στο πετ σοπ για γκρούμινγκ;
πληρωνεις πολλα ,σου λουζουν την καραφλα με απορυπαντικο πιατων,σου παιρνουν λιγο τα πλαινα γιατι μονο εκει εχεις μαλλια καημενε και το παιζεις ιστοριαεκει που παω εγω για κουρεμα εσυ ουτε για να παρεις την μετρηση της ΔΕΗ δεν σε αφηνουν να μπεις