Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ο νηματοθέτης εν τω μεταξύ έβαλε τρελό αυτογκόλ με την ερώτηση του περί ελληνικής τηλεόρασης

Να μας εξηγούσες και το λόγο...

Μήπως νομίζεις ότι η ζωή των αποδήμων συνεχίζει να στρέφεται συνέχεια γύρω από την Ελλάδα;

Αυτοί που έχεις στο μυαλό σου είναι μάλλον όσοι αναγκάστηκαν να φύγουν με την κρίση κι έχουν ακόμα τις ρίζες τους στην Ελλάδα.

Οι παλιοί έχουμε ριζώσει πλέον στις ξένες χώρες και αρκετοί έχουν ξεκόψει τελείως, ιδίως όσοι έκαναν οικογένεια και τα παιδιά τους μεγαλώνουν πια ως ξένοι πολίτες.

Εγώ όταν λέω ότι πάω στο εξωτερικό, συμπεριλαμβάνω και την Ελλάδα πλέον...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Να μας εξηγούσες και το λόγο...

Μήπως νομίζεις ότι η ζωή των αποδήμων συνεχίζει να στρέφεται συνέχεια γύρω από την Ελλάδα;

Αυτοί που έχεις στο μυαλό σου είναι μάλλον όσοι αναγκάστηκαν να φύγουν με την κρίση κι έχουν ακόμα τις ρίζες τους στην Ελλάδα.

Οι παλιοί έχουμε ριζώσει πλέον στις ξένες χώρες και αρκετοί έχουν ξεκόψει τελείως, ιδίως όσοι έκαναν οικογένεια και τα παιδιά τους μεγαλώνουν πια ως ξένοι πολίτες.

Εγώ όταν λέω ότι πάω στο εξωτερικό, συμπεριλαμβάνω και την Ελλάδα πλέον...
Αγορίνα μουυυυυυ
Άστο παππού,Δεν το σώζεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.426
Πόντοι
12.756

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Σύμφωνα με τα Logistics Analytics της χτεσινής συζήτησης, προσθέτω άλλη μια πολύτιμη υπηρεσία στη διάθεση των πελατών μου που με τόση προσπάθεια χτίζουν την διαδικτυακή τους σοβαρότητα και αξιοπιστία στο Μπου.
Η Kyriakos corp & associates με περηφάνεια ανακοινώνει την υπηρεσία φίλτρου μηνυμάτων. Ο πελάτης πριν ποστάρει κάτι θα μου το στέλνει στο Viber για να τσεκάρω αν είναι αντιφατικό με κάτι που έχει πει στο παρελθόν ή αν αποτελεί αυτογκόλ. Ο δρόμος προς την καταξίωση είναι δύσκολος και η προστασία από τέτοιες κακοτοπιές είναι απαραίτητη.
Ως αντάλλαγμα δέχομαι ένα χρηματοκιβώτιο 2,5mΧ1,2m για να βάλω το χρήμα που θα βγάλω.

υγ κουφάλα Μονσελα, σου πήρα όλη τη πελατεία :birdman:

Τελευταία τροποποίηση:

godfather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
799
Πόντοι
301
Τυπε οπου παω εχω απο πισω μου και 3 βασικους μαλακες τους οποιους εχω αμετρητες φορες ξεφτιλισει εδω μεσα και ψαχνουν μια ευκαιρια μπας και μου την πουν.
Ειναι δεξιοι μπαχαλακιδες
Δεξιοι και μπαχαλακηδες ακουγεται οξυμωρο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.254
Πόντοι
12.756
επιτελους αδειασε απο την πλεμπα το νημα, οι μισθωτοι πηγαν για υπνο ..
Αυριο εργάσιμη για τα κορόιδα
για αυτο βολοδερνεις μεχρι το πρωι σε παρακμιακα θρεντ νερουλα-ατριχε-ονυχογαμη γιατι λειπουμε τα λαικα ΔΕΞΙΑ παιδια που δουλευουμε απο τα χαραματα για τον αρτον τον επιουσιον :pipa3:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
για αυτο βολοδερνεις μεχρι το πρωι σε παρακμιακα θρεντ νερουλα-ατριχε-ονυχογαμη γιατι λειπουμε τα λαικα ΔΕΞΙΑ παιδια που δουλευουμε απο τα χαραματα για τον αρτον τον επιουσιον :pipa3:
τυπε π εισαι τωρα???

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
και μετά σου λένε γιατί έκανες σκόντο στα λεφτά.

12 o clock home babyyyyyyyyyyyyy

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
EXEIS γομενα αθηναιε περα απο τη κυρα σ???????????

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
εχω και τα τυχερα μου:grin:

Ποια τυχερά;

Τα κέρματα που σας πετάνε οι περαστικοί στο πλαστικό κυπελάκι του καφέ, όταν κάθεστε οκλαδόν στην γωνιά και σας έχει πάρει ο ύπνος; :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom