Νέα

Πως να απατήσω την γυναικα μου χωρις να το καταλαβει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα casiel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Δε νομιζω  ρε  συ........αλλα  και  αν  το  εκανε  η  το  κανει καποια  στιγμη  ξερω  οτι  τελειωσα  .........  ετσι  ειναι  η ζωη.......δε  σημαινει  οτι  δεν  αγαπαω  τη  γυναικα  μου  αλλα  ο  αντρας  ειναι  κυνηγος  και  παιζει  παντα  με  τη  φωτια.....
τουλαχιστον εισαι συνειδητοποιημενος..για το τι μελλει γενεσθαι  :knuppel:  :badair:  :S
κανεις τις επιλογες σου και εισαι ετοιμος να δεχτεις τις οποιες συνεπειες  :)
το θεμα ειναι αξιζει να τα γαμησεις ολα για μια 12ωρη πουτσα στο σπιτι σου...ενω μπορουσες καλλιστα να την εριχνες πχ και σενα χοτελι  :think:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Φιλαράκο μου αυτό που ζητάς είναι θέμα πολλών παραγόντων. Καταρχήν πρώτο και βασικό είναι τι γυναίκα έχεις. Υπάρχουν γυναίκες τούβλα όμως υπάρχουν και κάτι γυναίκες που ξέρουν τι θα πεις πριν καν το πεις, ειδικά αν σε έχει σε στενό μαρκάρισμα. Αν την έχεις απατήσει και το χει καταλάβει τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ξανακαταλάβει ειδικά αν η συμπεριφορά σου αλλάξει, δηλαδή της φέρνεις λουλούδια της κάνεις τα χατίρια της παίρνεις δώρα και όλες αυτές τις βλακείες που κάνουν όσοι απατούν. Κατά δεύτερο λόγο είναι τι δουλειά κάνεις και τι άνθρωπος είσαι. Αν είσαι κανένας σπιτόγατος κανένας μαμούχαλος δημόσιος υπάλληλος που είναι δουλειά σπίτι σπίτι δουλειά τότε δεν υπάρχει περίπτωση να απατήσεις γιατί θα σε φάνε οι τύψεις. Υστερα είναι και τι τύπος είσαι. Αν είσαι τύπος που δεν ξέρει να λεει ψέματα τότε δεν υπάρχει περίπτωση να απατήσεις. Πρέπει να της πεις το ψέμα σαν να ήταν αλήθεια σαν να γιναν τα πράγματα όπως τα πεις. Επίσης μην ανακατέψεις φίλους γιατί φίλοι στο κέρατο δεν υπάρχουν. Γιατί? Γιατί ο φίλος σου θα ζηλέψει που τσιλιμπουρδίσεις και θα πει: "Γιατί αυτός και οχι και εγώ. Ας το καταλάβει η λεγάμενη, έτσι κι αλλιώς αν χωρίσουν μπορεί να την γευτώ και εγώ λιγάκι" Αυτά τα ολίγα. Πάντως δεν σ εχω για να απατήσεις. Για αυτό πρόσεχε μη φας τα μούτρα σου. Το κέρατο είναι κάτι που το μαθαίνεις από μικρός.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
τουλαχιστον εισαι συνειδητοποιημενος..για το τι μελλει γενεσθαι  :knuppel:  :badair:  :S
κανεις τις επιλογες σου και εισαι ετοιμος να δεχτεις τις οποιες συνεπειες  :)
το θεμα ειναι αξιζει να τα γαμησεις ολα για μια 12ωρη πουτσα στο σπιτι σου...ενω μπορουσες καλλιστα να την εριχνες πχ και σενα χοτελι  :think:

12 μερες, οχι ωρες. χοχοχο. σε σπιτι παντρεμενου με γυναικα να μη παρει χαμπαρι. Ματια μυτη και αλλες αισθησεις δεν ειχε η κυρια.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
τουλαχιστον εισαι συνειδητοποιημενος..για το τι μελλει γενεσθαι  :knuppel:  :badair:  :S
κανεις τις επιλογες σου και εισαι ετοιμος να δεχτεις τις οποιες συνεπειες  :)
το θεμα ειναι αξιζει να τα γαμησεις ολα για μια 12ωρη πουτσα στο σπιτι σου...ενω μπορουσες καλλιστα να την εριχνες πχ και σενα χοτελι  :think:

Την πηγα  σπιτι  γιατι  χοτελ  δεν πηγαινε  με  τιποτα...δεν  ειμαι  χαζος  ξερω οτι  επαιζα  με  τη  φωτια  αλλα  οταν  σκεφτεσαι  με  το  κατω  κεφαλι.....ρισκαρεις  τα  ΠΑΝΤΑ.........  αλλα  το   ωραιο ηταν  οτι  για  να  την παω  σπιτι επρεπε πρωτα   να  εξαφανισω  οτι  πραγματα  υπηρχαν  της  γυναικας  μου  και  των  παιδιων.......εκρυψα  φωτο   εξαφανισα  πολλα  απο  τα  ρουχα.....της  ειχα  πει  οτι  νενω  με  τη μανα  μου  και  ειχα  αφησει  μονο  τις  φωτο  της  μανας  μου και  του  συχωρεμενου  του πατερα  μου  εστησα  σε  ενα  βραδυ  χολυγουντιανο  σκηνικο  ετσι την  επομενη  το  βραδυ που την εφερα  σπιτι  δεν  καταλαβε  τιποτα......ενταξει  δεν  ανοιγε  και  τις  ντουλαπες  αλλα  εγω  ειχα  εξαφανισει  Τ Α  ΠΑΝΤΑ...... :grin: :grin: :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
:rolleyes: καλα το πε ο γκομπρ, τελικα γαμησι το γαμησι  :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Την πηγα  σπιτι  γιατι  χοτελ  δεν πηγαινε  με  τιποτα...δεν  ειμαι  χαζος  ξερω οτι  επαιζα  με  τη  φωτια  αλλα  οταν  σκεφτεσαι  με  το  κατω  κεφαλι.....ρισκαρεις  τα  ΠΑΝΤΑ.........  αλλα  το   ωραιο ηταν  οτι  για  να  την παω  σπιτι επρεπε πρωτα   να  εξαφανισω  οτι  πραγματα  υπηρχαν  της  γυναικας  μου  και  των  παιδιων.......εκρυψα  φωτο   εξαφανισα  πολλα  απο  τα  ρουχα.....της  ειχα  πει  οτι  νενω  με  τη μανα  μου  και  ειχα  αφησει  μονο  τις  φωτο  της  μανας  μου και  του  συχωρεμενου  του πατερα  μου  εστησα  σε  ενα  βραδυ  χολυγουντιανο  σκηνικο  ετσι την  επομενη  το  βραδυ που την εφερα  σπιτι  δεν  καταλαβε  τιποτα......ενταξει  δεν  ανοιγε  και  τις  ντουλαπες  αλλα  εγω  ειχα  εξαφανισει  Τ Α  ΠΑΝΤΑ...... :grin: :grin: :grin: :grin:
Φανταζομαι πως θα ηταν αυτη βλακαρχε,για να σου κατσει και τσαμπα,αφου την αλλη φορα στο μαμπα ηθελες να γαμησεις μια επι πληρωμη που εμοιαζει με τον χιγκιτα χωρις μουστακι.
Higuita11.jpg

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Με  αυτα  που  γραφω  δε  θελω  να  δειξω  οτι  ειμαι  ο  μεγαλος  γαμιας  ουτε  εχω  την απαιτηση  να  με  πιστεψετε.........απλα τα  γραφω  να  καταλαβει  ο  φιλος  που  ρωτησε  οτι  ειναι  δυσκολη  φαση  αυτη  που  θελει  να  κανει.....και  κατι  ακομα  εχω  στειλει  με  μεηλ  βιντεο με τη  ρωσσιδα  σε  μελος  του  σαιτ  που  εχουμε  επαφη  ......

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Φανταζομαι πως θα ηταν αυτη βλακαρχε,για να σου κατσει και τσαμπα,αφου την αλλη φορα στο μαμπα ηθελες να γαμησεις μια επι πληρωμη που εμοιαζει με τον χιγκιτα χωρις μουστακι.
Higuita11.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: τι μαλάκας κλαίω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
χοχοχο, γυναικα ειπες ειχες 12 μερες σπιτι? χοχοχοχο
τυπε που το βλεπεις το περιεργο? και ο τυπος θελωναμεντυσειςcros ειχε σπιτωσει μια γκομενιτσα κανα δυο βδομαδες ε ουτε αυτη το πηρε χαμπαρι στο σπιτι οτι μενει αντρας  :2funny:  :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Τελικα  βλεπω  οτι  η  αγαμια  και  η πεοκρουσια  πολλους  απο  εσας  σας  εχει  κανει  εντελως.....Μ Α Λ Α Κ Ε Σ............!!!!!!!!!!!!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
τυπε που το βλεπεις το περιεργο? και ο τυπος θελωναμεντυσειςcros ειχε σπιτωσει μια γκομενιτσα κανα δυο βδομαδες ε ουτε αυτη το πηρε χαμπαρι στο σπιτι οτι μενει αντρας  :2funny:  :2funny:
Οχι μονο θα ανοιγε ντουλαπες, θα φοραγε ακομα και τα γαντια που πιθανον θα υπηρχαν κατω απο το νεροχυτη για να δει σε τι χερι θα ταιριαζαν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τελικα  βλεπω  οτι  η  αγαμια  και  η πεοκρουσια  πολλους  απο  εσας  σας  εχει  κανει  εντελως.....Μ Α Λ Α Κ Ε Σ............!!!!!!!!!!!!!!
Τοσο πολυ που καποιοι λενε οτι ειναι παντρεμενοι και προσκαλεσαν γκομενα σπιτι,αλλα δεν καταλαβε οτι ειναι παντρεμενοι.Λες και δεν υπηρχαν στο σπιτι
φωτογραφιες,ρουχα,καλυντικα στο μπανιο.Γεια σου ρε βλακαρχε γκομενιαρη. :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Τοσο πολυ που καποιοι λενε οτι ειναι παντρεμενοι και προσκαλεσαν γκομενα σπιτι,αλλα δεν καταλαβε οτι ειναι παντρεμενοι.Λες και δεν υπηρχαν στο σπιτι

Αφού το γράφει ο άνθρωπος. Φώναξε μεταφορική και άδειασε όλα όσα μπορούσαν να τον "ενοχοποιήσουν". Την γκαρνταρόμπα της συζύγου, όλο το παιδικό δωμάτιο μαζί με τα παιδικά έπιπλα και τα παιχνίδια, κλπ.  

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Παντρεμενοι με παιδια,ως και τα κρεβατια των παιδιων εξαφανισε!!!!!!!!
Ουτε ο Κοπερφιλντ τοση επιτυχια.

Εκτος αν η γκομενα ήταν τοσο χάπατο,τιποτα μην αποκλειουμε!!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Παντρεμενοι με παιδια,ως και τα κρεβατια των παιδιων εξαφανισε!!!!!!!!
Ουτε ο Κοπερφιλντ τοση επιτυχια.

Εκτος αν η γκομενα ήταν τοσο χάπατο,τιποτα μην αποκλειουμε!!!!
Ειπαμε, ειχε μουνι βυζια και κωλο. Μονο.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Το δύσκολο είναι να σε καταλάβει. ..
 θα πρεπει να εχει γινει  :jerking:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
μια περιοδο ημουν με μια που οταν εμπαινε στο αμαξι κοιταζε για τριχες διαφορετικου χρωματος (μαλαχρινη αυτη)
μου χε πριξει το πεος... σι ες αι τη φωναζα  :grin:
να τις προσεχετε τις τριχες στο αμαξι παιδες  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom