Νέα

Πως να απατήσω την γυναικα μου χωρις να το καταλαβει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα casiel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γλυκιε μου οι γυναίκες πάντα καταλαβαίνουν.αυτό που πρέπει να σε απασχολήσει θανάσιμη γυναίκα σου είναι το στυλ κάνω τα στραβά μάτια η θα φτύσεις αίμα γι'αυτό που έκανες.επίσης θα έπρεπε να σε είχε απασχολήσει κ το εάν στην ζωή σου ήθελες ένα μάπα γάμο αλλά αυτά είναι ψιλά γραμματα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
ρε να γαμησει απλα θελει ο ανθρωπας τι του λες  :headbang:,καθε μερα παστιτσιο θελει να φαει και λιγη φασολαδα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Γλυκιε μου οι γυναίκες πάντα καταλαβαίνουν.αυτό που πρέπει να σε απασχολήσει θανάσιμη γυναίκα σου είναι το στυλ κάνω τα στραβά μάτια η θα φτύσεις αίμα γι'αυτό που έκανες.επίσης θα έπρεπε να σε είχε απασχολήσει κ το εάν στην ζωή σου ήθελες ένα μάπα γάμο αλλά αυτά είναι ψιλά γραμματα
κανε οτι ειναι να κανεις φιλαρακι,πηδα,και μετα πες το στην εριναλ..... :grin:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.981
Πόντοι
6.925
..... Κατ' εμέ το ιδανικό είναι το εργασιακό σου περιβάλλον απ' όπου θα εντοπίσεις συμπαίκτριες παντρεμένες, με τις ίδιες ανάγκες για ένα καλό πήδημα και την απαραίτητη συνενοχή για συγκάλυψη του εγκλήματος ... 

:rockon:

zaxarenios

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
Καλημερα,

Αν και ρωτας manual για παρανομο δεσμο, θα σου πω τι εκανα εγω και ειχα παραληλη ζωη 3 χρονια.

Βεβαια τα ρισκα ειναι μεγαλα και το κοστος.

1ον. Πρεπει να ξερει η γκομενα οτι εισαι παντρεμενος, αλλιως κατι  τηλεφωνα 1 το βραδυ ειναι μικροπραγματα.
δευτερο τηλεφωνο δεν θελει θα το εχεις κλειστο μονιμα και δεν θα γουσταρει καθολου.

2ον. Θα πληρωνεις ξενοδοχειο φουλ, εκτος και αν εχει δικο της σπιτι.

3ον. Αν σε γουσταρει τρελλα θα αρχισει τις ζηλιες, ειναι νομος για τις γκομενες οτι αμα γαμας και την γυναικα σου ειναι εγκλημα.

4ον. Καμια δεν θελει ξεπετα, οπωτε τηλ για σεξ και μονο 1 στις 10 και αν.

5ον.Να εισαι σιγουρος οτι θα ξερει που μενεις, απο τις πινακιδες σε οτι οδηγας, ταξι ειναι καλητερο, και στο 2ο ειναι το κινητο, με καποιο γνωστο στις τηλεπικινωνιες θα βρει ακομα και το ΑΦΜ σου.

6ον.Θελεις δουλεια ευελικτη και να εχεις κερδισει οτι βγαινω με κολητους και δεν με ζαλιζεις.

Τελος αν τα κανεις ολα τα παραπανω στο χαλαρο και ευκολο, παιζεις ανττα..... αλλα μαλλον οχι.

Υ.Σ οι γκομενες δεν καταλαβαινουν οτι ειναι παντα δευτερες παντου, αυτα οταν αρχισει και σοβαρευει.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Καλημερα,

Αν και ρωτας manual για παρανομο δεσμο, θα σου πω τι εκανα εγω και ειχα παραληλη ζωη 3 χρονια.

Βεβαια τα ρισκα ειναι μεγαλα και το κοστος.

1ον. Πρεπει να ξερει η γκομενα οτι εισαι παντρεμενος, αλλιως κατι  τηλεφωνα 1 το βραδυ ειναι μικροπραγματα.
δευτερο τηλεφωνο δεν θελει θα το εχεις κλειστο μονιμα και δεν θα γουσταρει καθολου.

2ον. Θα πληρωνεις ξενοδοχειο φουλ, εκτος και αν εχει δικο της σπιτι.

3ον. Αν σε γουσταρει τρελλα θα αρχισει τις ζηλιες, ειναι νομος για τις γκομενες οτι αμα γαμας και την γυναικα σου ειναι εγκλημα.

4ον. Καμια δεν θελει ξεπετα, οπωτε τηλ για σεξ και μονο 1 στις 10 και αν.

5ον.Να εισαι σιγουρος οτι θα ξερει που μενεις, απο τις πινακιδες σε οτι οδηγας, ταξι ειναι καλητερο, και στο 2ο ειναι το κινητο, με καποιο γνωστο στις τηλεπικινωνιες θα βρει ακομα και το ΑΦΜ σου.

6ον.Θελεις δουλεια ευελικτη και να εχεις κερδισει οτι βγαινω με κολητους και δεν με ζαλιζεις.

Τελος αν τα κανεις ολα τα παραπανω στο χαλαρο και ευκολο, παιζεις ανττα..... αλλα μαλλον οχι.

Υ.Σ οι γκομενες δεν καταλαβαινουν οτι ειναι παντα δευτερες παντου, αυτα οταν αρχισει και σοβαρευει.

Πολυ γαμησι να γαμησεις.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Tυπε  μου  για  να το κανεις  αυτο  που  θελεις  χωρις να  σε  παρει  χαμπαρι  η  γυναικα σου  θελει  ΠΟΛΥ  ΘΡΑΣΟΣ.....αν  δεν το  εχεις  αστο  καλυτερα  θα  διαλυσεις  την  οικογενεια  σου.......εγω  τον περασμενο  αυγουστο που  η  γυναικα  μου  ηταν με τα  παιδια  διακοπες  αναγκαστηκα  να  παω  στο  σπιτι  μου  μια  40αρα  ρωσσιδα  επειδη  της  ειχα  πει οτι ημουν  ανυπαντρος......την  ειχα  για  περιπου  12  ημερες  την  ταιζα  την  ποτιζα  και  την πηδαγα......αν με  πηραν  χαμπαρι  απο  την  πολυκατοικια  που  μενω  δεν  ξερω  ,  η  γυναικα  μου  ομως  δεν  πηρε  μυρωδια........ουτε η  ρωσσιδα..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:οτι  ειμαι  παντρεμενος.......και  φυσικα  οταν  εκανα  τη  δουλεια  μου  :fuck2: :fuck2: :fuck2: εκανα  ενα  ωραιο  σκηνικο  την  νευριασα  και εφυγε  απο  μονη  της.... :grin: :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Tυπε  μου  για  να το κανεις  αυτο  που  θελεις  χωρις να  σε  παρει  χαμπαρι  η  γυναικα σου  θελει  ΠΟΛΥ  ΘΡΑΣΟΣ.....αν  δεν το  εχεις  αστο  καλυτερα  θα  διαλυσεις  την  οικογενεια  σου.......εγω  τον περασμενο  αυγουστο που  η  γυναικα  μου  ηταν με τα  παιδια  διακοπες  αναγκαστηκα  να  παω  στο  σπιτι  μου  μια  40αρα  ρωσσιδα  επειδη  της  ειχα  πει οτι ημουν  ανυπαντρος......την  ειχα  για  περιπου  12  ημερες  την  ταιζα  την  ποτιζα  και  την πηδαγα......αν με  πηραν  χαμπαρι  απο  την  πολυκατοικια  που  μενω  δεν  ξερω  ,  η  γυναικα  μου  ομως  δεν  πηρε  μυρωδια........ουτε η  ρωσσιδα..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:οτι  ειμαι  παντρεμενος.......και  φυσικα  οταν  εκανα  τη  δουλεια  μου  :fuck2: :fuck2: :fuck2: εκανα  ενα  ωραιο  σκηνικο  την  νευριασα  και εφυγε  απο  μονη  της.... :grin: :grin: :grin:
ρε κασκαντερ τι εκανες??? τη ρωσσιδα σπιτι σου και μαλιστα να νομιζει οτι δεν εισαι  παντρεμενος??!!!!!!!!!
παιζεις με τη φωτια...
κοιτα καμια μερα μην ερθει και σου χτυπαει τιποτα κουδουνια  :P

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
ρε κασκαντερ τι εκανες??? τη ρωσσιδα σπιτι σου και μαλιστα να νομιζει οτι δεν εισαι  παντρεμενος??!!!!!!!!!
παιζεις με τη φωτια...
εδω που τα λεμε δεν ειναι κι οτι ποιο ευκολο να καταλαβει μια γυναικα οτι μπαινει σε σπιτι παντρεμενου..  :2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Να μη καταλαβει η γυναικα του, οκ. Αλλα η Ρωσιδα να μπει σε σπιτι παντρεμενου με παιδια και να μη παρει χαμπαρι τπτ? χοχοχο. Ρε σεις, οι γυναικες τα καταλαβαινουν ολα. Ή τα περισσοτερα. Ασε που μια παντρεμενη αφηνει τα ιχνη της στον παντρεμενο χροοοονια αφοτου χωρισουν.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
παιζεις με τη φωτια...

Δε νομιζω  ρε  συ........αλλα  και  αν  το  εκανε  η  το  κανει καποια  στιγμη  ξερω  οτι  τελειωσα  .........  ετσι  ειναι  η ζωη.......δε  σημαινει  οτι  δεν  αγαπαω  τη  γυναικα  μου  αλλα  ο  αντρας  ειναι  κυνηγος  και  παιζει  παντα  με  τη  φωτια.....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
αφού άρχισε ο νους να σκέφτεται απάτες αργά η γρήγορα θα ακολουθήσει κ το σώμα.θα τα μάθει μόνος του με το καλό ή το κακό.
επειδη εχει αρχισει κι ο δικος μου  ο νους να σκεφτεται το ιδιο στειλε μια φωτο σου να μου πεσει να μην ακολουθησει το σωμα να το ξεπερασω με το καλο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom