Νέα

Πως να "βγάλεις" μια στριπτιτζού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε μαλακες μην απαντατε στο βλακαμορτ
αυτο το καθυστερημενο ο,τι και να του πεις, θα σου πει το αντιθετο
ναι ρε βλακαμορτ γουσταρουμε να γαμαμε μουναρες στριπτιτζουδες και το ξερουμε οτι μας θελουνε για τα λεφτα μας
λες κ ολες οι αλλες μας θελουν για

Αφου εισαι κοπανος και δεν εχεις δειξει και τιποτα αλλο  :uglystupid:

για τι ακριβως αλλο να σε θελουν ? Τι της περασατε τις εξω γκομενες ρε μαλακες?

ΦΙλανθρωπικα ιδρυματα? ΚΟυτσοι στραβοι στον αγιο παντελεημονα? αμα δεν φτιαξεις

στυλ , λεγειν , χαρακτηρα , χιουμορ κτλπ κτλπ (γαμησε την εμφανιση δεν ειναι κανονας)
γκομενα σωστη απεξω και ΤΣΑΜΠΑ δεν βλεπεις... τρεχα στις πουτανες μετα και χοροπηδα στα στενακια της φυλης με τον κωλο εξω "να πεθανουν οι ελλεηνιδες"

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η ιδια αξια με αυτην που καποιος χαλαει χιλιαδες ευρω
για να ικανοποιει την ματαιοδοξια του με τις γυναικες !

Αυτα που δινεις ειναι περισσοτερα απο αυτα που παιρνεις.
Η επενδυση δεν αξιζει.... κουβας και τελειωσε. Τα πολλα λογια
ειναι φτωχεια. Ας βρουν αλλα κοροιδα οπως και εμεις θα βρουμε αλλα  :grin:

επι της αρχης με βρισεκις συμφωνο αλλα λάβε υπόψην σου οτι οτι σημαινει για σενα ενα 20αρικο, για κάποιον αλλον σημαινει το 200αρι η το 2000αρι. και ειναι δικαιωμα τους να τα χαλανε κατα βουληση. Αλλος δινει 200.000 να αγορασει ενα πινακα. Αλλος δινει 10.000 να γαμισει μια στριπερ. Αλλος δινει 15.000€ να αγοράσει ένα σπανιο τροπικο ψαρι. Οποτε τι σχολιαζουμε?

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
προφανώς κατοικεις σε διαφορετικο οροφο στην ''πυραμίδα των αξιών και αναγκων'' του Maslow.
ασφαλως !

ισως  .... αν παλευα να ικανοποιησω το ισογειο της πυραμιδας να ειχα διαφορετικη αποψη αλλα και παλι υπαρχουν τοσες εναλλακτικες δεν ειναι απαραιτητο να ειναι στριπερ ντε και σωνει

φυσικα σεβαστη καθε αποψη .. ο καθενας τη ζωη του την εχει χωρια

Επισκέπτης
επι της αρχης με βρισεκις συμφωνο αλλα λάβε υπόψην σου οτι οτι σημαινει για σενα ενα 20αρικο, για κάποιον αλλον σημαινει το 200αρι η το 2000αρι. και ειναι δικαιωμα τους να τα χαλανε κατα βουληση. Αλλος δινει 200.000 να αγορασει ενα πινακα. Αλλος δινει 10.000 να γαμισει μια στριπερ. Αλλος δινει 15.000€ να αγοράσει ένα σπανιο τροπικο ψαρι. Οποτε τι σχολιαζουμε?
:rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Λάθος κάνεις και πάλι...Έχω ρίξει δύο είπα, όχι ότι το έχω χόμπι...Είμαι 30 ετών.Κάποια φάση της ζωής μου πήγαινα σχετικά συχνά σε στριπ(2-3 φορές το μήνα) κι έτσι είπα να το δοκιμάσω 1-2 φορές...Καθόλου αδυναμία...(Έχω να πάω σε στριπτιτζάδικο 2 χρόνια...)
Συμφωνώ το ότι σε στούντιο μπορείς να βρείς ανάλογης ομορφιάς...Απλά εγώ δεν γούσταρα να πληρώνω στεγνά στο στούντιο για να πηδάω.Με τις τύπισσες πηγαμε και τις διακοπές μας πήγαμε και τα 2 ήμερά μας, βγαίναμε σαν ''ζευγάρι'' ήταν πολύ πιό ανθρώπινο..

κανονικα εσυ τα πληρωνες ολα ομως?
δεν ρωταω κακοπροαιρετα ουτε για να κραξω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

τυπε ελαχιστοι και ελαχιστες εχουν γεννηθει με κληρονομια...
δεν ειναι ολοι Ωνασηδες... οι πιο πολλοι ειναι μεν επιχειρηματιες
και εχουν το 200αρι σαν 20αρι (μεγα σφαλμα αυτο γιατι δειχνει αλαζονεια)
αλλα ειναι και χρεωμενοι.... η τυχη δεν ειναι παντα ιδια και καποια στιγμη γυρναει
ελπιζω να μην το μετανιωσουν καποια στιγμη που σπαταλησαν τοσο ασκοπα τα χρηματα τους.

Δηλαδη εσυ τι παραδειγμα δινεις τωρα με τα λεγομενα σου? το παραδειγμα της σπαταλης?
Ο απο κατω συμφωνει μαζι σου αλλα πιστευω πως δεν σκεφτηκε πολυ αυτα που εγραψες.

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
κανονικα εσυ τα πληρωνες ολα ομως?
δεν ρωταω κακοπροαιρετα ουτε για να κραξω.
Εννοείται όλα εγώ τα πλήρωνα(αυτή να είχε πληρώσει ένα 10% το πολύ)
Αλλά με όλες τις γυναίκες φίλε μου που κάνω σχέση πληρώνω εγώ όπου πάμε..Είμαι αυτής της άποψης.(Μην πεί κανείς λάθος-σωστό..Υποκειμενικά είναι αυτά και βαθιά ζητήματα...)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εννοείται όλα εγώ τα πλήρωνα(αυτή να είχε πληρώσει ένα 10% το πολύ)
Αλλά με όλες τις γυναίκες φίλε μου που κάνω σχέση πληρώνω εγώ όπου πάμε..Είμαι αυτής της άποψης.(Μην πεί κανείς λάθος-σωστό..Υποκειμενικά είναι αυτά και βαθιά ζητήματα...)

ΟΚ τυπε. Ο καθενας οπως νομιζει
αλλα αν καποια στιγμη μου ζητουσες δανεικα
ακομη και να ησουν φιλος δεν θα το εκανα. (ΑΝ ειχα δει ολη αυτη τη
δραστηριοτητα)

ΕΛπιζω και εσυ να με καταλαβαινες τοτε.
Ε?

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
αλλα ειναι και χρεωμενοι.... η τυχη δεν ειναι παντα ιδια και καποια στιγμη γυρναει
ελπιζω να μην το μετανιωσουν καποια στιγμη που σπαταλησαν τοσο ασκοπα τα χρηματα τους.

Δηλαδη εσυ τι παραδειγμα δινεις τωρα με τα λεγομενα σου? το παραδειγμα της σπαταλης?
Ο απο κατω συμφωνει μαζι σου αλλα πιστευω πως δεν σκεφτηκε πολυ αυτα που εγραψες.
Χαλαρώστε ρε μάγκες..Τα ίδια λεφτά χάλασα, μή πώ πολύ λιγότερα από το να κάνω μία σχέση με Ελληνίδα κομμώτρια-σερβιτόρα-Διευθύντρια-καμαριέρα-οδηγό νταλίκας)
Δεν έχω μετανιώσει στο ελάχιστο...Ίσα ίσα που τα θυμάμαι με πολύ όμορφα συναισθήματα.
Τρομερή εμπειρία.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Χαλαρώστε ρε μάγκες..Τα ίδια λεφτά χάλασα, μή πώ πολύ λιγότερα από το να κάνω μία σχέση με Ελληνίδα κομμώτρια-σερβιτόρα-Διευθύντρια-καμαριέρα-οδηγό νταλίκας)
Δεν έχω μετανιώσει στο ελάχιστο...Ίσα ίσα που τα θυμάμαι με πολύ όμορφα συναισθήματα.
Τρομερή εμπειρία.
τιμη σου και καμαρι σου ρε που καθεσαι κ απολογεισαι
το καλυτερο σεξ και την πιο ξεκαθαρη σχεση την ειχα με στριπτιτζου
κ ασε τους αλλους να βραζουν στο ζουμι τους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τρομερή εμπειρία.

τυπε μηπως ομως φτασαμε σε αυτη την κατασταση σαν χωρα?
λογω αυτης της νοοτροπιας? εγω δεν ξερω υποκειμενικοτητες
και αντικειμενικοτητες γιατι δεν μ αρεσει αυτος ο λαβυρινθος
εγω πλεον βλεπω γεγονοτα....

πχ -> τι κανει η αλλη... πως κινειται ο αλλος... (ασχετα με αυτα που λενε)
σε τι κατασταση βρισκεται η χωρα.... την πραγματικοτητα δηλαδη.... τι συμβαινει.

Αυτην ερμηνευω και με βαση αυτην κινουμαι... τωρα να λεει η αλλη πως με αγαπαει
και να με αφηνει να πληρωνω... στα αρχιδια μου τα λογια... βλεπω απευθειας την πραξη
και την μπλοκαρω.

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
ΟΚ τυπε. Ο καθενας οπως νομιζει
αλλα αν καποια στιγμη μου ζητουσες δανεικα
ακομη και να ησουν φιλος δεν θα το εκανα. (ΑΝ ειχα δει ολη αυτη τη
δραστηριοτητα)

ΕΛπιζω και εσυ να με καταλαβαινες τοτε.
Ε?
Ρε σύ επαναλαμβάνω δεν χάλασα τρελά λεφτά.Χάλασα τα χρήματα που θα χαλούσα για μία κανονική κοπέλα.Δεν είμαι εφοπλιστής άλλωστε.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

σχολιαζω ενα θρετ στο μπουρδελα.κομ. δεν δινω παραδειγμα. δεν επικρινω η κατακρινω. σου επισημαινω και την αλλη οψη του νομισματος. προφανως δεν θελεις να την δεις. ολα οκ. χαλαρωσε.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
μας καθονται και χωρις τα φραγκα. Τα πρωτα λεφτα τα χαλας για να μην της χαλας τη δουλεια στο μαγαζι, βλακα. Αλλο το μεσα, αλλο το εξω.

έτσι είναι. εγώ αυτές τις μέρες έχω βρει μια ρωσσίδα απο στριπ που βγαίνουμε τακτικότατα, με παίρνει συνέχεια τηλ και όλο λέει ότι θέλει να με παντρευτεί. συνολικά έξοδα - 15 είσοδος στο στριπ, 15 ευρώ ποτό για 'κείνη, 30 σε απλούς, μία επίσκεψη και μόνο. από κει και πέρα απολύτως κανένα έξοδο, γιατι της ξεκαθάρησα από την αρχή μέσα στο στριπ ότι δεν χορηγώ γυναίκες. τότε μου ζήτησε το τηλ μου.

βλέπετε, ορισμένες από αυτές δεν είναι <<πουτάνες>>, είναι καλές κοπέλες που δεν βρίσκουν οικονομικό αδιέξοδο και πάνε εκεί που υπάρχει δουλειά καλοπληρωμένη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Προσωπικα εγω μολις σε εβλεπα με μια τετοια
θα σκεφτομουν αμεσως "δεν μπορεσε να ριξει μια απεξω και εχει την χαρτζιλικωμενη για να γυρναει και να πουλαει μοστρα".... και πιστευω δεν θα ημουν ο μοναδικος...

αρα που ειναι το καμαρι σου?

Δεν υπαρχει υποκειμενικο... ειναι πουτανα τελος.
Η συμπεριφορα της για μενα ειναι καθορισμενη... εκτος και αν
ανηκει στις εξαιρεσεις οι οποιες ειναι πολυ λιγες. Διαφορετικα απλα
θα παιξει μαζι σου θα σου φαει μερικα φραγκα και θα την κανει.
Αυτη ειναι η αποψη μου και ειναι σταθερη.

Μπράβο ρε παληκάρι  :sunglasses: Έτσι πες τα στους Πιρφόρους   :rockon:

Επισκέπτης

μορτη α ανθρωπος προσπαθει να σου πει οτι το τι χαλας εχει να κανει ( η πρεπει να εχει τουλαχιστον) με αυτα που βγαζει η με αυτα που εχει καθως επισης οτι εσυ μπορει να δωσεις 2000 να παρεις ενα pc και 300 για ps3 και σε καποιον να φανει μαλακια αλλα εσυ εκει γουσταρεις να τα σκας μπορεις γουσταρεις και το κανεις εδω τυπε υπαρχουν τυποι που πληρωνουν 10.000 για βιζιτα και αλοι που τα ριχνουν σε λουλουδια στα μπουζουκια τι να λεμε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σχολιαζω ενα θρετ στο μπουρδελα.κομ. δεν δινω παραδειγμα. δεν επικρινω η κατακρινω. σου επισημαινω και την αλλη οψη του νομισματος. προφανως δεν θελεις να την δεις. ολα οκ. χαλαρωσε.

Προφανως! Βλεπω μονο την αποψη που με συμφερει
και εχει να μου δωσει περισσοτερα... δεν ειμαι φιλανθρωπος...
δεν προκειται να δωσω αν δεν παρω.... παρολαυτα δεν θα βλαψω
και δεν θα αδικησω κανεναν. Αλλα ουτε και θα προσφερω γιατι δεν
οφελει να προσφερεις στο τσαμπα... εισαι κοροιδο. Αυτη ειναι η αποψη μου.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ρε σύ επαναλαμβάνω δεν χάλασα τρελά λεφτά.Χάλασα τα χρήματα που θα χαλούσα για μία κανονική κοπέλα.Δεν είμαι εφοπλιστής άλλωστε.

ρε συ βιολι, δεν θα τον ξεφορτωθεις ετσι. πρτεπει να του ικανοποιησεις το επιχειρημα. :2funny:

παραδεξου οτι εισαι εφοπλιστης (απο κληρονομια γιατι αλλιως θα σε πει διαπλεκομενο)
παραδεξου οτι εισαι σπαταλος.
παραδεξου οτι γαμησες με δανεικα.
παραδεξου οτι και με το 20αρι αυτος αντλει μεγαλυτερη ικανοποιηση.
εκλειπαρησε τον για δανικα, τωρα που εισαι μπατηρακι.
ομιολογησε οτι δεν θα το ξανακανεις

για ονομα βρε παιδια. εδω μεσα  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μορτη α ανθρωπος προσπαθει να σου πει οτι το τι χαλας εχει να κανει ( η πρεπει να εχει τουλαχιστον) με αυτα που βγαζει η με αυτα που εχει καθως επισης οτι εσυ μπορει να δωσεις 2000 να παρεις ενα pc και 300 για ps3 και σε καποιον να φανει μαλακια αλλα εσυ εκει γουσταρεις να τα σκας μπορεις γουσταρεις και το κανεις εδω τυπε υπαρχουν τυποι που πληρωνουν 10.000 για βιζιτα και αλοι που τα ριχνουν σε λουλουδια στα μπουζουκια τι να λεμε?

Και εγω σου λεω οτι δεν εχω προθεση να τον κατακρινω...
ελπιζω να μην μου ξεφυγαν χαρακτηρισμοι που να εδειξαν κατι τετοιο
γιατι ακομη και αν εγινε δεν ειναι αυτη η προθεση μου.

ΑΛΛΑ..... περα απο αυτο που λες εσυ... ξαναρωταω μηπως ολη αυτη η νοοτροπια
εφτασε και την χωρα στην κατασταση που βρισκεται?

απο την μια ενας τυπος που χαλαει τα παντα και δεν υπολογιζει προκειμενου να κανει την καυλα του
και απο την αλλη μια γυναικα που χει μαθει να την κερνανε συνεχεια... να ειναι δεδομενο και να μην χρειαζεται ποτε να βαλει το χερι στην τσεπη....

και οι 2 ειναι κακομαθημενοι -μεσα απο τις πραξεις τους- και θα υπαρξει προβλημα γενικοτερο...
το οποιο υπαρχει ηδη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε συ βιολι, δεν θα τον ξεφορτωθεις ετσι. πρτεπει να του ικανοποιησεις το επιχειρημα. :2funny:

παραδεξου οτι εισαι εφοπλιστης (απο κληρονομια γιατι αλλιως θα σε πει διαπλεκομενο)
παραδεξου οτι εισαι σπαταλος.
παραδεξου οτι γαμησες με δανεικα.
παραδεξου οτι και με το 20αρι αυτος αντλει μεγαλυτερη ικανοποιηση.
εκλειπαρησε τον για δανικα, τωρα που εισαι μπατηρακι.
ομιολογησε οτι δεν θα το ξανακανεις

για ονομα βρε παιδια. εδω μεσα  :2funny: :2funny:

Γιατι περιμενες να με πεισεις με επιχειρηματα?

Οτι και να πεις... αμα βγαινεις εξω και κανεις χειραψιες με 50ευρα
στους παρκαδορους... πληρωνεις μεχρι και τα τσιγαρα της καθε παλιοπουτανας
προκειμενου να σου κανει καλυτερη πιπα για μενα εισαι σπαταλος.

ΤΗν πραξη κοιταω... το ειπα και εξαρχης... τι σημασια εχουν τα λογια?  :2funny: :2funny: :2funny:
τι να τα κανω τα λογια? να τα βαλω στο κωλο μου ρε παικτες?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom