Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
τις καρφωνω εγω αυτεςΕκμεταλλεύονται το γεγονός πως δεν τις περνάνε για Φιλιπινεζες οι επιθεώρητες εργασίας που κόβουν βόλτες έξω από τις επαύλεις.
τις καρφωνω εγω αυτεςΕκμεταλλεύονται το γεγονός πως δεν τις περνάνε για Φιλιπινεζες οι επιθεώρητες εργασίας που κόβουν βόλτες έξω από τις επαύλεις.
χαθήκανε οι κοπέλες?
Κυριολεκτικά; Ή μεταφορικά.τις καρφωνω εγω αυτες
Με το τζόκερ δεν γίνεσαι αρκετά πλούσιος για να συντηρείς επ´αόριστον υπηρετικό προσωπικό.Ξέρεις τι είναι να γίνεις ξαφνικά πλούσιος και να μην έχεις που να βάλεις τον Αλβανό τον υπηρέτη και να αναγκαστείς να τον βάλεις στην κρεβατοκάμαρα
δεν το περιμεναμε απο το μπραμπουςΜπορεί να έχει άλλα γούστα το παιδί. Εσάς τι σας κόφτει;
Με το τζόκερ δεν γίνεσαι αρκετά πλούσιος για να συντηρείς επ´αόριστον υπηρετικό προσωπικό.
Μια μυρωδιά πλούτου πέρνεις.
ΑκριβωςΜε το τζόκερ δεν γίνεσαι αρκετά πλούσιος για να συντηρείς επ´αόριστον υπηρετικό προσωπικό.
Οκ τότε . Αν έχει και τον Τάκη μας δικηγόρο να ετοιμάζει ξεχωριστό οίκημα πλησίον της βασικής του οικίας για να χωρέσει όλο το ειδικευμένο προσωπικό προσωπικής φροντίδας.Ποιό τζόκερ;
Καραβιά με λουκουμόσκονη ετοιμάζει ο καριόλης.
Καλά, ας σου κάτσει κάνα τζακ-ποτ 7 χαρτιά (που έχει τύχει στο παρελθόν) και θα σου πω αν μπορείς να συντηρήσεις και υπηρετικό προσωπικό!!!Με το τζόκερ δεν γίνεσαι αρκετά πλούσιος για να συντηρείς επ´αόριστον υπηρετικό προσωπικό.
Μην συμφωνείς σε τέτοια γιατί θα με λοκάρει και εμένα για πλούσιο ο δικός σου και θα μου ζητάει δανεικάΑκριβως
Καλά, ας σου κάτσει κάνα τζακ-ποτ 7 χαρτιά (που έχει τύχει στο παρελθόν) και θα σου πω αν μπορείς να συντηρήσεις και υπηρετικό προσωπικό!!!
καπου ειχε βγει μια ερευνα που ελεγε οτι κοντα στο 90% και παραπανω αυτον που κερδισαν τζακ-ποτ εμειναν στον ασσο μετα απο κάποια χρόνιαΚαλά, ας σου κάτσει κάνα τζακ-ποτ 7 χαρτιά (που έχει τύχει στο παρελθόν) και θα σου πω αν μπορείς να συντηρήσεις και υπηρετικό προσωπικό!!!
καπου ειχε βγει μια ερευνα που ελεγε οτι κοντα στο 90% και παραπανω αυτον που κερδισαν τζακ-ποτ εμειναν στον ασσο μετα απο κάποια χρόνια
Α μπα;; και τους συνέφερε να βγει στην φορά ότι γαμιοταν με τον αρχιφασιστα;;; δεν κολλάει από πουθενά το αφήγημα σου.Άλλη τρελή ο Τσιάνο. Έβαζε τις καπελαδούρες με τα φτερά, μολυβάκι στα μάτια, και ελαφρό ρουζ στα μάγουλα, και έπαιρνε πόζες.
Η ιστορία με την έκτρωση και την μετέπειτα στειρότητά της, εφευρέθηκε και διαδόθηκε από το παλάτι, προκειμένου να καλυφθεί το γεγονός της απουσίας απογόνων και δη ότι ο τ. Βασιλεύς έιχε "μερακλήδικα" γούστα.
Τύπε πρεπει να μυηθείς στον αλβανικό τρόπο ζωής/σκέψης η γλώσσα δε φτάνειΤυπε αν κάνω ταχύρυθμα μαθήματα αλβανικών θα γαμαω η θέλει και αλλά προσόντα ;
Ναι, αυτό αλήθεια είναι, αλλά δεν νομίζω να είναι το 90%. Υπερβολικό το βλέπω.καπου ειχε βγει μια ερευνα που ελεγε οτι κοντα στο 90% και παραπανω αυτον που κερδισαν τζακ-ποτ εμειναν στον ασσο μετα απο κάποια χρόνια
θέλω να ξέρω γιατί θέλει υπηρέτη και όχι υπηρέτριαΜπορεί να έχει άλλα γούστα το παιδί. Εσάς τι σας κόφτει;
Τουμπανο και ο συνεικονιζομενος...που εχει παρκαρει το Scania;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τούμπανο για 42 η άντζυ
εχεις δικιο , το 70%Ναι, αυτό αλήθεια είναι, αλλά δεν νομίζω να είναι το 90%. Υπερβολικό το βλέπω.
Αυτό μπορεί να συμβεί γενικά... κι ο Ροναλντίνιο φτωχομπινές είναι τώρα... ποιος? ο Ροναλντίνιο!!!