Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
παρακαλώ πολύ τα μέλη να αποφασίσουν σε ένα επίθετο για τον φίλο μας. Έχει πιό σοβαρές δουλειές να κάνει.
ΜΕΝΤΩΡπαρακαλώ πολύ τα μέλη να αποφασίσουν σε ένα επίθετο για τον φίλο μας. Έχει πιό σοβαρές δουλειές να κάνει.
ηλικια πρωταΈχω να σου προτείνω μια μεντορετα αλλά σε τι θα μπορούσες να της γίνεις μέντορας ;
Σε τι θα της γίνεις μέντορας γιατί λεφτά δεν παίρνειηλικια πρωτα
αν ειναι ανω των 25 δεν ενδιαφερομαι εστω 28 με βαρυα καρδια
και τι στο τζαμπε ρε//????????Σε τι θα της γίνεις μέντορας γιατί λεφτά δεν παίρνει
Πήζεις ακόμα, ρε φουκαρά;εάν προβληματίζεσαι πως σε λέμε σε κάθε πόστ (είναι και αυτό ένα μείζον θέμα που σε απασχολεί από την κατά τα άλλα πολυάσχολη επιχειρηματική ζωή σου)
μπορούμε να σε λέμε αυνάνα καθολικά.
φέγγει καλά ή να ρίξω κάνα τοίχο πασά μου?Πήζεις ακόμα, ρε φουκαρά;
Έχω κατοικήσει πια μέσα στο μυαλό σου.
και τι στο τζαμπε ρε//????????
θα της μαθω μυστικα απο τα αγια χειρογραφα του θειου μαρκησιου
αλλα θα αφησω ενα πουρμπουαρ για λογους αρχης
Την τελευταία φορά που άφησε φιλοδώρημα πληρώνανε με δυδραχμα ΚνωσσούΟι μετάχειρες καπότες , δεν λογίζονται ως φιλοδώρημα, κύριε.
Ό,τι και να κάνεις, είσαι καταδικασμένος να ζεις μέσα στα τείχη που ύψωσες εσύ ο ίδιος γύρω σου. Αν είχες ζωή, δεν θα ασχολιόσουν με τη ζωή των άλλων.φέγγει καλά ή να ρίξω κάνα τοίχο πασά μου?
Πήζεις ακόμα, ρε φουκαρά;
Έχω κατοικήσει πια μέσα στο μυαλό σου.
Την τελευταία φορά που άφησε φιλοδώρημα πληρώνανε με δυδραχμα Κνωσσού
Όταν δε η Ντόρυ ρώτησε τι είναι, ο Μουνοβαγόνης της απάντησε :Για να καταλάβετε πόσο τζαμπατζής είναι.
Όταν πήδηξε την Ντόρυ στον Πρίαμο, της είπε: " Μην φύγεις ακόμα. Σου έχω ένα δωράκι"
ηταν συλεκτικο πορτατιφ ελεφαντοδοτο ουτε αυτοι ξερανε την αξια τουΌταν δε η Ντόρυ ρώτησε τι είναι, ο Μουνοβαγόνης της απάντησε :
"Βγές έξω και στάσου κάτω από το μπαλκόνι, για να σου πετάξω το πορτατίφ του ξενοδοχείου να το πάρεις σπίτι σου"
Μονσελάς και κοράκια κλαίνε με μαύρο δάκρυΕυτυχώς να λές, που υπάρχουμε κι εμείς οι φιλάνθρωποι που σου δίνουμε λίγη σημασία προκειμένου να σε αποτρέψουμε από το απονεννοημένο.
Σε οιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα σε είχαν εντοπίσει μόνο από την μπόχα που θα ανέδιδε το υπόγειο που μένεις.
Σαββιδοκαλογερε καλησπέρα,πως περνάς στο υπόγειο που μένεις?Τι λέει το σαη,έτοιμο?Χα, βλέπω ότι λείπει το ... Σαββίδης. Αναλαμπή ικανότητας σκέψης. Θα κρατήσει;
Γενικώς γράφεις χαζομάρες, αλλά το ρεσιτάλ είναι εδώ:
Όλοι οι Έλληνες είναι καταναγκην σχεσακηδεςΌχι ρε.
Το έχει δηλώσει τουλάχιστον 50 φορές πως είναι σχεσάκιας.