Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Το είχα ξεχάσει πως στέλνει λεφτά με SHIFT ....Στο ΑΤΜ έχεις μείνει;
Πλέον όλα τα κάνει διατραπεζικά με IBAN και ΚΩΔΙΚΟ ΤΡΑΠΈΖΗΣ
Το είχα ξεχάσει πως στέλνει λεφτά με SHIFT ....Στο ΑΤΜ έχεις μείνει;
Πλέον όλα τα κάνει διατραπεζικά με IBAN και ΚΩΔΙΚΟ ΤΡΑΠΈΖΗΣ
θα ξέρει τα λεφτά στο λεπτό της Πειραιώς από κάνα φιλέσπλαχνο τριτοξάδελφοΕίσαι σίγουρος ρε μαλέβρα;
Eσύ με το ζόρι ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΑΤΜ...
το ευκολο ειναι να σε χωρίσει.καμμια σχεση...εχω πατησει τα 48 απο τα 45 ειμαι με την κυρα...εχω κανει αυτο που θελω,πολλες γκομενες,ωραια γαμησακια και αλητειες αποφασισα να αραξω,εχω αισθηματα για αυτην οποτε μενω πιστος...το ευκολο ειναι να ξενογαμησεις το δυσκολο να μην το κανεις
Το υπόγειο που μένεις παππού έχει καθόλου φωτισμό?
πιο πολύ από όλα τον πόνεσε να αποδεχτεί το χόνγκ κόνγκ και την ζυρίχη με ότι αυτό συνεπάγεται ή να διαβάζει τα πόστ του αθηναίου για ευτυχισμένη οικογένεια ή να βλέπει άλλους ευκατάστατους και ευτυχισμένους.
Οι χλαπάτσες είναι μηδέν. Αν θες να τον πληγώνεις γράφε για την ζωή σου. Εγώ όπως βλέπεις το αποφεύγω γιατί είμαι φιλάνθρωπος.
Μπραβο τυπεδεν εχει νοημα να συζησεις με καποια αν δεν κανεις αυτα που θες,δεν εχεις τον χωρο σου,τον χρονο σου να κανεις αυτα που θες και γουσταρεις...εγω το εχω καταφερει και ειμαι μια χαρα..
Μα ποιος χρησιμοποιούσε την ίδια μέθοδο?Το είχα ξεχάσει πως στέλνει λεφτά με SHIFT ....
Νιώθω πως με δυσφημίζετε κύριε με το να μην με περιλαμβάνετε στους σωτήρες ..Νομίζω πώς με παραπάνω ανάρτησή μου, έχω ξεκαθαρίσει τόσο την δική σας φιλάνθρωπη αντιμετώπιση, όσο και την δική μου.
Δεν εχει ακομα ο Ματζεστικ τετοιο θρεντΤύποι έχετε καμία ιδέα πως να γίνω σαν τον νιπλη να κοιμάμαι όλη μέρα και να μου κάνουν και τα νύχια στο ? να ξύνω τις αρχιδαρες μου και να λιαζομαι στην πισίνα ; Ποιο θρεντ του ματζεστικ πρέπει να διαβάσω ;
Καταρχάς δεν είμαι ο Σεβαλιε.ρε σεβαλιέ γιατί δεν έβαζες κάτι πολωνικό?
ντάξει σε πειράζω πως κάνεις έτσι. Δεν έβρισα και την ΚρακοβίαΚαταρχάς δεν είμαι ο Σεβαλιε.
ξεκίνησες με καλόγερο,το πηγές λακη,τώρα σεβαλιε. Έμειναν αλλά 5χιλιαδες μέλη :p
ένα πτωχος μα τίμιος Αλβανός είμαι ,που επέλεξα τον ήρωα Σοκολ Ντρεου σαν όνομα για να τιμήσω ολους τους Αλβανούς π πέσανε θύματα της ανωτερότητας τους.
Τυπε, ειπαμε να λεμε και καμιά μαλακία εδω μέσα να περάσει η ώρα αλλά ΤΙΜΙΟΣ Αλβανος ?? ρε μαλάκα την τερμάτισες την μαλακία , ειπαμε , ολα εχουν και ενα οριοΚαταρχάς δεν είμαι ο Σεβαλιε.
ξεκίνησες με καλόγερο,το πηγές λακη,τώρα σεβαλιε. Έμειναν αλλά 5χιλιαδες μέλη :p
ένα πτωχος μα τίμιος Αλβανός είμαι ,που επέλεξα τον ήρωα Σοκολ Ντρεου σαν όνομα για να τιμήσω ολους τους Αλβανούς π πέσανε θύματα της ανωτερότητας τους.
Νιώθω πως με διαφημίζετε κύριε με το να μην με περιλαμβάνετε στους σωτήρες ..
Ολόκληρη εταιρία έστησα να τον γλιτώσω από τον κ. Μονσελά.
Γράψε μας για τη ζωή σου λοιπόν. Ούτε στο Χογκ Κογκ είσαι ούτε στη Ζυρίχη. Το να δουλεύεις σαν μοντέρνος σκλάβος είναι μάλλον βέβαιο. Εγώ είμαι αραχτός όλη μέρα και πουλάω παπάντζα, γιατί 5Κ πέφτουν από τα νοίκια κάθε μήνα.πιο πολύ από όλα τον πόνεσε να αποδεχτεί το χόνγκ κόνγκ και την ζυρίχη με ότι αυτό συνεπάγεται ή να διαβάζει τα πόστ του αθηναίου για ευτυχισμένη οικογένεια ή να βλέπει άλλους ευκατάστατους και ευτυχισμένους.
Οι χλαπάτσες είναι μηδέν. Αν θες να τον πληγώνεις γράφε για την ζωή σου. Εγώ όπως βλέπεις το αποφεύγω γιατί είμαι φιλάνθρωπος.
Καταρχάς δεν είμαι ο Σεβαλιε.ρε σεβαλιέ γιατί δεν έβαζες κάτι πολωνικό?
τύπε αν θες να το παίξεις λεφτάς πόσταρε φωτογραφίες στο μπου.πιο πολύ από όλα τον πόνεσε να αποδεχτεί το χόνγκ κόνγκ και την ζυρίχη με ότι αυτό συνεπάγεται ή να διαβάζει τα πόστ του αθηναίου για ευτυχισμένη οικογένεια ή να βλέπει άλλους ευκατάστατους και ευτυχισμένους.
Πάντως αν έβαζες Παπα Ντρέου θα είχες περισσότερες πιθανότητες να πείσεις φίλε μου σιπτάρι...Καταρχάς δεν είμαι ο Σεβαλιε.
Ετσι, χωστου τα!Γράψε μας για τη ζωή σου λοιπόν. Ούτε στο Χογκ Κογκ είσαι ούτε στη Ζυρίχη. Το να δουλεύεις σαν μοντέρνος σκλάβος είναι μάλλον βέβαιο. Εγώ είμαι αραχτός όλη μέρα και πουλάω παπάντζα, γιατί 5Κ πέφτουν από τα νοίκια κάθε μήνα.
Τύπε εχεις κανα καλο τετραγωνικό στο κεντρο να στειλουμε τον Αθηναιο οταν θα τον σουτάρει η δικιά του ?Γράψε μας για τη ζωή σου λοιπόν. Ούτε στο Χογκ Κογκ είσαι ούτε στη Ζυρίχη. Το να δουλεύεις σαν μοντέρνος σκλάβος είναι μάλλον βέβαιο. Εγώ είμαι αραχτός όλη μέρα και πουλάω παπάντζα, γιατί 5Κ πέφτουν από τα νοίκια κάθε μήνα.
έφεξε η κάμαρα ή να ρίξουμε και τον έξωτερικό τοίχο να το κάνουμε αίθριο?Γράψε μας για τη ζωή σου λοιπόν. Ούτε στο Χογκ Κογκ είσαι ούτε στη Ζυρίχη. Το να δουλεύεις σαν μοντέρνος σκλάβος είναι μάλλον βέβαιο. Εγώ είμαι αραχτός όλη μέρα και πουλάω παπάντζα, γιατί 5Κ πέφτουν από τα νοίκια κάθε μήνα.