Νέα

Πως να απατήσω την γυναικα μου χωρις να το καταλαβει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα casiel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ρε μαγκες καθεστε τωρα κ αναλυεται αν την αγαπαω η αν με νοιαζει η αν ξερει οτι γραφω εδω μεσα.. το ποστ αλλο λεει κ μονο αυτο δεν μ ειπατε μεχρι τωρα.. τροπους να μην το καταλαβει..

Παιδιά έχετε τύπε;

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ρε μαγκες καθεστε τωρα κ αναλυεται αν την αγαπαω η αν με νοιαζει η αν ξερει οτι γραφω εδω μεσα.. το ποστ αλλο λεει κ μονο αυτο δεν μ ειπατε μεχρι τωρα.. τροπους να μην το καταλαβει..
Φίλε ἐγὼ ἕνα θὰ σοῦ πῶ καὶ κάνε ὅπως καταλαβαίνεις,ἀργὰ ἢ γρήγορα θὰ τὸ καταλάβει ἐκτὸς καὶ ἂν τὸ ξενοπήδημά σου εἶναι γιὰ μικρὸ διάστημα...καὶ τρόπους...ὑπάρχουν ἑκατομύρια,ἐσὺ θὰ πρέπει νὰ τὸν βρῆς ποὺ ξέρεις καὶ καλλίτερα ἀπὸ τὸν καθένα μας τὴν γυναῖκά σου!

OP
OP
C

casiel

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φιλε δεν θελω γκομενα παρανομη για χρονια..ισα ισα κανα μηνα.. κ αυτο ειναι το 8εμα...

OP
OP
C

casiel

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
πες μας λιγους απο τους εκατομυρια τροπους..

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Ρε φιλε δεν θελω γκομενα παρανομη για χρονια..ισα ισα κανα μηνα.. κ αυτο ειναι το 8εμα...
λυπον τυπε ακου τη θα κανεις θα σηκωθεις ενα ωραιο πρωι και θα πεις στη γυναικα σ οτι εχου ερθει κατι παλια φανταρια που υπηρετησατε μαζι αλλα θα ειναι αντροφαση και θα πατε για ουζακια

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
αντε να βοηθησω

η καλυτερη λυση: γινε συνδεσμιτης ;)

I. μεσοβδομαδα
ντριν ντριν, ντριν ντριν.....γυναικα, με καλουν τα παιδια απο τον συνδεσμο.....θα παω απο κει για 2 μπυρες.....

II. σαββατοκυριακα
γυναικα.....εχουμε αγωνα.....παιρνω το διαρκειας και παω με τους αλλους στο γηπεδο.....

III. εκδρομες
γυναικα......ο συνδεσμος οργανωσε εκδρομη.....θα παω και εγω.....

φροντισε να μυριζεις παντα εντονα τσιγαριλα(ησουν στον συνδεσμο, επομενως πρεπει να μυριζεις ετσι)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
αντε να βοηθησω

η καλυτερη λυση: γινε συνδεσμιτης ;)

I. μεσοβδομαδα
ντριν ντριν, ντριν ντριν.....γυναικα, με καλουν τα παιδια απο τον συνδεσμο.....θα παω απο κει για 2 μπυρες.....

II. σαββατοκυριακα
γυναικα.....εχουμε αγωνα.....παιρνω το διαρκειας και παω με τους αλλους στο γηπεδο.....

III. εκδρομες
γυναικα......ο συνδεσμος οργανωσε εκδρομη.....θα παω και εγω.....

φροντισε να μυριζεις παντα εντονα τσιγαριλα(ησουν στον συνδεσμο, επομενως πρεπει να μυριζεις ετσι)

:coffee:

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Ρε αρχηγε,δεν παει ετσι η σειρα.
Πρωτα βρισκεις στην καθημερινοτητα σου καποια που ειναι προθυμη για παιχνιδι και μολις εχεις στρωσει τον δρομο μετα προβληματιζεσαι για το ποια δικαιολογια θα βρεις για να ξεπορτισεις. Και θα βρεις πολλες,αυτο ειναι σιγουρο.... ;)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Λοιπόν..Καταρχας αγαπαω την γυναικα μου κ δεν θελω να χωρισω ή ο,τι αλλο..απλα τωρα τελευταια μου λείπει πολυ η εργενικη ζωη που εκανα.. να βγω να πιω να μεθισω να φλερταρω με αλλες γυναικες.. εχετε καμια συμβουλη γιατι δεν το κατεχω κ πολυ με τα ψεματα..
Αν το σκεφτεσαι ήδη σε εχει καταλαβει,δεν ειναι για εσενα αυτα τα σπορ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τα  ντελα η στουντιο δεν μ λενε κατι αμα ειναι  να πληρωσω να γαμισω .. εμενα το κυνηγητο μ ελειψε.. να βγεις εξω να φλερταρεις να ριξεις ματιες να τρελανεις πρωτα την αλλη κ μετα να γαμησεις.. το να βρεις γκομενα να γαμισεις το πιο ευκολο ειναι.. το 8εμα ειναι πως 8α ξεφυγεις για να πας..
Χωρισε ,με τετοια μυαλα δεν θα πας μπροστα.Εσυ θες να ζησεις εργενικα αλλα να εχεις και την χαζη σπιτι.Δεν γινεται ή θα αρχισει να ξενοπηδιεται και αυτη και θα σου κακοφανει.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε κάνε το με οποιαδήποτε τρόπο, αργά η γρήγορα θα το κάνει και αυτή  :pipa2: και θα νιώθεις μαλάκας που ήρθες δεύτερος...

dionisis-xrisa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε κάνε το με οποιαδήποτε τρόπο, αργά η γρήγορα θα το κάνει και αυτή  :pipa2: και θα νιώθεις μαλάκας που ήρθες δεύτερος...
ακριβώς. οπότε γάμα όσο μπορείς και ότι μπορείς γιατί αν δεν το κάνεις θα το μετανιώσεις μετά από χρονια :s&m_3:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.472
Πόντοι
2.356
Λοιπόν..Καταρχας αγαπαω την γυναικα μου κ δεν θελω να χωρισω ή ο,τι αλλο..απλα τωρα τελευταια μου λείπει πολυ η εργενικη ζωη που εκανα.. να βγω να πιω να μεθισω να φλερταρω με αλλες γυναικες.. εχετε καμια συμβουλη γιατι δεν το κατεχω κ πολυ με τα ψεματα..

Καταρχάς μην μπλεξεις με "κανονική γκόμενα", τράβα στα πενηντάρια των στούντιο ή κάτι τέτοιο.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ο λόγος που δε σου έει δώσει κανείς ακόμα μια απάντηση, εκτός από την σωστή απάντηση του τύπου με τον σύνδεσμο (μπαγάσα σαν ιδέα γάμησε), είναι γιατί ακούγεται λιγο πρωτοφανές.

Όλοι οι παντρεμένοι λένε θέλω να πάω να τον σφυρίξω στα γρήγορα και να γυρίσω.

ή

έχω τη γκόμενα να την πάω ταξίδι.

Εσύ θες να βρείς τη δικαιολογία για να βγείς να γκομενίζεις. Δεν είναι και πολύ εύκολο για παντρεμένο. Θα πρέπει να πάρεις δεύτερο κινητό, μια γκόμενα ποθ λες να την κρατήσεις κανά μήνα θα πρέπει να έχει το κινητό σου. Να μιλάτε και λίγο. Εκτός αν το λες ότι είσαι παντρεμένος. Αλλά και αυτό να πείς θα θέλουν το κινητό σου σαν απόδειξη ότι τις εμπιστεέυεσαι. Μπλέκεις πολύ ρε φίλε. Για τόσο άγχος δεν αξίζει το γαμήσι.

1)Έχεις παιδιά?

2)Το κάνετε με τη γυναίκα σου?

3) Πόσο χρονών είστε?

4)Πως είναι η σχέση σας?

faustos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εγω απ οτι καταλαβα το θελεις να γινεται συστηματικα.οποτε οργανωσου και ξεκινα μια νεα συνηθεια, ενα χομπυ.ας πουμε το ψαρεμα.σου δινει πολυ χρονο και αλοθι.μπορεις να το κανονιζεις με φιλαρακια, και να το ξημερωσεις κ σε παραλια η λιμνη ψαρευοντας.ψαρια δε χρειαζεται να βγαζεις :rockon:

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Συναγωνιστή η επιθυμία σου να ξενογαμήσεις - παίξεις είναι απολύτως δικαιολογημένη..όλοι από κάποια στιγμή και μετά βαριούνται το ίδιο μενού και θέλουν αλλαγή. δεδομένου ότι δεν είσαι καλός στα ψέμματα δεν πιστεύω ότι το κυνήγι που θες πχ για 1 μήνα ή περισσότερο αξίζει ή μπορείς να το κάνεις εκός αν η γυναίκα σου φύγει από το σπίτι για αυτό το διάστημα οπότε έχεις χρόνο-χώρο να κάνεις το παιχνίδι σου.
το παν είναι να συνεχίσεις την καθημερινότητα σου ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ! οι οποιες αλλαγές φαίνονται πάντα ύποπτες και τις κοιτούν με καχυποψία οι γυναίκες. το πως μπορείς να το κάνεις θα σου πρότεινα πχ ένα σουπερ μαρκετ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ να μπεις να ψωνισεις και να ρωτησεις πχ αν βρεις καποια που σου αρεσει πληροφοριες... κουβεντα στην κουβεντα ισως προκυψει και κανας καφες,... αν με πιάνεις. η ανταλλαγή κινητού έχει μεγάλο ρίσκο.

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τα  ντελα η στουντιο δεν μ λενε κατι αμα ειναι  να πληρωσω να γαμισω .. εμενα το κυνηγητο μ ελειψε.. να βγεις εξω να φλερταρεις να ριξεις ματιες να τρελανεις πρωτα την αλλη κ μετα να γαμησεις.. το να βρεις γκομενα να γαμισεις το πιο ευκολο ειναι.. το 8εμα ειναι πως 8α ξεφυγεις για να πας..
αυτο ειναι το τιμημα του σταθερου μουνιου.κολυμπα τωρα γιατι θα μπλεξεις και δεν το θες απ οτι λες...

Θεόκλητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
177
Πόντοι
280
Φίλε, θέλεις απαντήσεις αλλά όπως σου είπαν και παραπάνω ελλείπουν βασικά δεδομένα :

Πόσο καιρό είσαι παντρεμένος, έχεις παιδιά, ηλικία, αν μέχρι τώρα έχεις άνεση κινήσεων, κλπ. κλπ.

Το να βγεις στο ξεκάρφωτο σε μπαρ και να καμακώσεις είναι μια πολύ δύσκολα συντηρήσιμη κατάσταση. Οι ελεύθερες είναι σχεδόν no go κατάσταση, αφού σύντομα θα εγείρουν απαιτήσεις για εστιατόρια, εκδρομές, κλπ. και γενικότερα επαφές, που ένας μέσος παντρεμένος δεν μπορεί να χειρισθεί.

Κατ' εμέ το ιδανικό είναι το εργασιακό σου περιβάλλον απ' όπου θα εντοπίσεις συμπαίκτριες παντρεμένες, με τις ίδιες ανάγκες για ένα καλό πήδημα και την απαραίτητη συνενοχή για συγκάλυψη του εγκλήματος ...  κατά τα λοιπά η σωστότερη μέχρι τώρα συμβουλή είναι να μην αλλάξεις συνήθειες ... ούτε και να αγοράσεις καινούργια εσώρουχα ...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μονο Αν εχεις Μανα τυπε μου και σε καληπτη αλλιως εισαι καταδικασμενος  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom