Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Παιδιά λυπηθειτε τον Σαββίδη.Τωρα ετοιμάζει παραμύθι με τον νέο κλώνο του και εσείς τον δουλεύετε.Μονο εγω τον στηρίζω δηλαδή.Αμαν πχια!

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.899
Πόντοι
216
Μ' αυτά και μ' αυτά χάσαμε και τον Τζούλιαν πάνω που τα μπιτκόιν πήρανε την ανιούσα γαμώ το διάολο μου...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
έταξες κρουαζιέρα υπερήλικων σε 25χρονη και μούσκεψε το βρακάκι της
Eν τω μεταξύ δεν ασχολείται με χαζούλες, γιατί προκαλούν προβλήματα, που αυτός δε μπορεί να ανεχθεί, αλλά πηγαίνει ημερήσιες κρουαζιέρες με κεράσματα απο το all inclusive, που προκαλούν εντύπωση και του εξασφαλίζουν επιτυχίες με τις ...... χαζούλες.
Τρικυμία Ατλαντικού, Γεναρη μήνα, το μυαλό του. :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Παιδιά είστε άδικοι με τον Σαβ.Εγω εδώ έχω κάνει τόσο αγώνα υπέρ του και εσείς τον διαβάλλετε όλη την ώρα.
Νισάφι.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Eν τω μεταξύ δεν ασχολείται με χαζούλες, γιατί προκαλούν προβλήματα, που αυτός δε μπορεί να ανεχθεί, αλλά πηγαίνει ημερήσιες κρουαζιέρες με κεράσματα απο το all inclusive, που προκαλούν εντύπωση και του εξασφαλίζουν επιτυχίες με τις ...... χαζούλες.
Τρικυμία Ατλαντικού, Γεναρη μήνα, το μυαλό του. :confused: :confused: :confused:
α το ξέχασα αυτό. παλιότερα έγραφε στον Κμαν ότι δεν βγαίνει με χαζές γιαυτό δεν σπονσοράρει, αλλά μεντοράρει και ασχολείται με έξυπνες σπουδαγμένες λολ
τώρα ξαφνικά γαμάει γιατί οι γυναίκες είναι χαζές λολ.

φίλοι ο άνθρωπος δεν νομίζω να έχει γράψει δύο συνεχόμενα ποστ που να έχουν συνοχή μεταξύ τους. Μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι λαμβάνει θεραπεία φαρμάκων

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
α το ξέχασα αυτό. παλιότερα έγραφε στον Κμαν ότι δεν βγαίνει με χαζές γιαυτό δεν σπονσοράρει, αλλά μεντοράρει και ασχολείται με έξυπνες σπουδαγμένες λολ
τώρα ξαφνικά γαμάει γιατί οι γυναίκες είναι χαζές λολ.

φίλοι ο άνθρωπος δεν νομίζω να έχει γράψει δύο συνεχόμενα ποστ που να έχουν συνοχή μεταξύ τους. Μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι λαμβάνει θεραπεία φαρμάκων
Καλά,τα αυτονόητα λες?
Ως Καπαμαρου έλεγε ότι ακολουθούσε τον δρόμο της καυλας και είχε κάνει και γάμο,ενώ ως Σαββίδης ήταν αιώνιος εργένης.
Ως Καπαμαρου έλεγε να πάνε να γαμηθουν οι φίλοι που ποτέ δεν είχε,ενώ ως Σαββίδης πότε είχε φίλους,πότε όχι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτό πλέον θεωρείται δεδομένο. Τα συμπτώματα από την πρώιμη εμφάνιση αμυλοειδών πλακών στον εγκέφαλό του είναι εμφανή.....

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Καλόγερε +690076969007 Viber. Μου στέλνεις ότι θες να ποστάρεις και σου λέω οκ ή στο φτιάχνω και στο στέλνω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.048
Πόντοι
5.506
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Σας έχω κάνει να παραληρείτε, ρε φουκαράδες. Το έχω ήδη παραδεχτεί προ καιρού ότι πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα. Μεγεθύνω λεπτομέρειες, πετάω κουφά, σοβαροποιώ αστεία πράγματα κλπ για την πλάκα. Κάτι σαν την τουριστική γραμμή Sete-Μαγιόρκα που την πουλάω για κρουαζιέρα στις χαζογκόμενες. Και σεις τσιμπάτε, γιατί δεν διαφέρετε και πολύ.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Το έχω ήδη παραδεχτεί προ καιρού ότι πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα.
αν δεν έχεις τουλάχιστον δύο ντοκτορά δεν θα το καταλάβεις αυτό το επιχείρημα. λέξη προς λέξη πρέπει να ρουφήξεις τον χρησμό της αρχαίας πυθίας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.048
Πόντοι
5.506
Σας έχω κάνει να παραληρείτε, ρε φουκαράδες. Το έχω ήδη παραδεχτεί προ καιρού ότι πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα. Μεγεθύνω λεπτομέρειες, πετάω κουφά, σοβαροποιώ αστεία πράγματα κλπ για την πλάκα. Κάτι σαν την τουριστική γραμμή Sete-Μαγιόρκα που την πουλάω για κρουαζιέρα στις χαζογκόμενες. Και σεις τσιμπάτε, γιατί δεν διαφέρετε και πολύ.

Τύπε, καταλαβαίνεις οτι τρικυμία χειροτερεύει;

rataplann

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
0
Γαμησε τα, πηδηξα απο την 20η στη τελευταια σελιδα μπας και δω κατι χρησιμο επι του θεματος αλλα ακομα τσακωνεστε..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Να το κοιτάξεις αυτό να μην σου μείνει συνήθειο και αρχίσεις και πουλάς ψέμματα διευκρινίζοντας ότι δεν λες παπάτζες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.048
Πόντοι
5.506
Γαμησε τα, πηδηξα απο την 20η στη τελευταια σελιδα μπας και δω κατι χρησιμο επι του θεματος αλλα ακομα τσακωνεστε..
Ένα δίκιο το έχεις, ο τύπος καλόερος συνεχίζει να τσακώνεται με την πραγματικότητα.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ο Καλόγερος σας έχει βάλει σε ένα λούκι και τρέχετε, φουκαράδες...:2funny: