Νέα

Πως να "βγάλεις" μια στριπτιτζού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Ειπα την αποψη μου  :grin:

οταν πας να ασχοληθεις με προβληματα αλλων

χανεις χρονο απο αυτον που εχεις για τα δικα σου.

σωστό μέχρι ένα σημείο, αλλά μια άλλη άποψη μπορεί να δώσει λύση στο δικό σου πρόβλημα...

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
δεν σε κατάλαβα...
Μην το ψαχνεις, ασυναρτησιες γραφει.
Αλλα μπορει να γραφεις και να εννοεις εσυ, εκεινος θα πει τι μαλακια του, θα επιμεινει και θα κανει το σαιτ μπουρδελο μεχρι να του πεις οκ εχεις δικιο.
Εχει ενα μικρο θεμα αναζητησης της προσωπικοτητος του, ειναι λιγο ψυχακιας.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ερωτηση.....  Πως να "βγάλεις" μια στριπτιτζού απο τα ρουχα της !!!!!

Απαντηση..... κουνας ενα δεκαρικο !!!!!!

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Kαλησπερα και χρονια πολλά!
α) Παιδια ,προσωπικα δεν εχω καμμια ιδεα για το θεμα,ειμαι ασχετος.αλλά θα ηθελα να γραφουν οσοι το κατεχουν ,με συγκεκριμενα,οσο γινεται και ειναι επιτρεπτο ,παραδειγματα.
Φιλος μου που ειναι φάν μου λεει οτι  φετος η κινηση ειναι 80 0/0 κατω σε αυτα τα μαγαζιά.
β) Πληροφοριακα,ρωταω,αν υπαρχει αναλογο θεμα καπου στο φορουμ για στουντιοκόριτσα,εψαξα ,αλλα δεν βρηκα κατι,ισως δεν ψαχνω και σωστα. Ευχαριστώ.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
α) Παιδια ,προσωπικα δεν εχω καμμια ιδεα για το θεμα,ειμαι ασχετος.αλλά θα ηθελα να γραφουν οσοι το κατεχουν ,με συγκεκριμενα,οσο γινεται και ειναι επιτρεπτο ,παραδειγματα.
Φιλος μου που ειναι φάν μου λεει οτι  φετος η κινηση ειναι 80 0/0 κατω σε αυτα τα μαγαζιά.
β) Πληροφοριακα,ρωταω,αν υπαρχει αναλογο θεμα καπου στο φορουμ για στουντιοκόριτσα,εψαξα ,αλλα δεν βρηκα κατι,ισως δεν ψαχνω και σωστα. Ευχαριστώ.

Να σου πω εγω ο, τι θες φιλαρακο
Χτες για παραδειγμα ζητησα απο 3 το τηλεφωνο, το πηρα απο μια
Η μια σκιαχτηκε, με περασε για μπατσο
Η δευτερη μου ελεγε παμε πριβε να σου δωσω ο,τι θες, της λεω αμα ειναι να σε πληρωσω αστο γαμα το
Η τριτη ηταν μια εξυπνη κοπελα, ξενη, αλλα που ζει απο μικρη στην ελλαδα. Της ειπα εγω λεφτα για πεταμα δεν εχω, εφυγε, ξαναπερασε αργοτερα και αφησε μια χαρτοπετσετα με το τηλεφωνο της.
Ακομα δεν εχω επικοινωνησει κ ουτε προκειται βασικα, γιατι δεν ηταν του γουστου μου, πιο πολυ για επιβεβαιωση το εκανα, μετα τις δυο χυλοπιτες.

Αλλα εχω βαλει στοχο τη δευτερη, ισως επανελθω με τον καινουριο χρονο δριμυτερος........

Γενικα παντως να ξερετε οτι δεν ειναι δυσκολο να τα εχεις με μια στριπερ, γυναικες ειναι κ αυτες κ εχουν σιχαθει τους μαλακες με τα λεφτα και τους νταηδες.
Λιγο ευπαρουσιαστος να εισαι, να τους μιλας ομορφα κ αν της αρεσεις δε θα πει οχι, δε θα την πιασουν κ οι ντροπες.

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Θες να βγαλεις η να πηδηξεις????????? ;) ;) ;)Για να βγαλεις δεν ξερω αλλα για να πηδηξεις πας πιανεις κουβεντα και το ζητας απλα.ρωτας και τιμη!πχ στο γελιο μαγαζι επι της ποσειδωνος πηδηξα με 100 ευρω.και εχω παρει τηλ μεχρι και απο το αλκατραζ μονο που εκει ζητανε 500!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Θες να βγαλεις η να πηδηξεις????????? ;) ;) ;)Για να βγαλεις δεν ξερω αλλα για να πηδηξεις πας πιανεις κουβεντα και το ζητας απλα.ρωτας και τιμη!πχ στο γελιο μαγαζι επι της ποσειδωνος πηδηξα με 100 ευρω.και εχω παρει τηλ μεχρι και απο το αλκατραζ μονο που εκει ζητανε 500!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
εισαι εκτος θεματος
αμα ειναι να πληρωσεις πας και στη φυλης

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0