Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.433
- Πόντοι
- 12.756
εχει γινει μπαχαλο το νημα , δεν ανηκει πια σε κανενα, ανηκει στο κοσμο του μπουΓια το νηματοθέτη μίλησα
εχει γινει μπαχαλο το νημα , δεν ανηκει πια σε κανενα, ανηκει στο κοσμο του μπουΓια το νηματοθέτη μίλησα
Πραγματικά περιμένω να δω τι θα πει ο Σαββιδοκαλόγερος για αυτό το ποστ μου.Ευχαριστώ.
μαλακα νεο σπαμ θρεντ εγινεεχει γινει μπαχαλο το νημα , δεν ανηκει πια σε κανενα, ανηκει στο κοσμο του μπου
γραψε βλαχος σωγαμπροςστα ξυρισμενα μου και μελενια μου εγω κανω οτι γουσταρω νερουλα της Ξανθης..
ετοιμασου για ΣΕΝΤΟΝΑΡΑΠραγματικά περιμένω να δω τι θα πει ο Σαββιδοκαλόγερος για αυτό το ποστ μου.
Λες να κάνει και ο βλάχος το σπίτι του πρεσβεία;με ξενερωσες τωρα..
μεχρι και κουδούνι βρωμάει φτωχεια...
Για ρωτα Μπραμπους ή Αγιο
στα σπιτια των σοβαρων οικονομικα ανθρωπων τι λενε τα κουδουνια ..να μαθεις μπαλίτσα , βλαχο
με το σεις και με το σας μου μιλανε Τσοχατζο του επιχειρεινγραψε βλαχος σωγαμπρος
ηδη γελαει ολη η γειτονιά μαζί σου , δεν θα τους πειράξει αυτο
Οποιο νημα θελουμε το γαμαμε το κατουραμε και το χεζουμεμαλακα νεο σπαμ θρεντ εγινε
Κάποιος τώρα κοπανιέται όπου βρει,εντός του υπογείου που διαμένει.ετοιμασου για ΣΕΝΤΟΝΑΡΑ
Να μεταφερθεί στην κοινότητα.εχει γινει μπαχαλο το νημα , δεν ανηκει πια σε κανενα, ανηκει στο κοσμο του μπου
ε βεβαια, με αυτα που τραβας ο μαλακας σε λυπουνται,,,,με το σεις και με το σας μου μιλανε Τσοχατζο του επιχειρειν
Σου λένε "βλάχος είστε σεις, κατεβήκατε από το χωριό σας" ασούμε;με το σεις και με το σας μου μιλανε Τσοχατζο του επιχειρειν
Πρεσβεία κατεστραμενων ψυχωνΛες να κάνει και ο βλάχος το σπίτι του πρεσβεία;
prvth fora eidan tetoio ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ και με σεβονταιε βεβαια, με αυτα που τραβας ο μαλακας σε λυπουνται,,,,
Λάκη;Οποιο νημα θελουμε το γαμαμε το κατουραμε και το χεζουμε
εμεις ειμαστε η δυναμη του μπου
χωρις εμας ειναι απλα bytes στο απεραντο διαδικτυο
prvth fora eidan tetoio ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ και με σεβονται
τσακω εις διπλουν
τσακω Ντεληκανη
εχει γινει μπαχαλο το νημα , δεν ανηκει πια σε κανενα, ανηκει στο κοσμο του μπου
τσακω Ντεληκανη
Αγαπιέστε ρε μλκς εσείς οι δύο.τσακω εις διπλουν
τσακω εις διπλουν