Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Πείτε μου τι σας κάνει να πήζετε τόσο πολύ;

Μήπως πίσω από την παπάντζα με τα γκομενάκια που κατασκοτώνονται να βγάλουν φωτό για τα σόσιαλ στην κοινόχρηστη πισίνα, μπορεί να κάτσει και καμμία στο γέρο;

Κάτι τέτοια σας τρελλαίνουν. Τρώτε την παπάντζα και υποφέρετε γιατί καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αληθεύει.

Πόσο πονάτε για να πασχίζετε να μου την πείτε; Απλά, αυτά που ο Καλόγερος ζει, εσείς τα βλέπετε μόνο στη φαντασία σας.

Παίξτε το πουλάκι σας, αγορίνες. Ο καλόγερος γαμάει γκόμενες κι εσείς τη χούφτα σας.
Τυπε μήπως σε στραπονιαζει η παραδουλευτρα και δεν ξέρεις τι λες??

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Όταν κάποιος γράφει το παρακάτω τι πιστευεις;

«πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα.»

:think: :think: :think:

Το bold τύπε, που κάνετε ότι δεν βλέπετε, βράζοντας ταυτόχρονα στο ζουμί σας:
Σας έχω κάνει να παραληρείτε, ρε φουκαράδες. Το έχω ήδη παραδεχτεί προ καιρού ότι πουλάω παπάντζα, αλλά διευκρίνησα ότι δεν λέω ψέμματα. Μεγεθύνω λεπτομέρειες, πετάω κουφά, σοβαροποιώ αστεία πράγματα κλπ για την πλάκα. Κάτι σαν την τουριστική γραμμή Sete-Μαγιόρκα που την πουλάω για κρουαζιέρα στις χαζογκόμενες. Και σεις τσιμπάτε, γιατί δεν διαφέρετε και πολύ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Πείτε μου τι σας κάνει να πήζετε τόσο πολύ;

Μήπως πίσω από την παπάντζα με τα γκομενάκια που κατασκοτώνονται να βγάλουν φωτό για τα σόσιαλ στην κοινόχρηστη πισίνα, μπορεί να κάτσει και καμμία στο γέρο;

Κάτι τέτοια σας τρελλαίνουν. Τρώτε την παπάντζα και υποφέρετε γιατί καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αληθεύει.

Πόσο πονάτε για να πασχίζετε να μου την πείτε; Απλά, αυτά που ο Καλόγερος ζει, εσείς τα βλέπετε μόνο στη φαντασία σας.

Παίξτε το πουλάκι σας, αγορίνες. Ο καλόγερος γαμάει γκόμενες κι εσείς τη χούφτα σας.

:rolleyes:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ρε μαλάκες...

Αφήστε το ήσυχο το ζαβό. Δεν το λυπάστε;

Δεν βλέπετε ότι του σάλεψε από την πείνα και βλέπει οράματα;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ρε μαλάκες...

Αφήστε το ήσυχο το ζαβό. Δεν το λυπάστε;

Δεν βλέπετε ότι του σάλεψε από την πείνα και βλέπει οράματα;
Τα ίδια οράματα έβλεπε και ως Σαββίδης μιλώντας για Χίλτον,Ταλισκερ και επιχειρήσεις.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ένα τελευταίο μένει , να μας πει τι αυτοκίνητο οδηγεί...:boff:
Ότι και να οδηγεί δεν έχει σημασία. Να μας πει ποιός είναι ο μάστορας που κάνει τα σέρβις. Εκεί είναι το κρυμμένο μυστικό.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
220 σελίδες θέλω, να έχω να διαβάζω, πίνοντας πράσινο τσάι με συνοδεία μαύρης σοκολάτας :sunglasses:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
220 σελίδες θέλω, να έχω να διαβάζω, πίνοντας πράσινο τσάι με συνοδεία μαύρης σοκολάτας :sunglasses:
Μα ποιο άλλο μέλος έτρωγε μαύρη σοκολάτα με συνοδεία ουίσκι όμως (και χαπιών) ?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Άραγε ποιος να είναι μεγαλύτερος παπατζής;:idiot:

α. Ο Καλόγερο
β. Ο Σαββίδης
γ. Ο αα1

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Tύπε ναυάγιο, τα διαβάζετε μαζί με τις μεντορέτες στο τάμπλετ; Κι αφήνεις επίτηδες το κινητό σου ξεκλείδωτο, να κτυπάει και να βλέπει η μιά μεντορέτα ότι τηλεφωνεί η άλλη, για να τρελαίνεται και να σου φέρνει και τις φίλες της να μεντορέψεις; :confused: :confused: :confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Δωρεάν συμβουλή :
Εγκατέλειψε κάθε σκέψη για ηγετική παρουσία και με τη βοήθεια ειδικού προσπάθησε να σώσεις κάπως το image σου από τη πλήρη απαξία :confused:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ωραίο εργαλείο τύπε, το έχεις μαμά;
Όχι, το χτύπησα σε πλειστηριασμό το 2000, αν θυμάμαι καλά 27 χιλ φράγκα κάπου 4Κ ευρώ. Ήταν σαν άθικτο. Και τώρα είναι σε εξαίρετη κατάσταση γιατί οδηγώ σπάνια.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Δωρεάν συμβουλή :
Εγκατέλειψε κάθε σκέψη για ηγετική παρουσία και με τη βοήθεια ειδικού προσπάθησε να σώσεις κάπως το image σου από τη πλήρη απαξία :confused:
Τι ειδικός είναι αυτός; Ιματζολόγος; :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom