Kαλησπερα και χρονια πολλά!
α) Παιδια ,προσωπικα δεν εχω καμμια ιδεα για το θεμα,ειμαι ασχετος.αλλά θα ηθελα να γραφουν οσοι το κατεχουν ,με συγκεκριμενα,οσο γινεται και ειναι επιτρεπτο ,παραδειγματα.
Φιλος μου που ειναι φάν μου λεει οτι φετος η κινηση ειναι 80 0/0 κατω σε αυτα τα μαγαζιά.
β) Πληροφοριακα,ρωταω,αν υπαρχει αναλογο θεμα καπου στο φορουμ για στουντιοκόριτσα,εψαξα ,αλλα δεν βρηκα κατι,ισως δεν ψαχνω και σωστα. Ευχαριστώ.
Kαλησπερα και χρονια πολλά!
α) Παιδια ,προσωπικα δεν εχω καμμια ιδεα για το θεμα,ειμαι ασχετος.αλλά θα ηθελα να γραφουν οσοι το κατεχουν ,με συγκεκριμενα,οσο γινεται και ειναι επιτρεπτο ,παραδειγματα.
Φιλος μου που ειναι φάν μου λεει οτι φετος η κινηση ειναι 80 0/0 κατω σε αυτα τα μαγαζιά.
β) Πληροφοριακα,ρωταω,αν υπαρχει αναλογο θεμα καπου στο φορουμ για στουντιοκόριτσα,εψαξα ,αλλα δεν βρηκα κατι,ισως δεν ψαχνω και σωστα. Ευχαριστώ.
Να σου πω εγω ο, τι θες φιλαρακο
Χτες για παραδειγμα ζητησα απο 3 το τηλεφωνο, το πηρα απο μια
Η μια σκιαχτηκε, με περασε για μπατσο
Η δευτερη μου ελεγε παμε πριβε να σου δωσω ο,τι θες, της λεω αμα ειναι να σε πληρωσω αστο γαμα το
Η τριτη ηταν μια εξυπνη κοπελα, ξενη, αλλα που ζει απο μικρη στην ελλαδα. Της ειπα εγω λεφτα για πεταμα δεν εχω, εφυγε, ξαναπερασε αργοτερα και αφησε μια χαρτοπετσετα με το τηλεφωνο της.
Ακομα δεν εχω επικοινωνησει κ ουτε προκειται βασικα, γιατι δεν ηταν του γουστου μου, πιο πολυ για επιβεβαιωση το εκανα, μετα τις δυο χυλοπιτες.
Αλλα εχω βαλει στοχο τη δευτερη, ισως επανελθω με τον καινουριο χρονο δριμυτερος........
Γενικα παντως να ξερετε οτι δεν ειναι δυσκολο να τα εχεις με μια στριπερ, γυναικες ειναι κ αυτες κ εχουν σιχαθει τους μαλακες με τα λεφτα και τους νταηδες.
Λιγο ευπαρουσιαστος να εισαι, να τους μιλας ομορφα κ αν της αρεσεις δε θα πει οχι, δε θα την πιασουν κ οι ντροπες.