Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Απλά μας διασκεδάζεις...
Εγώ να δεις τι πλάκα σπάω μαζί σας...
Πολλές φορές γελάω την ώρα που τα γράφω. Άντε, πουθενάδες, πολύ σοβαρά το έχετε πάρει το bou και προσπαθείτε να φτιάξετε ζωή κυνηγώντας νικνειμς.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.048
Πόντοι
5.506
Πολλές φορές γελάω την ώρα που τα γράφω. Άντε, πουθενάδες, πολύ σοβαρά το έχετε πάρει το bou και προσπαθείτε να φτιάξετε ζωή κυνηγώντας νικνειμς.
Τύπε, θα σου πρότεινα να βάλεις λίγο το νικ σου σε καραντίνα γιατί δεν είσαι σε φόρμα τελευταία. Οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι κρίσιμες.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Για συντηρητής σε συγκρότημα πολυκατοικιών-ο μαλάκας για όλες τις δουλειές μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου....:tooth:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αυτά είναι οι δυο μεγάλες ευκαιρίες για να κάνουμε περιουσία :wanker:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Mάλλον εσένα σου έχει μπει το λουκι στον πάτο, καοι δεν μπορεις να το ξεφορτωθείς. :)
Ρε μαν, εσύ μου έλεγες να σου ζητήσω συγνώμη για να αποκτήσω αναγνώριση εδώ μέσα. Φαίνεται ότι σημαίνει κάτι για σένα η αναγνώριση από αποτυχημένους που δεν μπορούν να βρουν γκόμενα.

Ποιό λούκι ρε φουκαρά; Εσύ καίγεσαι για αναγνώριση, ενώ εγώ σας έχω γραμμένους. Την ώρα μου περνάω εδώ.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Τύπε, θα σου πρότεινα να βάλεις λίγο το νικ σου σε καραντίνα γιατί δεν είσαι σε φόρμα τελευταία. Οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι κρίσιμες.
Όποιος γράφει εδώ θεωρείται επαφή και κινδυνεύει;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το έχω ήδη παραδεχτεί προ καιρού ότι πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Kαι ραμολί και κλόουν. Ρε, καιρό είχαμε να δούμε τέτοια περίπτωση.....

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Σας έχω κάνει να παραληρείτε, ρε φουκαράδες. Το έχω ήδη παραδεχτεί προ καιρού ότι πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα. Μεγεθύνω λεπτομέρειες, πετάω κουφά, σοβαροποιώ αστεία πράγματα κλπ για την πλάκα. Κάτι σαν την τουριστική γραμμή Sete-Μαγιόρκα που την πουλάω για κρουαζιέρα στις χαζογκόμενες. Και σεις τσιμπάτε, γιατί δεν διαφέρετε και πολύ.

Ρε μαλακες, ετοιμαζετε να ριξει αυλαια!

Δεν βλεπετε εμενα που του μπαινω αραια;

τον εχετε γαμησει, πως θελετε να κατσει;

:dunno:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
ενώ εγώ σας έχω γραμμένους.
Ερωτηση:Αφού μας έχεις γραμμένους,γιατί πάντα απαντάς?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Kαι ραμολί και κλόουν. Ρε, καιρό είχαμε να δούμε τέτοια περίπτωση.....
Παει ο Σαβ,τα χάνει σιγά σιγά.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• ramoli.gif
    ramoli.gif
    9,1 MB · Εμφανίσεις: 28

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ρε μαν, εσύ μου έλεγες να σου ζητήσω συγνώμη για να αποκτήσω αναγνώριση εδώ μέσα. Φαίνεται ότι σημαίνει κάτι για σένα η αναγνώριση από αποτυχημένους που δεν μπορούν να βρουν γκόμενα.

Ποιό λούκι ρε φουκαρά; Εσύ καίγεσαι για αναγνώριση, ενώ εγώ σας έχω γραμμένους. Την ώρα μου περνάω εδώ.

Μην παραποιείς πάλι αυτά που σού έγραψα ρε ντολμά. Για ελάχιστη εκτίμηση έγραψα και για να γλυτώσεις τις φάπες σαν κι αυτή που σου σβούριξε με κρότο ο κ. Καπαμάνος, και μετα άρχισες να του γλείφεις τον κώλο σαν πουτάνα στο μετάξι.

Πάρτην να την δείς κιόλας ανάρχιδε :

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Κατσε τώρα τσιγαρίζει τα φύλλα δάφνης και αφού τα μασήσει θα σου απαντήσει
Εν τω μεταξύ το σώβρακο αυτού του παιδιού,όλο κίτρινο από μπροστά και καφέ από πίσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom