Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Είναι πια σαφές, περνάς καλύτερα από εμάς...Παίξτε το πουλάκι σας, αγορίνες. Ο καλόγερος γαμάει γκόμενες κι εσείς τη χούφτα σας.
Είναι πια σαφές, περνάς καλύτερα από εμάς...Παίξτε το πουλάκι σας, αγορίνες. Ο καλόγερος γαμάει γκόμενες κι εσείς τη χούφτα σας.
Τυπε μήπως σε στραπονιαζει η παραδουλευτρα και δεν ξέρεις τι λες??Πείτε μου τι σας κάνει να πήζετε τόσο πολύ;
Μήπως πίσω από την παπάντζα με τα γκομενάκια που κατασκοτώνονται να βγάλουν φωτό για τα σόσιαλ στην κοινόχρηστη πισίνα, μπορεί να κάτσει και καμμία στο γέρο;
Κάτι τέτοια σας τρελλαίνουν. Τρώτε την παπάντζα και υποφέρετε γιατί καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αληθεύει.
Πόσο πονάτε για να πασχίζετε να μου την πείτε; Απλά, αυτά που ο Καλόγερος ζει, εσείς τα βλέπετε μόνο στη φαντασία σας.
Παίξτε το πουλάκι σας, αγορίνες. Ο καλόγερος γαμάει γκόμενες κι εσείς τη χούφτα σας.
Τον γαμ....εεεε περνάει καλά?Είναι πια σαφές, περνάς καλύτερα από εμάς...
Όταν κάποιος γράφει το παρακάτω τι πιστευεις;
«πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα.»
Σας έχω κάνει να παραληρείτε, ρε φουκαράδες. Το έχω ήδη παραδεχτεί προ καιρού ότι πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα. Μεγεθύνω λεπτομέρειες, πετάω κουφά, σοβαροποιώ αστεία πράγματα κλπ για την πλάκα. Κάτι σαν την τουριστική γραμμή Sete-Μαγιόρκα που την πουλάω για κρουαζιέρα στις χαζογκόμενες. Και σεις τσιμπάτε, γιατί δεν διαφέρετε και πολύ.
Πείτε μου τι σας κάνει να πήζετε τόσο πολύ;
Μήπως πίσω από την παπάντζα με τα γκομενάκια που κατασκοτώνονται να βγάλουν φωτό για τα σόσιαλ στην κοινόχρηστη πισίνα, μπορεί να κάτσει και καμμία στο γέρο;
Κάτι τέτοια σας τρελλαίνουν. Τρώτε την παπάντζα και υποφέρετε γιατί καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αληθεύει.
Πόσο πονάτε για να πασχίζετε να μου την πείτε; Απλά, αυτά που ο Καλόγερος ζει, εσείς τα βλέπετε μόνο στη φαντασία σας.
Παίξτε το πουλάκι σας, αγορίνες. Ο καλόγερος γαμάει γκόμενες κι εσείς τη χούφτα σας.
Ένα τελευταίο μένει , να μας πει τι αυτοκίνητο οδηγεί...Τον γαμ....εεεε περνάει καλά?
Τα ίδια οράματα έβλεπε και ως Σαββίδης μιλώντας για Χίλτον,Ταλισκερ και επιχειρήσεις.Ρε μαλάκες...
Αφήστε το ήσυχο το ζαβό. Δεν το λυπάστε;
Δεν βλέπετε ότι του σάλεψε από την πείνα και βλέπει οράματα;
Ότι και να οδηγεί δεν έχει σημασία. Να μας πει ποιός είναι ο μάστορας που κάνει τα σέρβις. Εκεί είναι το κρυμμένο μυστικό.Ένα τελευταίο μένει , να μας πει τι αυτοκίνητο οδηγεί...
Μα ποιο άλλο μέλος έτρωγε μαύρη σοκολάτα με συνοδεία ουίσκι όμως (και χαπιών) ?220 σελίδες θέλω, να έχω να διαβάζω, πίνοντας πράσινο τσάι με συνοδεία μαύρης σοκολάτας
Δ. O kayamaru iganoΆραγε ποιος να είναι μεγαλύτερος παπατζής;
α. Ο Καλόγερο
β. Ο Σαββίδης
γ. Ο αα1
-Ford Escord (του 96 νομίζω)Ένα τελευταίο μένει , να μας πει τι αυτοκίνητο οδηγεί...
Ωραίο εργαλείο τύπε, το έχεις μαμά;-Ford Escord (του 96 νομίζω)
-Επίσης στο ιντερνετικό πακέτο δεν έχω tv
Tύπε ναυάγιο, τα διαβάζετε μαζί με τις μεντορέτες στο τάμπλετ; Κι αφήνεις επίτηδες το κινητό σου ξεκλείδωτο, να κτυπάει και να βλέπει η μιά μεντορέτα ότι τηλεφωνεί η άλλη, για να τρελαίνεται και να σου φέρνει και τις φίλες της να μεντορέψεις;220 σελίδες θέλω, να έχω να διαβάζω, πίνοντας πράσινο τσάι με συνοδεία μαύρης σοκολάτας
Όχι, το χτύπησα σε πλειστηριασμό το 2000, αν θυμάμαι καλά 27 χιλ φράγκα κάπου 4Κ ευρώ. Ήταν σαν άθικτο. Και τώρα είναι σε εξαίρετη κατάσταση γιατί οδηγώ σπάνια.Ωραίο εργαλείο τύπε, το έχεις μαμά;
Τι ειδικός είναι αυτός; Ιματζολόγος;Δωρεάν συμβουλή :
Εγκατέλειψε κάθε σκέψη για ηγετική παρουσία και με τη βοήθεια ειδικού προσπάθησε να σώσεις κάπως το image σου από τη πλήρη απαξία