Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Τι τραγουδάει ο Καλόγερος στις μεντορετες του προτού τον στραπονιάσουν τις ρίξει στο κρεβάτι
Παπάτζες θα πουλούσε, αλλά νομίζω ότι ψέμματα δεν έλεγε.Είχε παρέες ο Σαβ?
Vas-y ! Tu auras l'occasion de constater, si je suis Savvidis ou non...Τύπε Σαββίδη τέτοιο νήμα δεν θα έχει την ''απήχηση'' που έχει το δικό σου
Alors, je t'attends, mon petit gaillard. Tu l'ouvriras ce fil ou non? Je suis prêt à tout moment à te confronter en français.Ρε μάγκες,λίγο έλεος.
Σπάμε που σπάμε πλάκα με τον θείο αλλά μην τον τρελάνουμε κιόλας.
Σοβαρά τώρα ρε θείο,άρχισες τα Γαλλικά και μου λες ότι θα έχω την ευκαιρία να δω αν είσαι ο Σαββίδης ή όχι?Vas-y ! Tu auras l'occasion de constater, si je suis Savvidis ou non...
Δεν θα έχει απήχηση λέμε.Alors, je t'attends, mon petit gaillard. Tu l'ouvriras ce fil ou non? Je suis prêt à tout moment à te confronter en français.
Alors, tu n'as pas de couilles ?Σοβαρά τώρα ρε θείο,άρχισες τα Γαλλικά και μου λες ότι θα έχω την ευκαιρία να δω αν είσαι ο Σαββίδης ή όχι?
Εκατσες να γράψεις στα Γαλλικά για να δείξεις ότι είσαι γνώστης?
Παλι τσίμπησες από το δούλεμα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θα έχει απήχηση λέμε.
Παρί-Λυών τι ποντάρουμε?
Τυπε στο έσιαξα λίγο.Πάντως χρησιμοποιείς τέλεια το google translate.Alors, je n'ai pas de couilles!
Ρε μαλάκα,τον τσάντισα αρκετά τώρα ή ιδέα μου?Το γοογλε τρανσλατε κάνει θαύματα στις μέρες μας, ρωσσοπόντιος με γαλλικά και πιάνο.
Οn ne l'ouvre pas autant que tu mets ton cul par terre.Alors, je t'attends, mon petit gaillard. Tu l'ouvriras ce fil ou non? Je suis prêt à tout moment à te confronter en français.
Εξυπναδούλες.Τυπε στο έσιαξα λίγο.Πάντως χρησιμοποιείς τέλεια το google translate.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε μαλάκα,τον τσάντισα αρκετά τώρα ή ιδέα μου?
Τσιμπάς πανεύκολα όμως!Εξυπναδούλες.
Je parle beaucoup mieux le français que le moine, le savvid et le aa1.Εξυπναδούλες.
Κάτσε φρόνιμα, θα σου τη γκαμήσει τη μπουφάν.Ρε που είναι ο σοκολάτας να γράψει αντρίκια Αλβανικά;
Aντε με τις αδερφές τους Γάλλους....
Πότε τα μάθες τα σιπτάρικα μωρή γάτα;Κάτσε φρόνιμα, θα σου τη γκαμήσει τη μπουφάν.
Όπως έμαθε και ο καλόερος τα γαλλικά.Πότε τα μάθες τα σιπτάρικα μωρή γάτα;
Την πατάς πανεύκολα όμως!Τσιμπάς πανεύκολα όμως!