Νέα

Πώς μπορούμε να "κλέψουμε" σήμα για ίντερνετ από τον γείτονά μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prostixos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
H ολη γνωση υπολογιστων που λενε περιορίζεται στο να ξέρεις τι ειναι μια αρχειοθηκη(tar) , τι ένα zip αρχείο να του δημιουργήσεις έναν κατάλογο και να το κάνεις εκει μεσα εγκατάσταση.

Κώδικας:
tar xfz aircrack-ng-0.9.1.tar.gz

cd aircrack-ng-0.9.1

.....

Τα flags xfz της εντολής tar μπορει κάποιος να τα δεί απο το τερματικό (σε μια διανομη Linux που ειπαμε να κατεβάσει πριν - υποθετουμε οτι έχει δουλεψει εστω και λιγο CMD στα windows)

και απο εκει να δώσει μια  :

Κώδικας:
 man tar

(manual tar) το εγχειριδιο της tar δηλαδη που ειναι ενσωματωμενο μεσα στο συστημα για να βοηθαει τον χρηστη.

Θα εμφανιστεί ενα manual γραμμής εντολών (ασπρόμαυρο - underground ατςςςςς) . Αυτο μπορει να ειναι και 8000 γραμμές και το να ψάχνεις ιδιαιτερα ένα συμβολάκι μεσα σε όλες αυτές δεν ειναι και ιδιαιτερα αποδοτικο οποτε δίνεις εναν χαρακτήρα ->

Κώδικας:
  /

και μετά γράφεις πχ το flag που θές να ψάξεις πχ το x οποτε

Κώδικας:
  /x

και στο βρισκει αμεσως... αν δεν ειναι αυτο που θες σε μια γραμμή (επειδη πχ ειναι μέρος λέξης και οχι αυτο που ψάχνεις) πατάς n για να πάς στην επόμενη εμφάνιση του χαρακτηρα μεσα στο manual.

Για οσους θελουν να ασχοληθουν ολα αυτα  :P  αν και το προγραμμα κατα 90%+ θα ειναι εγκατεστημενο αν καποιος εγκαταστησει το BackTrack

Για οσους σιχαίνονται να διαβάζουν απο το ασπρομαυρο manual (μεσα στους οποιους δεν ανηκω  :2funny: :2funny: :2funny:) μπορουν να ψάξουν και δικτυακά πχ ->

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Bασικα δεν θέλει γνώσεις υπολογιστών αλλα μονο δικτύων
και μονο ασυρματων. Βασικα θελει κάποια θεωρια για την ανταλλαγη
πακετων μεταξυ router και pc ολη η φασαρια δηλαδη ειναι αυτη η ασυρματη διεπαφη.

Θα πρεπει να χεις μια καλη καρτα δικτυου ωστε να την βάλεις να κάνει ανίχνευση
των κρυπτογραφημένων πακέτων που ανταλλάσονται μεταξυ του router του αλλου και του pc του
αλλου. Μετα με κάποια έτοιμα εργαλεία τα οποια υπάρχουν ολα διαθέσιμα σε μια διανομη BackTrack Linux μπορεις να κανεις τη δουλεια σου.

Επισης η MAC αλλάζει. Υπάρχει μια εντολη στο LInux αλλα δεν θυμαμαι πια.

macchanger --mac 00:11:22:33:44:55 wlan0

νομιζω ειπαμε αρκετα  ;)

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
cain kai avel αλλα θελει πολυ δουλεια για να το μαθεις

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Kaloeros, , μια και όπως σε κόβω να το κατέχεις το άθλημα για πες μου. Στη γειτονιά υπάρχει ελεύθερο σήμα αλλά είναι πολύ αδύναμο (ένα κολωνάκι εώς κανένα) και ταλαιπωρούμαι. Πήγα πήρα κεραία, ενισχυτή, αποτέλεσμα μηδέν. Πέταξαν τα λεφτά μου. Έχεις κάποια ιδέα;
Θα μου πεις γιατί δεν πάω νόμιμα; Γιατί στην Αθήνα έρχομαι δύο φορές το χρόνο για δύο τρείς μέρες.Δεν αξίζει η δαπάνη.

Καυλιαρη με τοσες μαλακιες που πηρες πιο φθηνα θα σου ερχοτανε να βαλεις ιντερνετ ελεος!!
Εχεις ιδεα πως να βαλεις την κεραια που να κοιταει τι καλωδια να βαλεις κλπ? Ο ενισχυτης που κολλαει? Απο οσο ξερω μονο ο James Bond εχει και ενισχυτη  :o
Μηπως σε πιασανε κοροιδο? Ειναι και επικαιρο το θεμα  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
macchanger --mac 00:11:22:33:44:55 wlan0

νομιζω ειπαμε αρκετα  ;)

Μην δίνεις την MAC και το name της ασυρματης διεπαφής σου
γιατι κινδυνεύεις να σε "χακαρουν"  :2funny: :2funny: :2funny:

μεταξυ μας παιδια  λιγο σοβαρα... κανεις δεν θα αποκτησει
σοβαρες γνώσεις σπάζοντας ασύρματα δίκτυα... οι γνώσεις απο δίκτυα
που παιρνεις ειναι μηδαμινές και ολο αυτο ειναι απλα μια αυτοματοποιημενη διαδικασια.
ΟΙ αδυναμίες στο WEP ειναι γνωστες απο το 2003 τωρα αν τις βρεις στο WPA2 μονο εκει αξιζει τον κοπο  :grin:
ΕΠισης το να το σπάσεις για να χεις δικο σου δικτυο και παλι δεν συμφερει μιας και αυτος ο
οποιος το κλειδωσε ετσι σιγουρα θα κοιταει συχνα - πυκνα τον table του ρουτερ του μηπως γεμισε
παρείσακτους τζαμπατζήδες  :2funny: :2funny:

Απο οποια πλευρα και αν το δεις θα χάσεις το χρονο σου πιστευω. Γνωσεις στα δικτυα δεν υπάρχουν
απλα μονο ισως μαθεις τα βήματα του handshake που γινεται αναμεσα στις 2 συσκευες μεχρι να γινει το association πως διαολο το λενε εχω καιρο να ασχοληθω και με αυτα  :2funny: τωρα οσο για γνωσεις στους υπολογιστες. Καμια.

Οι εντολές που θα τρεξεις ειναι συγκεκριμενες. Δεν μαθαινεις ουτε καν φλοιο δηλαδη.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Tο πρώτο που ήθελα να γράψω εδώ είναι: ΜΗ ΡΟΥΦΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ. :S

Και το άλλο: ξεκλειδώστε τα ρε για λίγες ώρες την ημέρα. :s&m_3: :P

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ποιος σου ειπε οτι θελουν να μαθουν? Να κλεψουν θελουν οι καυλιαρηδες! Αφου ψαχνουν μεχρι και για προγραμματακια που το κανουν αυτοματα πατωντας ενα κουμπι  :2funny:

ΕΠισης το να το σπάσεις για να χεις δικο σου δικτυο και παλι δεν συμφερει μιας και αυτος ο
οποιος το κλειδωσε ετσι σιγουρα θα κοιταει συχνα - πυκνα τον table του ρουτερ του μηπως γεμισε
παρείσακτους τζαμπατζήδες  :2funny: :2funny:

Εδω θα διαφωνησω! Το 90% των ζωων ποτε δε θα κοιταξουν να δουν ποιος ειναι στο δικτυο τους! Ακομα κ αν δουν οτι η ταχυτητα πεφτει πολυ το μονο που θα κανουν ειναι να αρχισουν να βριζουν τον οτε  :P
Ασε που στις περισσοτερες περιπτωσεις δε θα σε καταλαβουν ειδικα αν ειναι καμια γκομενα που εχει το ιντερνετ μονο για να μπαινει στο φεισμπουκ  :2funny:

Με εκτιμηση... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Tο πρώτο που ήθελα να γράψω εδώ είναι: ΜΗ ΡΟΥΦΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ. :S

Και το άλλο: ξεκλειδώστε τα ρε για λίγες ώρες την ημέρα. :s&m_3: :P
Ναι, σιγουρα δεν το εχεις κανει ποτε εσυ.  :birdman:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΠΑΝΤΑ το κάνω, ειδικά όταν περπατάω στην παραλία, δεν μπορώ αλλιώς χαχα
Αλλά, ΕΙΜΑΙ γκόμενα. :dancing:
Στην παραλια ειναι στανταρ.
Και εγω το εκανα πριν 1,2 χρονακια, επαιζα ρακετες για να βγαλω την μπλουζα και να ιδρωσω κ.ο.κ
Δεν με παιρνει πια ομως.  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποιος σου ειπε οτι θελουν να μαθουν? Να κλεψουν θελουν οι καυλιαρηδες! Αφου ψαχνουν μεχρι και για προγραμματακια που το κανουν αυτοματα πατωντας ενα κουμπι  :2funny:

Εδω θα διαφωνησω! Το 90% των ζωων ποτε δε θα κοιταξουν να δουν ποιος ειναι στο δικτυο τους! Ακομα κ αν δουν οτι η ταχυτητα πεφτει πολυ το μονο που θα κανουν ειναι να αρχισουν να βριζουν τον οτε  :P
Ασε που στις περισσοτερες περιπτωσεις δε θα σε καταλαβουν ειδικα αν ειναι καμια γκομενα που εχει το ιντερνετ μονο για να μπαινει στο φεισμπουκ  :2funny:

Με εκτιμηση... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

Εχει μια λογικη αυτο που λες. Αλλα η γκόμενα η οποία θα χρησιμοποιεί το ιντερνετ
στο ετσι δεν θα το εχει κλειδωσει εξαρχης νομιζω. Εγω μιλησα για χρήστες οι οποιοι
θα σε κάνουν να κατεβάσεις ολα αυτα τα διαόλια για να σπάσεις τον κωδικό.

