The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Ο Καλόγερος σας έχει βάλει σε ένα λούκι και τρέχετε, φουκαράδες...
Mάλλον εσένα σου έχει μπει το λουκι στον πάτο, καοι δεν μπορεις να το ξεφορτωθείς.
Ο Καλόγερος σας έχει βάλει σε ένα λούκι και τρέχετε, φουκαράδες...
Εγώ να δεις τι πλάκα σπάω μαζί σας...Απλά μας διασκεδάζεις...
Τύπε, θα σου πρότεινα να βάλεις λίγο το νικ σου σε καραντίνα γιατί δεν είσαι σε φόρμα τελευταία. Οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι κρίσιμες.Εγώ να δεις τι πλάκα σπάω μαζί σας...
Πολλές φορές γελάω την ώρα που τα γράφω. Άντε, πουθενάδες, πολύ σοβαρά το έχετε πάρει το bou και προσπαθείτε να φτιάξετε ζωή κυνηγώντας νικνειμς.
Για συντηρητής σε συγκρότημα πολυκατοικιών-ο μαλάκας για όλες τις δουλειές μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου....Εγώ να δεις τι πλάκα σπάω μαζί σας...
Πολλές φορές γελάω την ώρα που τα γράφω. Άντε, πουθενάδες, πολύ σοβαρά το έχετε πάρει το bou και προσπαθείτε να φτιάξετε ζωή κυνηγώντας νικνειμς.
Αυτά είναι οι δυο μεγάλες ευκαιρίες για να κάνουμε περιουσίαΕγώ να δεις τι πλάκα σπάω μαζί σας...
Ρε μαν, εσύ μου έλεγες να σου ζητήσω συγνώμη για να αποκτήσω αναγνώριση εδώ μέσα. Φαίνεται ότι σημαίνει κάτι για σένα η αναγνώριση από αποτυχημένους που δεν μπορούν να βρουν γκόμενα.Mάλλον εσένα σου έχει μπει το λουκι στον πάτο, καοι δεν μπορεις να το ξεφορτωθείς.
Όποιος γράφει εδώ θεωρείται επαφή και κινδυνεύει;Τύπε, θα σου πρότεινα να βάλεις λίγο το νικ σου σε καραντίνα γιατί δεν είσαι σε φόρμα τελευταία. Οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι κρίσιμες.
Το έχω ήδη παραδεχτεί προ καιρού ότι πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα.
Σας έχω κάνει να παραληρείτε, ρε φουκαράδες. Το έχω ήδη παραδεχτεί προ καιρού ότι πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα. Μεγεθύνω λεπτομέρειες, πετάω κουφά, σοβαροποιώ αστεία πράγματα κλπ για την πλάκα. Κάτι σαν την τουριστική γραμμή Sete-Μαγιόρκα που την πουλάω για κρουαζιέρα στις χαζογκόμενες. Και σεις τσιμπάτε, γιατί δεν διαφέρετε και πολύ.
Ερωτηση:Αφού μας έχεις γραμμένους,γιατί πάντα απαντάς?ενώ εγώ σας έχω γραμμένους.
Παει ο Σαβ,τα χάνει σιγά σιγά.
Kαι ραμολί και κλόουν. Ρε, καιρό είχαμε να δούμε τέτοια περίπτωση.....
Άντε πάλι γ'ενικό...Ο Καλόγερος σας έχει βάλει σε ένα λούκι και τρέχετε, φουκαράδες...
O Καλόγερο θυμίζει έντονα...
Αυτό το γάμα ίσως είναι συμβολικόΆντε πάλι γ'ενικό...
Ρε μαν, εσύ μου έλεγες να σου ζητήσω συγνώμη για να αποκτήσω αναγνώριση εδώ μέσα. Φαίνεται ότι σημαίνει κάτι για σένα η αναγνώριση από αποτυχημένους που δεν μπορούν να βρουν γκόμενα.
Ποιό λούκι ρε φουκαρά; Εσύ καίγεσαι για αναγνώριση, ενώ εγώ σας έχω γραμμένους. Την ώρα μου περνάω εδώ.
Κατσε τώρα τσιγαρίζει τα φύλλα δάφνης και αφού τα μασήσει θα σου απαντήσειΕρωτηση:Αφού μας έχεις γραμμένους,γιατί πάντα απαντάς?
Eννοείς ότι τον γαμανε εντός και εκτός σάη?Αυτό το γάμα ίσως είναι συμβολικό
Εν τω μεταξύ το σώβρακο αυτού του παιδιού,όλο κίτρινο από μπροστά και καφέ από πίσω.Κατσε τώρα τσιγαρίζει τα φύλλα δάφνης και αφού τα μασήσει θα σου απαντήσει
Εσύ να γελάς ταχτικά μπας και ξεχάσεις κάποιον άλλο πόνο....
Η ερμηνεία είναι ελεύθερη.Eννοείς ότι τον γαμανε εντός και εκτός σάη?
Εν τω μεταξύ το σώβρακο αυτού του παιδιού,όλο κίτρινο από μπροστά και καφέ από πίσω.