Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.430
Πόντοι
12.756
καμμια σχεση...εχω πατησει τα 48 απο τα 45 ειμαι με την κυρα...εχω κανει αυτο που θελω,πολλες γκομενες,ωραια γαμησακια και αλητειες αποφασισα να αραξω,εχω αισθηματα για αυτην οποτε μενω πιστος...το ευκολο ειναι να ξενογαμησεις το δυσκολο να μην το κανεις
το ευκολο ειναι να σε χωρίσει.
Και να μεινεις στον ασσο , γεροξεκουτι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
πιο πολύ από όλα τον πόνεσε να αποδεχτεί το χόνγκ κόνγκ και την ζυρίχη με ότι αυτό συνεπάγεται :wink: ή να διαβάζει τα πόστ του αθηναίου για ευτυχισμένη οικογένεια ή να βλέπει άλλους ευκατάστατους και ευτυχισμένους.
Οι χλαπάτσες είναι μηδέν. Αν θες να τον πληγώνεις γράφε για την ζωή σου. Εγώ όπως βλέπεις το αποφεύγω γιατί είμαι φιλάνθρωπος.

Νομίζω πώς με παραπάνω ανάρτησή μου, έχω ξεκαθαρίσει τόσο την δική σας φιλάνθρωπη αντιμετώπιση, όσο και την δική μου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.430
Πόντοι
12.756
δεν εχει νοημα να συζησεις με καποια αν δεν κανεις αυτα που θες,δεν εχεις τον χωρο σου,τον χρονο σου να κανεις αυτα που θες και γουσταρεις...εγω το εχω καταφερει και ειμαι μια χαρα..
Μπραβο τυπε
Βεβαιως και κανεις οτι θες, και εχεις τον χωρο σου κτλ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ !!
Ποιον πας να κοροιδεψεις βρε μαλάκα?? Επειδη κοροιδευεις τον ευατο σου νομίζεις οτι μπορεις και εμας :jerking:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Νομίζω πώς με παραπάνω ανάρτησή μου, έχω ξεκαθαρίσει τόσο την δική σας φιλάνθρωπη αντιμετώπιση, όσο και την δική μου.
Νιώθω πως με δυσφημίζετε κύριε με το να μην με περιλαμβάνετε στους σωτήρες ..
Ολόκληρη εταιρία έστησα να τον γλιτώσω από τον κ. Μονσελά. :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.430
Πόντοι
12.756
Τύποι έχετε καμία ιδέα πως να γίνω σαν τον νιπλη να κοιμάμαι όλη μέρα και να μου κάνουν και τα νύχια στο ? να ξύνω τις αρχιδαρες μου και να λιαζομαι στην πισίνα ; Ποιο θρεντ του ματζεστικ πρέπει να διαβάσω ;
Δεν εχει ακομα ο Ματζεστικ τετοιο θρεντ
Και ουτε βλεπω να κάνει ποτέ
Ειναι δυσκολα μαθηματικά γι αυτον

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ρε σεβαλιέ γιατί δεν έβαζες κάτι πολωνικό?
Καταρχάς δεν είμαι ο Σεβαλιε.

ξεκίνησες με καλόγερο,το πηγές λακη,τώρα σεβαλιε. Έμειναν αλλά 5χιλιαδες μέλη :p

ένα πτωχος μα τίμιος Αλβανός είμαι ,που επέλεξα τον ήρωα Σοκολ Ντρεου σαν όνομα για να τιμήσω ολους τους Αλβανούς π πέσανε θύματα της ανωτερότητας τους.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706

ξεκίνησες με καλόγερο,το πηγές λακη,τώρα σεβαλιε. Έμειναν αλλά 5χιλιαδες μέλη :p

ένα πτωχος μα τίμιος Αλβανός είμαι ,που επέλεξα τον ήρωα Σοκολ Ντρεου σαν όνομα για να τιμήσω ολους τους Αλβανούς π πέσανε θύματα της ανωτερότητας τους.
ντάξει σε πειράζω πως κάνεις έτσι. Δεν έβρισα και την Κρακοβία

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.430
Πόντοι
12.756

Τυπε, ειπαμε να λεμε και καμιά μαλακία εδω μέσα να περάσει η ώρα αλλά ΤΙΜΙΟΣ Αλβανος ?? ρε μαλάκα την τερμάτισες την μαλακία , ειπαμε , ολα εχουν και ενα οριο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Νιώθω πως με διαφημίζετε κύριε με το να μην με περιλαμβάνετε στους σωτήρες ..
Ολόκληρη εταιρία έστησα να τον γλιτώσω από τον κ. Μονσελά. :confused:

Εμείς το πράττουμε αφιλοκερδώς, κύριε. Συνεπώς νομίζω πως υπάρχει κάποια διαφορά.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
πιο πολύ από όλα τον πόνεσε να αποδεχτεί το χόνγκ κόνγκ και την ζυρίχη με ότι αυτό συνεπάγεται :wink: ή να διαβάζει τα πόστ του αθηναίου για ευτυχισμένη οικογένεια ή να βλέπει άλλους ευκατάστατους και ευτυχισμένους.
Οι χλαπάτσες είναι μηδέν. Αν θες να τον πληγώνεις γράφε για την ζωή σου. Εγώ όπως βλέπεις το αποφεύγω γιατί είμαι φιλάνθρωπος.
Γράψε μας για τη ζωή σου λοιπόν. Ούτε στο Χογκ Κογκ είσαι ούτε στη Ζυρίχη. Το να δουλεύεις σαν μοντέρνος σκλάβος είναι μάλλον βέβαιο. Εγώ είμαι αραχτός όλη μέρα και πουλάω παπάντζα, γιατί 5Κ πέφτουν από τα νοίκια κάθε μήνα.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ρε σεβαλιέ γιατί δεν έβαζες κάτι πολωνικό?

ένα πτωχος μα τίμιος Αλβανός είμαι ,που επέλεξα τον ήρωα Σοκολ Ντρεου σαν όνομα για να τιμήσω όλα τους Αλβανούς π πέσανε θύματα της ανωτερότητας τους.
τύπε αν θες να το παίξεις λεφτάς πόσταρε φωτογραφίες στο μπου.

και εξηγα πως έχεις σπίτι στο Χονγκ Κονγκ όταν το 90% όσων έχουν σπίτια εκεί είναι η Άγγλοι αποικιοκράτες η του κόμματος η από μια μερίδα παλιές ντοπιεσ οικογένειες.

μέχρι τότε άεργος είσαι. Όλα τα δυνατά πορτοφόλια έχουν κάνει παρελάση τους ευρωπυραυλους

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Πάντως αν έβαζες Παπα Ντρέου θα είχες περισσότερες πιθανότητες να πείσεις φίλε μου σιπτάρι...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Γράψε μας για τη ζωή σου λοιπόν. Ούτε στο Χογκ Κογκ είσαι ούτε στη Ζυρίχη. Το να δουλεύεις σαν μοντέρνος σκλάβος είναι μάλλον βέβαιο. Εγώ είμαι αραχτός όλη μέρα και πουλάω παπάντζα, γιατί 5Κ πέφτουν από τα νοίκια κάθε μήνα.
Ετσι, χωστου τα!

Και απλα φτιαχνεις το σαιτ για να ξεσκουριασεις...

:2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.430
Πόντοι
12.756
Τύπε εχεις κανα καλο τετραγωνικό στο κεντρο να στειλουμε τον Αθηναιο οταν θα τον σουτάρει η δικιά του ?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
έφεξε η κάμαρα ή να ρίξουμε και τον έξωτερικό τοίχο να το κάνουμε αίθριο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom