The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.805
- Πόντοι
- 25.467
σημερα θα παω σημερα 2 μηνες ακουρευτος χαλαει το ιματζ μου
Μαζί με τις τρίχες, σας κόβει και τα νύχια η κοπέλα;
σημερα θα παω σημερα 2 μηνες ακουρευτος χαλαει το ιματζ μου
μονος μου δεν ειμαι νιπλης γαμωτοΜαζί με τις τρίχες, σας κόβει και τα νύχια η κοπέλα;
είχα πρώην που κούρευε τη γάτα της σε πετ. την έκανε και μπάνιο
καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν σου παίρνει με τη μηχανή την τρίχα που ξεπροβάλει από το βάθος του αυτιούσημερα θα παω σημερα 2 μηνες ακουρευτος χαλαει το ιματζ μου
αμα μεινω ενα μηνα ακουρευτος γινομαι χεβμεταλας παλιο γυναικωτεπληρωνεις πολλα ,σου λουζουν την καραφλα με απορυπαντικο πιατων,σου παιρνουν λιγο τα πλαινα γιατι μονο εκει εχεις μαλλια καημενε και το παιζεις ιστορια
με το κλαδευτηριμονος μου δεν ειμαι νιπλης γαμωτο
μονος μου δεν ειμαι νιπλης γαμωτο
ισχυει ..καθε βδομαδα τριμμαρω αυτιακαταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν σου παίρνει με τη μηχανή την τρίχα που ξεπροβάλει από το βάθος του αυτιού
ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΡΑΦΛΟΚΟΡΑΚΑαμα μεινω ενα μηνα ακουρευτος γινομαι χεβμεταλας παλιο γυναικωτε
Μαλλι θα έχω μεχρι και στην κασα
εσενα θα σου κολλανε τριχες απο τα γατιά μπας και δειχνεις οτι εισαι ανθρωπος και δεν θαβουν μπαλα ποδοσφαιρου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με το κλαδευτηρι
ενδιαφέρον ακούγεται. Κάτι που θα έκανε κάθε μόδιστροςΌταν είχα σφινξ, την έκανα μπάνιο κάθε εβδομάδα. Σε αυτή τη ράτσα επιβάλλεται κιόλας.
ενδιαφέρον ακούγεται. Κάτι που θα έκανε κάθε μόδιστρος
μαλακα θα τριμμαρεις τριχες αυτιου μαζι με κερί και μακαισχυει ..καθε βδομαδα τριμμαρω αυτια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΡΑΦΛΟΚΟΡΑΚΑ
βλαχαδερο εχω πλουσια κομη δε χρειαζομαι..πηγαινε στα μπεκ να τα πλυνεις λιγομαλακα θα τριμμαρεις τριχες αυτιου μαζι με κερί και μακα
Απο μενα θα ζητας μαλλια για φυτεψεις στην καραφλα σου
οπτασία. κράτα μου δύοΠαρόλο που δεν έχουν τρίχα, το δέρμα τους εκκρίνει κηρώδη ουσία. Συνεπώς πρέπει να τις πλένεις γιατί βρωμίζουν εύκολα.
καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν σου παίρνει με τη μηχανή την τρίχα που ξεπροβάλει από το βάθος του αυτιού
θα σου ελεγα να περάσεις απο εδω να σου ριξει ενα κουρεμα ο κηπουρος , αλλα δεν εχει φερει μαζι του τα σωστα εργαλεια για να σε ξεκωλιασειβλαχαδερο εχω πλουσια κομη δε χρειαζομαι..πηγαινε στα μπεκ να τα πλυνεις λιγο
οπτασία. κράτα μου δύο
μου θύμισες τον Φρύδια τώρα. Η αιτία που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Πούλησε τον Μεγαλειότατο ενώ έδινε πούστικες υποσχέσεις.Που να δείτε και τα φρύδια του!!!
Πελεκανοφωλιές ολάκερες.
ελπίζω να το έγραψες εδώ στο σάιτ.Πέθανε πριν χρόνια από καρκίνο. Αν και τις λατρεύω γιατί έχουν πολύ ευχάριστη προσωπικότητα, δεν πήρα άλλη. Δύσκολες στην περιποίηση. Επίσης τρώνε σχεδόν το τριπλάσιο από τις υπόλοιπες ράτσες.
ελπίζω να το έγραψες εδώ στο σάιτ.
Το ψέμα είναι διαστρέβλωση, η παπάτζα μερική διαστρέβλωση (αυτό που λέμε σάλτσες). Πρέπει να ληφθεί βεβαίως υπόψιν και η σκοπιμότητα.Ένα βράδι μου ήρθε deja vu μιά άλλη διάσταση σε ένα παράλληλο σύμπαν που συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα και καταστάσεις με τον κόσμο μας, πως ελάμβανα ως νέος σε ένα σαίτ με εκδιδόμενες πμ από θυληκά μέλη.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν διαστρεβλώνεται η πραγματικότης που ανέφερα παραπάνω .
Παπάτζες δηλαδή, όχι ψέματα.
Το κωλοτηλεφωνο ότι θέλει γράφειΤι "αφοδεύσατε"; Ή τι χάσατε.
Μας μπερδέψατε, νεαρέ μου.
μαλακα θα τριμμαρεις τριχες αυτιου μαζι με κερί και μακα
Απο μενα θα ζητας μαλλια για φυτεψεις στην καραφλα σου
Το κωλοτηλεφωνο ότι θέλει γράφει