Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
edit λολαυτά πρόχειρα......
edit λολαυτά πρόχειρα......
Eν τω μεταξύ δεν ασχολείται με χαζούλες, γιατί προκαλούν προβλήματα, που αυτός δε μπορεί να ανεχθεί, αλλά πηγαίνει ημερήσιες κρουαζιέρες με κεράσματα απο το all inclusive, που προκαλούν εντύπωση και του εξασφαλίζουν επιτυχίες με τις ...... χαζούλες.έταξες κρουαζιέρα υπερήλικων σε 25χρονη και μούσκεψε το βρακάκι της
α το ξέχασα αυτό. παλιότερα έγραφε στον Κμαν ότι δεν βγαίνει με χαζές γιαυτό δεν σπονσοράρει, αλλά μεντοράρει και ασχολείται με έξυπνες σπουδαγμένες λολEν τω μεταξύ δεν ασχολείται με χαζούλες, γιατί προκαλούν προβλήματα, που αυτός δε μπορεί να ανεχθεί, αλλά πηγαίνει ημερήσιες κρουαζιέρες με κεράσματα απο το all inclusive, που προκαλούν εντύπωση και του εξασφαλίζουν επιτυχίες με τις ...... χαζούλες.
Τρικυμία Ατλαντικού, Γεναρη μήνα, το μυαλό του.
Καλά,τα αυτονόητα λες?α το ξέχασα αυτό. παλιότερα έγραφε στον Κμαν ότι δεν βγαίνει με χαζές γιαυτό δεν σπονσοράρει, αλλά μεντοράρει και ασχολείται με έξυπνες σπουδαγμένες λολ
τώρα ξαφνικά γαμάει γιατί οι γυναίκες είναι χαζές λολ.
φίλοι ο άνθρωπος δεν νομίζω να έχει γράψει δύο συνεχόμενα ποστ που να έχουν συνοχή μεταξύ τους. Μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι λαμβάνει θεραπεία φαρμάκων
Αυτό πλέον θεωρείται δεδομένο. Τα συμπτώματα από την πρώιμη εμφάνιση αμυλοειδών πλακών στον εγκέφαλό του είναι εμφανή.....φίλοι ο άνθρωπος δεν νομίζω να έχει γράψει δύο συνεχόμενα ποστ που να έχουν συνοχή μεταξύ τους. Μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι λαμβάνει θεραπεία φαρμάκων
Πως θα καταφέρουμε όμως να περνάμε καλύτερα από τον καλόερο;στόχος είναι να περνάς καλά στη ζωή σου και να είσαι ευτυχισμένος.
αν δεν έχεις τουλάχιστον δύο ντοκτορά δεν θα το καταλάβεις αυτό το επιχείρημα. λέξη προς λέξη πρέπει να ρουφήξεις τον χρησμό της αρχαίας πυθίας.Το έχω ήδη παραδεχτεί προ καιρού ότι πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα.
Σας έχω κάνει να παραληρείτε, ρε φουκαράδες. Το έχω ήδη παραδεχτεί προ καιρού ότι πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα. Μεγεθύνω λεπτομέρειες, πετάω κουφά, σοβαροποιώ αστεία πράγματα κλπ για την πλάκα. Κάτι σαν την τουριστική γραμμή Sete-Μαγιόρκα που την πουλάω για κρουαζιέρα στις χαζογκόμενες. Και σεις τσιμπάτε, γιατί δεν διαφέρετε και πολύ.
πουλάω παπάντζα
Παππού ώρα να πάρεις τα χάπια σου.δεν λέω ψέμματα
Σας έχω κάνει να παραληρείτε, ρε φουκαράδες. Το έχω ήδη παραδεχτεί προ καιρού ότι πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα. Μεγεθύνω λεπτομέρειες, πετάω κουφά, σοβαροποιώ αστεία πράγματα κλπ για την πλάκα. Κάτι σαν την τουριστική γραμμή Sete-Μαγιόρκα που την πουλάω για κρουαζιέρα στις χαζογκόμενες. Και σεις τσιμπάτε, γιατί δεν διαφέρετε και πολύ.
Ένα δίκιο το έχεις, ο τύπος καλόερος συνεχίζει να τσακώνεται με την πραγματικότητα.Γαμησε τα, πηδηξα απο την 20η στη τελευταια σελιδα μπας και δω κατι χρησιμο επι του θεματος αλλα ακομα τσακωνεστε..