The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
EXEIS γομενα αθηναιε περα απο τη κυρα σ???????????
Όχι ρε.
Το έχει δηλώσει τουλάχιστον 50 φορές πως είναι σχεσάκιας.
EXEIS γομενα αθηναιε περα απο τη κυρα σ???????????
ααα ειναι μδ καταλαβαΌχι ρε.
Το έχει δηλώσει τουλάχιστον 50 φορές πως είναι σχεδσάκιας.
καμμια σχεση...εχω πατησει τα 48 απο τα 45 ειμαι με την κυρα...εχω κανει αυτο που θελω,πολλες γκομενες,ωραια γαμησακια και αλητειες αποφασισα να αραξω,εχω αισθηματα για αυτην οποτε μενω πιστος...το ευκολο ειναι να ξενογαμησεις το δυσκολο να μην το κανειςααα ειναι μδ καταλαβα
Τι είναι το μδ;ααα ειναι μδ καταλαβα
στεφανι θα της βαλεις>?καμμια σχεση...εχω πατησει τα 48 απο τα 45 ειμαι με την κυρα...εχω κανει αυτο που θελω,πολλες γκομενες,ωραια γαμησακια και αλητειες αποφασισα να αραξω,εχω αισθηματα για αυτην οποτε μενω πιστος...το ευκολο ειναι να ξενογαμησεις το δυσκολο να μην το κανεις
καμμια σχεση...εχω πατησει τα 48 απο τα 45 ειμαι με την κυρα...εχω κανει αυτο που θελω,πολλες γκομενες,ωραια γαμησακια και αλητειες αποφασισα να αραξω,εχω αισθηματα για αυτην οποτε μενω πιστος...το ευκολο ειναι να ξενογαμησεις το δυσκολο να μην το κανεις
Αν δεν επηρεάζει την παρουσία σου στο σαη όλα κομπλέισχυει αλλα δεν το εχω σκεφτει καν μου αρεσει η ζωη μου με την κυρα
εννοειται πως δεν επηρρεαζει εξαλλου δεν το κρυβω ουτε στην κυρα οτι μπαινω εδω μεσαΑν δεν επηρεάζει την παρουσία σου στο σαη όλα κομπλέ
Αν δεν επηρεάζει την παρουσία σου στο σαη όλα κομπλέ
μετα την προικαμουνοδουλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στεφανι θα της βαλεις>?
μην λες τετοια ρε και ο αυτιστικος θα νομιζει οτι ειναι αληθεια(ΟΠΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟς ΒΑΝΤΑΜΑς)Μπα...
Μαζί γράφουν. Όποτε κομπλάρει, φωνάζει την κυρά που είναι πιο φαρμακόγλωσσα.
Ανήκει σε μια μικρή ελίτ μαζί με άλλο ένα μέλος που το έχουν καταφέρει αυτό.Μπα...
αν μου ριξει κερατο απλα θα χωρισω και θα βρω αλλη ...σιγα μην ασχοληθει η Διωξη επειδη της ειπες οτι θες να την γαμησεις με λεφταειναι μεχρι να σ ριξει το πρωτο κερατο τυπε
γενικα μιλωντας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εκανα μια ανηθικη προταση στο ινστα και ειπε πως θα το πει στην διωξη
λετε να εχω κανα θεμα?
Ποιό μέλος λέτε να είναι;Μπα...
και δεν προτεινα και ποσοαν μου ριξει κερατο απλα θα χωρισω και θα βρω αλλη ...σιγα μην ασχοληθει η Διωξη επειδη της ειπες οτι θες να την γαμησεις με λεφτα
Ε ρε μλκ, σε πέρασε για τζαμπατζή τότε.και δεν προτεινα και ποσο
πες της να παει στην διωξη να γελασεις ρεκαι δεν προτεινα και ποσο
στόχος είναι να περνάς καλά στη ζωή σου και να είσαι ευτυχισμένος.καμμια σχεση...εχω πατησει τα 48 απο τα 45 ειμαι με την κυρα...εχω κανει αυτο που θελω,πολλες γκομενες,ωραια γαμησακια και αλητειες αποφασισα να αραξω,εχω αισθηματα για αυτην οποτε μενω πιστος...το ευκολο ειναι να ξενογαμησεις το δυσκολο να μην το κανεις
αυτο ακριβως φιλε και επειδη ειμαι για αυτο ειμαι και σωστος οσο μπορω βεβαιαστόχος είναι να περνάς καλά στη ζωή σου και να είσαι ευτυχισμένος.