Νέα

Πως να "βγάλεις" μια στριπτιτζού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
ίσως επειδή δεν παίζουν μπάλα μόνες τους πια, υπάρχει στυγνός ανταγωνισμός πλέον, όποιος θέλει γκόμενα βρίσκει γυναίκες όλων των εθνικοτήτων τριγύρω του και ορισμένες ΔΕΝ έχουν τις ίδιες προκαταλήψεις με τις ντόπιες. που σημαίνει - ή αλλάζουν ή μένουν γεροντοκόρες! νά πώς μπορεί να δουλέψει πραγματικά ευεργετικά η ελεύθερη αγορά.
ετσι ! να λεμε και τα καλα της ελευθερης αγορας !

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εγω νομίζω οτι είναι και καληνυχτάκιας .κοκκινιστός και.. αντιπρόσωπος!! :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τυπε δεν ειπα οτι κατι χαριζεται! Ουτε μιλησα γ περιεργεια κ ολα αυτα που αναφερεις! Αλλα το να βγω με 1 γκομενα κ να κανω πραξεις κ συμπεριφορες που δεν μου πανε γτ να το κανω? Δεν ειπα οτι θα της μιλαω γ πουτανες γαμησια μπυρες χυσια κτλ. Ουτε θα αλλαξω καμια συνηθεια μου! Οπως ας πουμε τη μουσικη μου! Που ολες εχουν θεμα επειδη δεν ακουω τα πουστριλικια τους κ τις κλαψες! Τεσπα! Αλλου παει η κουβεντα! Ας μη το σπαμαρω! Γ να μπω στο θεμα επειδη με τα στριπ δεν ασχολουμαι αν κ θα ηθελα να βγαλω κανα τετοιο μουνετο πιστευω απο εμπειρια ειναι πιο ευκολο να πηδηξεις απο κωλομπαρο! Κ μιλαω εκτος μπαρ!

Δυστυχως ή ευτυχως ετσι ειναι το παιχνιδι φιλε μου! Γενικα στην ζωη οχι μονο στις γκομενες
απλα οι γκομενες ειναι ενα υποσυνολο. Για αυτο και βλεπεις γυρω σου αποτυχιες και επιτυχιες.
Η ψευτοπιστη οτι εισαι δικαιος με το να μιλας σε ολους ή σε ολες το ιδιο ειναι μια μοιραια εξαιρεση.
Θα προσβληθουν αρκετοι που ειναι ανωτεροι βλεποντας οτι τους εξισωσεις με αυτους που ειναι χαμηλοτερα στην ιεραρχια.
ΟΠως ακριβως ενα προγραμματιστης χρησιμοποιει διαφορετικες εντολες στις διαφορες πλατφορμες ετσι και εσυ θα πρεπει -αν θες να εχεις επιτυχια- να αλλαζεις το στυλ και τον τροπο ομιλιας σου αναλογα με το ατομο που συναναστρεφεσαι!!!!

Ευελιξια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]

Επ !!!!!!!

Τι γινεται εδω ?

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]

Επ !!!!!!!

Τι γινεται εδω ?
[/quote]Ολα καλα τυπε! Αλλα ρε τυπε αλλαξε αυτο τον σκυλαραπα κ βαλε κατι αλλο! Ειναι σπαστικος με αυτη τη μουτσουνα!  ;D

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλα δεν βλεπεις τι γραφω παραπανω?  :o :o :o :o

νυφιτσα... αλλαξες σταση σημερα ε?
Αν προσεξες σου εχω απαντησει ηδη !!!!!! (στο ποστ που παραθεσες)

Ωστοσο διαβασα κατι ενδιαφερον και μου εκανε εντυπωση, αλλα δεν θα θιξω το θεμα .....

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.510
Πόντοι
456
Εγω απλα της ειπα πηγαινοντας στο ιδιο μαγαζι μετα απο ενα χρονο οτι την θυμομουν (οντως).Στο πρωτο ποτο μου εδωσε τηλεφωνο μετα απο καποιο διαστημα βγηκαμε τωρα μενει και το  :fuck2:.20χρονο και δυστυχως ακρως ερωτευσιμο για μενα και το χειροτερο ειναι οτι το καταλαβε.Αυτα τα λιγα αντε και του χρονου  :cheesy:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ρε μαλακες μην απαντατε στο βλακαμορτ
αυτο το καθυστερημενο ο,τι και να του πεις, θα σου πει το αντιθετο
ναι ρε βλακαμορτ γουσταρουμε να γαμαμε μουναρες στριπτιτζουδες και το ξερουμε οτι μας θελουνε για τα λεφτα μας
λες κ ολες οι αλλες μας θελουν γιατι εχουμε χιουμορ
ασχετε βλακαμορτ που δεν ξερεις που μπαινει το πουλι σου στοκε

γαμαμε στριπτιτζουδες γιατι ειναι μουναρες και πανεξυπνες και ξερουν να πουλανε τον ευατο τους
Κ επειδη ειμαστε και ωραιοι μας καθονται και χωρις τα φραγκα. Τα πρωτα λεφτα τα χαλας για να μην της χαλας τη δουλει στο μαγαζι βλακα. Αλλο το μεσα, αλλο το εξω. Μεσα αν δε βγαλει λεφτα θα φαει ξυλο.
Ομως αν εσυ εισαι ωραιος, σωστος και κυριος, μπορει την αλλη μερα να πινετε καφε στο Θησειο.

Βλακαμορτ μπες με το νικ εμμυ ρε καθυστερημενε πιο πολυ σου παει να εισαι γκομενα.
κοιτα νομιζω κανεναν δεν θα χαλαγε στα 25 του να γαμαει μια στριπτιτζου,
αλλα δεν ειναι φυσιολογικο,δλδ 1-2 φορες να το κυνηγησεις και να σου κατσει ΟΚ,
αλλα αμα το εχεις κανει σκοπο της ζωης σου να γαμας στρπτιτζουδες καπου υπαρχει προβλημα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε μαλακες μην απαντατε στο βλακαμορτ
αυτο το καθυστερημενο ο,τι και να του πεις, θα σου πει το αντιθετο
ναι ρε βλακαμορτ γουσταρουμε να γαμαμε μουναρες στριπτιτζουδες και το ξερουμε οτι μας θελουνε για τα λεφτα μας
λες κ ολες οι αλλες μας θελουν γιατι εχουμε χιουμορ
ασχετε βλακαμορτ που δεν ξερεις που μπαινει το πουλι σου στοκε

γαμαμε στριπτιτζουδες γιατι ειναι μουναρες και πανεξυπνες και ξερουν να πουλανε τον ευατο τους
Κ επειδη ειμαστε και ωραιοι μας καθονται και χωρις τα φραγκα. Τα πρωτα λεφτα τα χαλας για να μην της χαλας τη δουλει στο μαγαζι βλακα. Αλλο το μεσα, αλλο το εξω. Μεσα αν δε βγαλει λεφτα θα φαει ξυλο.
Ομως αν εσυ εισαι ωραιος, σωστος και κυριος, μπορει την αλλη μερα να πινετε καφε στο Θησειο.

Βλακαμορτ μπες με το νικ εμμυ ρε καθυστερημενε πιο πολυ σου παει να εισαι γκομενα.

εσυ εισαι ο κυριος τυπε?  :grin:
οσο για την αλλη την μαλακια που δεν ξερω
απο ποτε σας ξελαρμισε με την εμμυ και μενα...
αν εχετε αποδειξεις και εχετε τις IP και των 2 ονοματων και ταιριαζουν
σας προκαλω να τις βγαλετε δημοσια και εσυ και ο βλακας ο ερευνητης
αλλιως κοψτε τη μαλακια γιατι θα ερθω απο τον συνδεσμο
και θα σε παιξω πασουλες και πλασεδακια με τους αλλους  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Θυμάμαι πως το θέμα έχει ξανατεθεί, όταν ήμουν ακόμα νέος στο σάιτ, πάει να πει σχεδόν πριν 3 χρόνια.

Τότε είχα γράψει μια εμπειρία μου που αναφερόταν σε ακόμα πιο παλιά εποχή, όταν τα σπριπτιζάδικα ήταν στις δόξες τους (νομίζω πως τώρα πια είναι ξεπεσμένα, αν και δεν έχω πρόσφατη εμπειρία) και θα πρέπει να μιλάμε για πριν 10 χρόνια πάνω κάτω, διότι το νόμισμα ήταν ακόμη δραχμές.
Τότε λοιπόν είχα μια χωρισμένη Ελληνίδα γκόμενα, αλήτισα, μπουζουκόβια και bi. Η οποία μετά τα μπουζούκια με έσερνε για ποτό και σε στριπτιζάδικα 4-5 η ώρα το πρωί ενίοτε και αργότερα. (Τώρα δεν ξέρω καν τί ώρα ξεκινάνε τα μπουζούκια ή τα στριπτιζάδικα, διότι πέρασαν 10 χρόνια και έχω πλέον γεράσει, οπότε ότι είναι να κάνω το πολύ μέχρι τις 10 το βράδυ, διότι στις 12.30 κοιμάμαι)

Μην το κουράζω η γκόμενα ήταν ωραία, κυριλάτη και κυρίως σεξουαλική γυναίκα και γνωρίστηκε με αρκετές στριπτιζούδες, τις έπαιρνε χωρούς (εγώ πλήρωνα βέβαια) και τελικά μία πολύ όμορφη 20χρονη στρίπερ μας πρότεινε να κάνουμε τρίο. Εγώ ήμουν τότε 40+ και η κυρία 30+.
Δεν λέω πως έγινε αμέσως, χρειάστηκαν κάμποσες επισκέψεις και αρκετά χρήματα. Αλλά αυτό που έγινε μετά δεν είχε σχέση με πληρωμένο σεξ, διότι η μικρή ήταν αυτή που το επεδίωξε και ήταν ξετρελλαμένη στην ιδέα. Δυστυχώς έφυγε από την Ελλάδα σύντομα οπότε η φάση δεν επαναλήφθηκε πολλές φορές.

Τώρα εγώ είμαι μεγάλος άνθρωπος οπότε ούτε χρόνο έχω ούτε και διάθεση να κυνηγάω γκόμενες και στριπτηζούδες. Είπαμε μέχρι τις 10 το πολύ.
Αλλά αν κάποιος από σας έχει καμιά γκόμενα εμφανίσημη και bi, καλύτερα όχι πολύ μικρή, για να μην την βλέπουν ανταγωνιστικά οι άλλες, ας προσπαθήσει να την ψήσει για τέτοια φάση.
Η τότε εμπειρία μου έλεγε πως αυτές κολακεύονταν από το γεγονός πως μια ντόπια γυναίκα κάποιου επιπέδου τις αποδεχόνταν και τις ήθελε. Από λιγούρια άντρες χορτασμένες ήταν, οπότε μόνος μου δεν νομίζω πως είχα ελπίδα να μου ρίξει ούτε δεύτερη ματιά.
Επίσης, ακριβώς για το λόγο που προανέφερα, πως δηλαδή τους άντρες τους έχουν βαρεθεί, σε πάρα πολλές από αυτές τους αρέσουν οι γυναίκες ή "ψάχνονται" τέλος πάντων.

Αυτά και καλή επιτυχία σε όποιον το επιχειρήσει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυτο ακουγεται πολυ καλο σαν ιδεα
για οποιον θελησει να το επιχειρησει.
Εγω και λεφτα να ειχα τωρα ειμαι κατα ολου αυτου του σκηνικου.
Δεν θελω να επηρεασω και τους αλλους ομως απλα ειπα την δικη μου γνωμη  :grin:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Αν σου δώσει το κινητό της, έχεις κάνει το πρώτο βήμα.

Παπαριές.
Οι γκόμενες αυτές είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ στο να τα παίρνουν απ' τα θύματα μέσα στο μαγαζί, και με αυτό σα σκοπό έχουν επινοήσει διάφορα τρυκ για να γίνεται πιστευτό το παραμύθι τους.

Ένα απ' αυτά:
Έχουν ένα κινητό ΜΟΝΟ γι' αυτή τη χρήση.
Της κοστίζει 5-10 ευρώ το μήνα (ή και 1 μόνο αν είναι καρτοκινητό) και κυκλοφορεί μ' αυτό μέσα στο μαγαζί.
Στο δίνει, κάνεις τα τεστ με κλήσεις κλπ, και χώνεις 3-4 ποτά εκείνο το βράδυ (αυτή παίρνει απ' αυτά 3-4 μάρκες).
Στη συνέχεια το καλείς και δεν απαντάει ποτέ. (Προσοχή: ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ, δε λέω ότι είναι κλειστό).
Οπότε ξαναπάς άλλη μέρα στο μαγαζί να τη βρεις και να της πεις "Τι έγινε, σε έπαιρνα και δεν απαντούσες", κλπ. Γράψε άλλα 2-3 ποτά εκεί.
Εκεί πρέπει να αρχίσει να φαίνεται η αξία της στο παραμύθιασμα, γιατί πρέπει να σε ψήσει ότι "Κοιμόταν", "το είχε ξεχάσει στην ξαδέρφη της", "το είχε ξεχάσει στο μαγαζί" και άλλα τέτοια.
Κάνεις και δεύτηρη απόπειρα (πάλι δεν απαντάει), η ουσία είναι ότι φεύγοντας τα χαράματα από το μαγαζί το αφήνει εκεί, στο λόκερ της, ανοιχτό ή στη φόρτιση.
Και ότι βγάλει.
Αν βγάλει από 20 μαλάκες 6 ποτά από τον καθένα, είναι 120 μάρκες το μήνα. Δηλαδή (με 3 ευρώ η μάρκα) 360 ευρώ το μήνα.
Καμμία σχέση με το κόστος του τηλεφώνου.

Αυτά βέβαια πρέπει να τα ΠΛΗΡΩΣΕΙ κανείς (έστω και μόνο 5-6 ποτά) για να τα μάθει.

Εσείς εδώ έχετε την τύχη να τα μαθαίνετε τσάμπα που σας τα λέω.
Όλες οι άλλες ερμηνείες, εξηγήσεις, φιλονικίες και διαπληκτισμοί που διάβασα είναι εκτός θέματος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παπαριές.
Οι γκόμενες αυτές είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ στο να τα παίρνουν απ' τα θύματα μέσα στο μαγαζί, και με αυτό σα σκοπό έχουν επινοήσει διάφορα τρυκ για να γίνεται πιστευτό το παραμύθι τους.

Ένα απ' αυτά:
Έχουν ένα κινητό ΜΟΝΟ γι' αυτή τη χρήση.
Της κοστίζει 5-10 ευρώ το μήνα (ή και 1 μόνο αν είναι καρτοκινητό) και κυκλοφορεί μ' αυτό μέσα στο μαγαζί.
Στο δίνει, κάνεις τα τεστ με κλήσεις κλπ, και χώνεις 3-4 ποτά εκείνο το βράδυ (αυτή παίρνει απ' αυτά 3-4 μάρκες).
Στη συνέχεια το καλείς και δεν απαντάει ποτέ. (Προσοχή: ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ, δε λέω ότι είναι κλειστό).
Οπότε ξαναπάς άλλη μέρα στο μαγαζί να τη βρεις και να της πεις "Τι έγινε, σε έπαιρνα και δεν απαντούσες", κλπ. Γράψε άλλα 2-3 ποτά εκεί.
Εκεί πρέπει να αρχίσει να φαίνεται η αξία της στο παραμύθιασμα, γιατί πρέπει να σε ψήσει ότι "Κοιμόταν", "το είχε ξεχάσει στην ξαδέρφη της", "το είχε ξεχάσει στο μαγαζί" και άλλα τέτοια.
Κάνεις και δεύτηρη απόπειρα (πάλι δεν απαντάει), η ουσία είναι ότι φεύγοντας τα χαράματα από το μαγαζί το αφήνει εκεί, στο λόκερ της, ανοιχτό ή στη φόρτιση.
Και ότι βγάλει.
Αν βγάλει από 20 μαλάκες 6 ποτά από τον καθένα, είναι 120 μάρκες το μήνα. Δηλαδή (με 3 ευρώ η μάρκα) 360 ευρώ το μήνα.
Καμμία σχέση με το κόστος του τηλεφώνου.

Αυτά βέβαια πρέπει να τα ΠΛΗΡΩΣΕΙ κανείς (έστω και μόνο 5-6 ποτά) για να τα μάθει.

Εσείς εδώ έχετε την τύχη να τα μαθαίνετε τσάμπα που σας τα λέω.
Όλες οι άλλες ερμηνείες, εξηγήσεις, φιλονικίες και διαπληκτισμοί που διάβασα είναι εκτός θέματος.

ελα ντε.... δεν φτανει που τους τα λεμε στο τσαμπα τυπε μου
μας ειρωνευονται και απο πανω... ειδες οτι κανονικα ουτε αυτο δεν πρεπει να κανεις?
ασε τον αλλον να φαει τα μουτρα του για να καταλαβει  :grin:

εισαι πολυ σωστος σε αυτα που ειπες γιατι εστιασες στο εξης ->
Οι γκομενες αυτες ειναι στριπτιτζουδες και πουτανες αρα εχουν
εναν συγκεκριμενο τροπο σκέψης... πιστευω αν ο καθενας απο εμας
προσπαθουσε να καταλαβει καθε φορα τον συγκεκριμενο τροπο σκεψης του τυπου
ή της τυπισσας που είχε απεναντι του και απαλασσοταν λιγο απο τα δικα του συναισθηματα...
και εβλεπε τα πραγματα μεσα απο τα ματια του αλλου!!!! Ξερεις ποσες απατες θα ειχαμε προλαβει?
Γιατι θα ειχες προβλεψει τις κινησεις του αλλου ή της αλλης και θα τον ειχες μπλοκαρει απο πριν
ακριβως αυτο σημαινει και εξυπναδα....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δωστε τα φωτα σας στους αδαεις.....