Ρε μαγκες καθεστε τωρα κ αναλυεται αν την αγαπαω η αν με νοιαζει η αν ξερει οτι γραφω εδω μεσα.. το ποστ αλλο λεει κ μονο αυτο δεν μ ειπατε μεχρι τωρα.. τροπους να μην το καταλαβει..
Παιδιά έχετε τύπε;
Ρε μαγκες καθεστε τωρα κ αναλυεται αν την αγαπαω η αν με νοιαζει η αν ξερει οτι γραφω εδω μεσα.. το ποστ αλλο λεει κ μονο αυτο δεν μ ειπατε μεχρι τωρα.. τροπους να μην το καταλαβει..
Φίλε ἐγὼ ἕνα θὰ σοῦ πῶ καὶ κάνε ὅπως καταλαβαίνεις,ἀργὰ ἢ γρήγορα θὰ τὸ καταλάβει ἐκτὸς καὶ ἂν τὸ ξενοπήδημά σου εἶναι γιὰ μικρὸ διάστημα...καὶ τρόπους...ὑπάρχουν ἑκατομύρια,ἐσὺ θὰ πρέπει νὰ τὸν βρῆς ποὺ ξέρεις καὶ καλλίτερα ἀπὸ τὸν καθένα μας τὴν γυναῖκά σου!Ρε μαγκες καθεστε τωρα κ αναλυεται αν την αγαπαω η αν με νοιαζει η αν ξερει οτι γραφω εδω μεσα.. το ποστ αλλο λεει κ μονο αυτο δεν μ ειπατε μεχρι τωρα.. τροπους να μην το καταλαβει..
λυπον τυπε ακου τη θα κανεις θα σηκωθεις ενα ωραιο πρωι και θα πεις στη γυναικα σ οτι εχου ερθει κατι παλια φανταρια που υπηρετησατε μαζι αλλα θα ειναι αντροφαση και θα πατε για ουζακιαΡε φιλε δεν θελω γκομενα παρανομη για χρονια..ισα ισα κανα μηνα.. κ αυτο ειναι το 8εμα...
αντε να βοηθησω
η καλυτερη λυση: γινε συνδεσμιτης ;)
I. μεσοβδομαδα
ντριν ντριν, ντριν ντριν.....γυναικα, με καλουν τα παιδια απο τον συνδεσμο.....θα παω απο κει για 2 μπυρες.....
II. σαββατοκυριακα
γυναικα.....εχουμε αγωνα.....παιρνω το διαρκειας και παω με τους αλλους στο γηπεδο.....
III. εκδρομες
γυναικα......ο συνδεσμος οργανωσε εκδρομη.....θα παω και εγω.....
φροντισε να μυριζεις παντα εντονα τσιγαριλα(ησουν στον συνδεσμο, επομενως πρεπει να μυριζεις ετσι)
Αν το σκεφτεσαι ήδη σε εχει καταλαβει,δεν ειναι για εσενα αυτα τα σπορ.Λοιπόν..Καταρχας αγαπαω την γυναικα μου κ δεν θελω να χωρισω ή ο,τι αλλο..απλα τωρα τελευταια μου λείπει πολυ η εργενικη ζωη που εκανα.. να βγω να πιω να μεθισω να φλερταρω με αλλες γυναικες.. εχετε καμια συμβουλη γιατι δεν το κατεχω κ πολυ με τα ψεματα..
Χωρισε ,με τετοια μυαλα δεν θα πας μπροστα.Εσυ θες να ζησεις εργενικα αλλα να εχεις και την χαζη σπιτι.Δεν γινεται ή θα αρχισει να ξενοπηδιεται και αυτη και θα σου κακοφανει.Τα ντελα η στουντιο δεν μ λενε κατι αμα ειναι να πληρωσω να γαμισω .. εμενα το κυνηγητο μ ελειψε.. να βγεις εξω να φλερταρεις να ριξεις ματιες να τρελανεις πρωτα την αλλη κ μετα να γαμησεις.. το να βρεις γκομενα να γαμισεις το πιο ευκολο ειναι.. το 8εμα ειναι πως 8α ξεφυγεις για να πας..
ακριβώς. οπότε γάμα όσο μπορείς και ότι μπορείς γιατί αν δεν το κάνεις θα το μετανιώσεις μετά από χρονιαΦίλε κάνε το με οποιαδήποτε τρόπο, αργά η γρήγορα θα το κάνει και αυτή και θα νιώθεις μαλάκας που ήρθες δεύτερος...
Λοιπόν..Καταρχας αγαπαω την γυναικα μου κ δεν θελω να χωρισω ή ο,τι αλλο..απλα τωρα τελευταια μου λείπει πολυ η εργενικη ζωη που εκανα.. να βγω να πιω να μεθισω να φλερταρω με αλλες γυναικες.. εχετε καμια συμβουλη γιατι δεν το κατεχω κ πολυ με τα ψεματα..
αυτο ειναι το τιμημα του σταθερου μουνιου.κολυμπα τωρα γιατι θα μπλεξεις και δεν το θες απ οτι λες...Τα ντελα η στουντιο δεν μ λενε κατι αμα ειναι να πληρωσω να γαμισω .. εμενα το κυνηγητο μ ελειψε.. να βγεις εξω να φλερταρεις να ριξεις ματιες να τρελανεις πρωτα την αλλη κ μετα να γαμησεις.. το να βρεις γκομενα να γαμισεις το πιο ευκολο ειναι.. το 8εμα ειναι πως 8α ξεφυγεις για να πας..
Πως να απατήσω την γυναικα μου χωρις να το καταλαβει
Καταρχας αγαπαω την γυναικα μου
Μονο Αν εχεις Μανα τυπε μου και σε καληπτη αλλιως εισαι καταδικασμενοςΛοιπόν..Καταρχας αγαπαω την γυναικα μου κ δεν θελω να χωρισω ή ο,τι αλλο..απλα τωρα τελευταια μου λείπει πολυ η εργενικη ζωη που εκανα.. να βγω να πιω να μεθισω να φλερταρω με αλλες γυναικες.. εχετε καμια συμβουλη γιατι δεν το κατεχω κ πολυ με τα ψεματα..