Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Όλοι οι Έλληνες είναι καταναγκην σχεσακηδες

για να είσαι σίριαλ γαμεας, πρέπει αν έχεις τρομερά λοτζιστικς και δύναμη πυρός.

τα έχει πει πολλάκις ο ΚΜΑΝ

Και Αλβανική λεβεντιά!!!

Να τα γράφουμε αυτά κ. Σοκολάτα Δυρραχιώτη μου...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
ο κουλόγερος νομίζει ότι εάν αποφεύγει να απαντά στα καυτά πόστ και επιλέγει τα φαινομενικά ανώδυνα πόστ να παραθέτει, θα έχει ανάπαυση στη διάρρηξη του εντέρου του διαδικτυακά.

Τον διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει ανώδυνο πόστ που να του προσφέρει εφήμερη προστασία.
Θα ακολουθήσει τον δρόμο της φυλοβίας μοιραία.
Μπλα, μπλα, μπλα....
Από κάτι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, και πίσω από μία οθόνη, φαντάζεται ο φουκαράς ότι νικάει ένα νικ. Ε λοιπόν, μπορείς να με νικάς όσο θες, αν αυτό καταπραύνει το πρόβλημά σου.

Μόνο που εχτές δούλεψες για μένα, δίνοντάς μου ένα καλό λινκ για ελ τηλεόραση. Γιατί τις σπάνιες φορές που ήθελα να δω, χρησιμοποιούσα το wwitv.com που είναι μέτριο. Ευχαριστώ, e-πάλληλε, αν σε ξαναχρειαστώ, θα σε φωνάξω.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μπλα, μπλα, μπλα....
Από κάτι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, και πίσω από μία οθόνη, φαντάζεται ο φουκαράς ότι νικάει ένα νικ. Ε λοιπόν, μπορείς να με νικάς όσο θες, αν αυτό καταπραύνει το πρόβλημά σου.

Μόνο που εχτές δούλεψες για μένα, δίνοντάς μου ένα καλό λινκ για ελ τηλεόραση. Γιατί τις σπάνιες φορές που ήθελα να δω, χρησιμοποιούσα το wwitv.com που είναι μέτριο. Ευχαριστώ, e-πάλληλε, αν σε ξαναχρειαστώ, θα σε φωνάξω.
Κύριε Καλόγερε ένα άλλο μέλος χρησιμοποιούσε πετυχημένα ως υπογραφή σε ανάλογες περιπτώσεις το παρακάτω βίντεο :headbang2:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Ααα απτο Σοκολ,κοιμάμαι ακόμα

ένα τίμιο αλβανικό όνομα πολλών γενεών και κάνετε χαβαλέ

επειδή είστε ανώριμοι κ δεν περνάτε καλά
ρε σεβαλιέ γιατί δεν έβαζες κάτι πολωνικό?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Παιδιά με το μαλακό το δούλεμα στον Σαββιδοκαλογερο.Ολο τα κάνει πάνω του ενώ ετοιμάζει τα σεντονοτσιτατα του.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Μπλα, μπλα, μπλα....

παρακαλώ δεν κάνει τίποτα. Παρακαλώ και για την παρέα που σου κάνουμε, μόνος στη ζωή και σε σκοτεινό καμαράκι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Σε ανήλιαγο υπόγειο μένει ο πούστης.Με παρέα κάτι αρουραίους και μια παραδουλεύτρα που τον ξεσκατίζει και του δίνει τα χάπια.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Παιδιά με το μαλακό το δούλεμα στον Σαββιδοκαλογερο.Ολο τα κάνει πάνω του ενώ ετοιμάζει τα σεντονοτσιτατα του.
για να τα λέμε και όλα. Όταν ζεις άκληρος ολομόναχος 80 χρονών σε σκοτεινή κάμαρα, τι να σου κάνει λίγος διαδικτυακός εξευτελισμός?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Μπροστά στο ζωντανό και κατάμουτρο εξευτελισμό που έχει φάει και ζει απόκληρος και μόνος, ο παρών εξευτελισμός είναι λίγος και εξ αποστάσεως
πιο πολύ από όλα τον πόνεσε να αποδεχτεί το χόνγκ κόνγκ και την ζυρίχη με ότι αυτό συνεπάγεται :wink: ή να διαβάζει τα πόστ του αθηναίου για ευτυχισμένη οικογένεια ή να βλέπει άλλους ευκατάστατους και ευτυχισμένους.
Οι χλαπάτσες είναι μηδέν. Αν θες να τον πληγώνεις γράφε για την ζωή σου. Εγώ όπως βλέπεις το αποφεύγω γιατί είμαι φιλάνθρωπος.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ευτυχώς να λές, που υπάρχουμε κι εμείς οι φιλάνθρωποι που σου δίνουμε λίγη σημασία προκειμένου να σε αποτρέψουμε από το απονεννοημένο.

Σε οιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα σε είχαν εντοπίσει μόνο από την μπόχα που θα ανέδιδε το υπόγειο που μένεις.
To είχει δηλώσει παλαιότερα. Ότι από αυτό θα τον εντοπίσουν. Το τίμημα του να ζει μόνος, είχε γράψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom