Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.672
Πόντοι
12.756
Τα εχει δωσει προκαταβολη στην κοσμοτε για να τα βαλουν 100αρα να βλεπουν οι γατες Τομ και Τζερυ
εσενα περιμενω να βαλεις πρωτα ρε κιναιδε δαπιτη εγω εχω 50αρα σαν και σενα :2on1:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάνε το ίδιο και στην πεθερά. Διπλό το καλό.
οταν λεω γιαγια την πεθερα εννοω:confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.555
Πόντοι
25.467
Το μεμπτό είναι οτι η γιαγιά ακόμα ζει και βασιλεύει. :confused:

Τώρα που τα λέμε...

Την τελευταία φορά που την είδα, της είχε δέσει με γάζες τα χέρια, και μου είπε ότι της το έκανε για την αρθρίτιδα. Έχει γούστο να μην μπορούσε να της βγάλει τα δακτυλίδια για να τα σκοτώσει ο σκατόφατσας, και να της έκοψε και τα δάχτυλα μαζί... :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.465
Πόντοι
12.756
εσενα περιμενω να βαλεις πρωτα ρε κιναιδε δαπιτη εγω εχω 50αρα σαν και σενα :2on1:

με θες κάτι ? γιατι ξεκινάει και το House Of Fame :cum:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.672
Πόντοι
12.756
Μπορείς να την κάνεις και μουσείο μέσα σε πυραμίδα, κοίτα μόνο να ψήσεις το νίπλη να ρίξει ρευστό για τους χτίστες και τα μπετά.
ρε συ εδω κλεβει σημαιες και νερο θα δωσει για χτισιμο;ουτε 100αρα δεν βαζει ο καλογερο της Γλυφαδας και το παιζει οτι δεν του χρειαζετα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
ρε συ εδω κλεβει σημαιες και νερο θα δωσει για χτισιμο;ουτε 100αρα δεν βαζει ο καλογερο της Γλυφαδας και το παιζει οτι δεν του χρειαζετα
Δοκίμασε να ψήσεις Λάκη τότε, πολύ χαρτί έχει κι αυτός. :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

με θες κάτι ? γιατι ξεκινάει και το House Of Fame :cum:
Τύπε και συ στο μιουτ το βλέπεις;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.465
Πόντοι
12.756

εσυ δεν εχεις 50αρα σαν και εμενα , σου ΕΧΟΥΝ 50αρα σαν και εμενα , γιατι σωγραμπρος εισαι εκει μεσα
Ουτε λογαριασμο στο ονομα σου δεν εχεις...
Στο κουδούνι μονο το επωνυμο της θα λέει , ειμαι σιγουρος...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.672
Πόντοι
12.756
εσυ δεν εχεις 50αρα σαν και εμενα , σου ΕΧΟΥΝ 50αρα σαν και εμενα , γιατι σωγραμπρος εισαι εκει μεσα
την πατησες παλι το επιθετο μου ΜΟΝΟ υπαρχει στο κουδουνι.. :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.465
Πόντοι
12.756
Δοκίμασε να ψήσεις Λάκη τότε, πολύ χαρτί έχει κι αυτός. :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Τύπε και συ στο μιουτ το βλέπεις;
τυπε το βλεπω μονο για τα βυζιά της Χρύσας και λίγο για Αλβανοφατσα Φουρέιρα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγώ μάγκες,με αφορμή την μανία επίδειξης του νηματοθέτη (άλλο που δήθεν σφυρίζει κλέφτικα προς αρνητές και πολεμίους του),θα πω κάτι σοφό που μου είπαν από μικρή ηλικία οι γονείς μου:
Ο πραγματικά σπουδαίος και πετυχημένος δεν κάθεται να λέει στους υπόλοιπους πόσο επιτυχημένος είναι,ούτε ζαλίζει άπαντες με τα κατορθώματα του ούτε κάθεται να δώσει εξηγήσεις/απαντήσεις στον εκάστοτε επικριτή του για χ,ψ λόγο.Δεν δίνει σημασία σε αυτούς και δεν ''φωνάζει'' συνέχεια για την ''επιτυχία'' του.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.465
Πόντοι
12.756
Εγώ μάγκες,με αφορμή την μανία επίδειξης του νηματοθέτη (άλλο που δήθεν σφυρίζει κλέφτικα προς αρνητές και πολεμίους του),θα πω κάτι σοφό που μου είπαν από μικρή ηλικία οι γονείς μου:
Ο πραγματικά σπουδαίος και πετυχημένος δεν κάθεται να λέει στους υπόλοιπους πόσο επιτυχημένος είναι,ούτε ζαλίζει άπαντες με τα κατορθώματα του ούτε κάθεται να δώσει εξηγήσεις/απαντήσεις στον εκάστοτε επικριτή του για χ,ψ λόγο.Δεν δίνει σημασία σε αυτούς και δεν ''φωνάζει'' συνέχεια για την ''επιτυχία'' του.
:rockon: :rockon: :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Διαψεύδω αυτό για το κουδούνι, έχει βάλει του αγαπητικού για τους επίδοξους κλέφτες/ενοχλητικούς. Μόνο γι αυτό.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.672
Πόντοι
12.756
φωτογραφισες νιπλη τωρα :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.465
Πόντοι
12.756
την πατησες παλι το επιθετο μου ΜΟΝΟ υπαρχει στο κουδουνι.. :2on1:
με ξενερωσες τωρα..
μεχρι και κουδούνι βρωμάει φτωχεια...
Για ρωτα Μπραμπους ή Αγιο
στα σπιτια των σοβαρων οικονομικα ανθρωπων τι λενε τα κουδουνια ..να μαθεις μπαλίτσα , βλαχο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Ευχαριστώ. :sunglasses:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.672
Πόντοι
12.756
Για το νηματοθέτη μίλησα
το ξερω μαν αλλα παντου χωραει και ο μουνης τον εβαλα τσοντα

με ξενερωσες τωρα..
μεχρι και κουδούνι βρωμάει φτωχεια...
Για ρωτα Μπραμπους ή Αγιο
στα σπιτια των σοβαρων οικονομικα ανθρωπων τι λενε τα κουδουνια ..να μαθεις μπαλίτσα , βλαχο
στα ξυρισμενα μου και μελενια μου εγω κανω οτι γουσταρω νερουλα της Ξανθης.. :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom