Νέα

Πως να κάνεις μια κοπέλα να της αρέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αμα ειναι ελλεηνιδα πεσ'της οτι εχεις λεφτα και σου αρεσουν τα ταξιδια.αυτο αρκει

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ωραιο θεμα-πιστευω οτι αρκει να της μιλας ωραια και με αποδειξεΙς για αυτα που λες και να την κανεις να νιωθει το κεντρο του κοσμου.
ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
για ελλεινιδες

βρες βυσμα την κολλητη ξαδερφη φιλη συμφοιτητρια κλπ να σε συστησει να βγειτε μαζι ολοι παρεα κ να τις πει σταυτι ψουψουψου

εν ανγκη δωστης λεφτα η δωρα η ρουχα η κατι αλλο

μετα μεχρι να περασει η διαβολοβδομαδα κολλα σαν μουνοδουλος κ καντης ολα τα χατηρια ακου ολες τις μαλακιες που εχει να σου πει παιρνε την συνεχεια τηλεφωνο

μετα λογικα εισαι οκ ακομα κ αν εισαι σαν μπουχεσας καραφλας λιγδας κ γενικοτερα για τον πουτσο

αν δεν κανεις τα παραπανω κ μπρατ πιτ να εισαι δεν εχεισ καμια τυχη θα σε βλεπει σαν εχθρο της κ θα σε βρισει αν την φλερταρεις

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Ok! Δουλευει.  :thumbsup:
Βγηκα εξω, εκανα ακριβως ο,τι ελεγε ο τυπος και βρηκα πολλες.

Αλλα τωρα υπαρχει ενα προβληματακι!  :-

Εξω απο το σπιτι ειναι καμια 50ρια γκομενες,
λυσασμενες για σεξ και χτυπανε την πορτα και το κουδουνι μου
τοσο μανιασμενα που εχω φοβηθει.  :S :badair:

Για ρωτηστε τον τυπο πως να τις διωξω γιατι κινδυνευω!  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αμα ειναι ελλεηνιδα πεσ'της οτι εχεις λεφτα και σου αρεσουν τα ταξιδια.αυτο αρκει
ναι ενω οι ξενες ας πουμε δεν τα θελουν αυτα,θελουν τον αντρα μπατηρι,σαπιοκοιλια,και να ζει με την μανα του μεχρι τα 50 του. :jerking:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
σε λιγο καιρο εαν κερνας μια μεριδα καλαμαρια,και μια ραδικια ιταλικα σε οποιοδηποτε εστιατοριο,θα αρεσεις σε ολες

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ναι ενω οι ξενες ας πουμε δεν τα θελουν αυτα,θελουν τον αντρα μπατηρι,σαπιοκοιλια,και να ζει με την μανα του μεχρι τα 50 του. :jerking:

μαλλον σε θελουν και οι ελλεηνιδες και οι ξενες.και για τους ιδιους λογους χορηγε :jerking: :jerking: :jerking:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
αν δεν κανεις τα παραπανω κ μπρατ πιτ να εισαι δεν εχεισ καμια τυχη θα σε βλεπει σαν εχθρο της κ θα σε βρισει αν την φλερταρεις

Υπερβάλλεις ρε τύπε. Δεν είναι και όλες ξενέρωτες και αγάμητες.  :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Υπερβάλλεις ρε τύπε. Δεν είναι και όλες ξενέρωτες και αγάμητες.  :grin:

μου εχει τυχει ελλεεινιδα που οποιοςηταν εμφανισιμος στο κυκλο της κ περιπου στον δικο μου γτ ειχαμε κοινο περιβαλλον κ δεν της την επεφτε εβγαζε βρωμα οτι ηταν αδερφη σε οποιον κ αν μιλαγε

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
μου εχει τυχει ελλεεινιδα που οποιοςηταν εμφανισιμος στο κυκλο της κ περιπου στον δικο μου γτ ειχαμε κοινο περιβαλλον κ δεν της την επεφτε εβγαζε βρωμα οτι ηταν αδερφη σε οποιον κ αν μιλαγε

Εντάξει ρε τύπε. Γαμιόλα του κερατά η συγκεκριμένη. Αλλά και επειδή το έλεγε αυτό το τρίμπαζο λες οι παρέες της να μην ξέραν πόσο κομπλεξική είναι;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Εντάξει ρε τύπε. Γαμιόλα του κερατά η συγκεκριμένη. Αλλά και επειδή το έλεγε αυτό το τρίμπαζο λες οι παρέες της να μην ξέραν πόσο κομπλεξική είναι;

βασικα ηταν κ κομματοσκυλο κ την αντιπαθουσε ολη η σχολη αλλα ειχε πολλες λυκοφιλιες επειδη εκανε συνδιαλαγες με μαθηματα σημειωσεις κ τετοια

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σε λιγο καιρο εαν κερνας μια μεριδα καλαμαρια,και μια ραδικια ιταλικα σε οποιοδηποτε εστιατοριο,θα αρεσεις σε ολες
Πολλα ειπες.........

Δυο σουβλακια τυλιχτα στο χερι και μια κοκα-κολλα απο το περιπτερο αρκουν !!!!!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πολλα ειπες.........

Δυο σουβλακια τυλιχτα στο χερι και μια κοκα-κολλα απο το περιπτερο αρκουν !!!!!!!!!!!!

νιωθεις οτι θα γαμησεις και συ σε λιγο καιρο ετσι ρε μογγολε?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom