Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.667
Πόντοι
12.756
κανονισε τωρα που σου εφτιαξε νυχια,κωλοτρυπιδα και ποδαρακια η νυχου να ερθω,να σε ντυσω κοριτσακι,να την φωναξω να σε βαψει και να σε γαμησω συνοδεια καρμινα μπουρανα και moet :2on1: :zfuck:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.082
Πόντοι
2.606

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.082
Πόντοι
2.606
με ξενερωσες τωρα..
μεχρι και κουδούνι βρωμάει φτωχεια...
Για ρωτα Μπραμπους ή Αγιο
στα σπιτια των σοβαρων οικονομικα ανθρωπων τι λενε τα κουδουνια ..να μαθεις μπαλίτσα , βλαχο
Κέντρο αισθητικής τυπε ;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
την πατησες παλι το επιθετο μου ΜΟΝΟ υπαρχει στο κουδουνι.. :2on1:
παλι καλα που δεν μας ειπες οτι εχεις κανα φυλακιο με φυλακα.. :confused:
σηκω φυγε απο τα νοτια ρε!!!
γυρνα παλι στην πλατεια βαθης....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.667
Πόντοι
12.756
ηρθα να σας ομορφυνω ρε γαμημενε μελατε πεθεροπληκτε θα με φατε στην μαπα :zfuck:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.082
Πόντοι
2.606
Τύποι προβλέπω θα μπει κανένας στραπονιαρησ στο θρεντ τι κάνετε πριν πάτε σε Κολ γκερλ και θα γράψει κάνω κλυσμα και θα γίνει τις πουτανας το καγκελο

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Εγώ μάγκες,με αφορμή την μανία επίδειξης του νηματοθέτη (άλλο που δήθεν σφυρίζει κλέφτικα προς αρνητές και πολεμίους του),θα πω κάτι σοφό που μου είπαν από μικρή ηλικία οι γονείς μου:
Ο πραγματικά σπουδαίος και πετυχημένος δεν κάθεται να λέει στους υπόλοιπους πόσο επιτυχημένος είναι,ούτε ζαλίζει άπαντες με τα κατορθώματα του ούτε κάθεται να δώσει εξηγήσεις/απαντήσεις στον εκάστοτε επικριτή του για χ,ψ λόγο.Δεν δίνει σημασία σε αυτούς και δεν ''φωνάζει'' συνέχεια για την ''επιτυχία'' του.

Σωστός.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Νομίζω οτι νομίζει οτι αυτός θα μας τρελάνει. Μαγεία.
Αυτός νομίζει ότι βρέχει,ενώ τον φτύνουμε όλοι.

Εδώ που τα λέμε δεν τον συμφέρει να πει τίποτα άλλο μετά το ποστ που έγραψα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
θες να μαζεψουμε υπογραφες ? η να κανονίσω να τον στειλουν στην Βαθης τιποτα Γεωργιανοι μεταφορείς οριζοντίων ανθρώπων ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Αθηναιε , ελα τωρα που εχει διαφημίσεις το House of fame να σου ρίξω ενα :zfuck: στα γρηγορα

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Πάντως το οτι γαμήσαμε και κάναμε σκατά το συγκεκριμένο νήμα μόνο τυχαίο δεν είναι, έτσι κι αλλιώς γκόμενα δε βγάζουμε ούτε κατά λάθος. Για λόγους καραντίνας και μόνο, μόλις βγούμε έξω δε θα προλαβαίνουμε να χώνουμε.
Πασιφανές.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτός σπάει πλάκα όντως.
Αγνοεί όμως πως το ψέμα και η έπαρση δύσκολα μένουν ατιμώρητα από κάποια "όχι και τόσο καλά παιδιά"...
όπως άλλωστε μας είχε πει και ο τιτάνας ο Σαββίδης.
O Tιτάνας ήταν ατσάκωτος όπως έλεγε, γιατί απεχθανόταν τη βία, αλλά συχνά πυκνά μας εξιστορούσε ιστορίες από το γυμναστήριο, όπου όποιον θεωρούσαν επιδειξία, beta male, ναυάγιο, καμμένο καψουλάκι, πατημένο σκατό στο πάρκο αυτός και η παρέα του, τον έπαιρναν στο ψιλό και περίμεναν στο πάρκινγκ να πάει να τους ζητήσει το λόγο για να του δείξουν....
Τώρα πως από ατσάκωτος στο ένα ποστ, γινόταν τσακωματίας στο επόμενο.......
Είναι και αυτά τα ρημάδια τα ρωσοποντιακά που έλεγε, που δεν τα ξέρω καλά και μπερδευόμουν ως προς το τι εννοούσε, αλλά θα μου πεις αυτός τα ήξερε χειρότερα από μένα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
O Tιτάνας ήταν ατσάκωτος όπως έλεγε, γιατί απεχθανόταν τη βία, αλλά συχνά πυκνά μας εξιστορούσε ιστορίες από το γυμναστήριο, όπου όποιον θεωρούσαν επιδειξία, beta male, ναυάγιο, καμμένο καψουλάκι, πατημένο σκατό στο πάρκο αυτός και η παρέα του, τον έπαιρναν στο ψιλό και περίμεναν στο πάρκινγκ να πάει να τους ζητήσει το λόγο για να του δείξουν....
Τώρα πως από ατσάκωτος στο ένα ποστ, γινόταν τσακωματίας στο επόμενο.......
Είναι και αυτά τα ρημάδια τα ρωσοποντιακά που έλεγε, που δεν τα ξέρω καλά και μπερδευόμουν ως προς το τι εννοούσε, αλλά θα μου πεις αυτός τα ήξερε χειρότερα από μένα.
Είχε παρέες ο Σαβ?

Ως Καλόγερος (που γραφει πλέον) λες να μιλά χειρότερα Γαλλικά από όλους μας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom