Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.607
- Πόντοι
- 12.756
εχει γινει μπαχαλο το νημα , δεν ανηκει πια σε κανενα, ανηκει στο κοσμο του μπουΓια το νηματοθέτη μίλησα

εχει γινει μπαχαλο το νημα , δεν ανηκει πια σε κανενα, ανηκει στο κοσμο του μπουΓια το νηματοθέτη μίλησα
Πραγματικά περιμένω να δω τι θα πει ο Σαββιδοκαλόγερος για αυτό το ποστ μου.Ευχαριστώ.![]()
μαλακα νεο σπαμ θρεντ εγινεεχει γινει μπαχαλο το νημα , δεν ανηκει πια σε κανενα, ανηκει στο κοσμο του μπου![]()
![]()
γραψε βλαχος σωγαμπροςστα ξυρισμενα μου και μελενια μου εγω κανω οτι γουσταρω νερουλα της Ξανθης..![]()
ετοιμασου για ΣΕΝΤΟΝΑΡΑΠραγματικά περιμένω να δω τι θα πει ο Σαββιδοκαλόγερος για αυτό το ποστ μου.
Λες να κάνει και ο βλάχος το σπίτι του πρεσβεία;με ξενερωσες τωρα..
μεχρι και κουδούνι βρωμάει φτωχεια...
Για ρωτα Μπραμπους ή Αγιο
στα σπιτια των σοβαρων οικονομικα ανθρωπων τι λενε τα κουδουνια ..να μαθεις μπαλίτσα , βλαχο
με το σεις και με το σας μου μιλανε Τσοχατζο του επιχειρεινγραψε βλαχος σωγαμπρος
ηδη γελαει ολη η γειτονιά μαζί σου , δεν θα τους πειράξει αυτο
Οποιο νημα θελουμε το γαμαμε το κατουραμε και το χεζουμεμαλακα νεο σπαμ θρεντ εγινε![]()
Κάποιος τώρα κοπανιέται όπου βρει,εντός του υπογείου που διαμένει.ετοιμασου για ΣΕΝΤΟΝΑΡΑ
Να μεταφερθεί στην κοινότητα.εχει γινει μπαχαλο το νημα , δεν ανηκει πια σε κανενα, ανηκει στο κοσμο του μπου![]()
![]()
ε βεβαια, με αυτα που τραβας ο μαλακας σε λυπουνται,,,,με το σεις και με το σας μου μιλανε Τσοχατζο του επιχειρειν
Σου λένε "βλάχος είστε σεις, κατεβήκατε από το χωριό σας" ασούμε;με το σεις και με το σας μου μιλανε Τσοχατζο του επιχειρειν
Πρεσβεία κατεστραμενων ψυχωνΛες να κάνει και ο βλάχος το σπίτι του πρεσβεία;![]()
prvth fora eidan tetoio ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ και με σεβονταιε βεβαια, με αυτα που τραβας ο μαλακας σε λυπουνται,,,,
Λάκη;Οποιο νημα θελουμε το γαμαμε το κατουραμε και το χεζουμε![]()
εμεις ειμαστε η δυναμη του μπου
χωρις εμας ειναι απλα bytes στο απεραντο διαδικτυο
prvth fora eidan tetoio ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ και με σεβονται![]()
εχει γινει μπαχαλο το νημα , δεν ανηκει πια σε κανενα, ανηκει στο κοσμο του μπου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τσακω Ντεληκανη![]()
Αγαπιέστε ρε μλκς εσείς οι δύο.τσακω εις διπλουν![]()
![]()