Ακομη και αν θελουν να κλεψουν οι καυλιαρηδες δεν θα τα καταφερουν χωρις λιγη γραμμή εντολών
για αυτο και τους παρέθεσα την πιο σημαντική απο αυτες... δηλαδη αυτη του manual που έχει ενσωματωμένες οποιες θέλουν αν γνωριζουν καποια αγγλικά. Με την man <εντολη> μπορεις να δεις πληροφοριες για οποιαδηποτε εντολη θελεις . Ο χρηστης λινουξ δεν ειναι υποχρεωμενος να ξερει απεξω εντολες και κανονες. Αρκει να καταλαβαινει τι διαβαζει. Αρκει να εχει μαθει να διαβαζει βασικα.

Τωρα το αν θελησει να μαθει κάποιος η να κλεψει ειναι δικο του θεμα. Τι με νοιαζει εμενα.  

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μιλαμε για κλεψιμο αλλα ειναι σιγουρα παρανομο? Υπαρχει σχετικη νομοθεσια?
Αν ο γειτονας εχει τα μικροκυματα του να περνανε μεσα απο το σπιτι μου πειραζει που τα επεξεργαζομαι και τα εκμεταλλευομαι?
Αντι για κλεψιμο μπορουμε να λεμε "δανειζομαι" για λιγο τη συνδεση του γειτονα για "εκπαιδευτικους" λογους.
Στο κατω κατω δε μιλαμε για εισβολη στο pc του ουτε τον χρεωνουμε!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στην παραλια ειναι στανταρ.
Και εγω το εκανα πριν 1,2 χρονακια, επαιζα ρακετες για να βγαλω την μπλουζα και να ιδρωσω κ.ο.κ
Δεν με παιρνει πια ομως.  :-

Ρε δεν μπορώ, αλήθεια. Και μια βδομάδα πριν την περίοδο, πρήζομαι ΠΡΗΖΟΜΑΙ :'(
Οκ τουυ ματς ινφο, σκάω, αλλά είμαι σε απόγνωση.
Ντάξει ρακέτες παίζω άνετα, έχει πλάκα, χτυπάω και στο γάμο του καραγκιόζη και διασκεδάζω.
Πρέπει να αρχίσω ποδήλατο ξανά. :(
Γκρινιάζω το ξέρω, σκάω. Τώρα.

Ανοίξτε το ρούτερ καλέ, έτσι για λίγο βραδιάτικα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ντάξει ρακέτες παίζω άνετα, έχει πλάκα, χτυπάω και στο γάμο του καραγκιόζη και διασκεδάζω.

Το έχω μόνιμα ανοιχτό  :cheesy: :cheesy:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Δεν μου λες, σου ρχονται οι Ρώσσοι??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μιλαμε για κλεψιμο αλλα ειναι σιγουρα παρανομο? Υπαρχει σχετικη νομοθεσια?
Αν ο γειτονας εχει τα μικροκυματα του να περνανε μεσα απο το σπιτι μου πειραζει που τα επεξεργαζομαι και τα εκμεταλλευομαι?
Αντι για κλεψιμο μπορουμε να λεμε "δανειζομαι" για λιγο τη συνδεση του γειτονα για "εκπαιδευτικους" λογους.
Στο κατω κατω δε μιλαμε για εισβολη στο pc του ουτε τον χρεωνουμε!

Δεν έχω κοιτάξει νομοθεσίες.

Αν θες την προσωπικη μου γνωμη. Εμενα ήταν παντα κλειδωμενο. Και εμπαινα να δω
μηπως παραβιασε και καποιος την ασφαλεια του αν και ειχα βαλει καλο κωδικο εξαρχης.
Διοτι δεν ξερω αυτος που χρησιμοποιεί το σήμα μου τι μπορει να κανει
μεσω εμου και μετα να τα χρεωθω εγω. Απο το δικο μου τοπικο δικτυο φεύγει το
σημα για να του επιτραπεί η προσβαση στο ιντερνετ (τελειως γενικα μιλωντας).

Μονο αν ηξερα οτι το ατομο που χρησιμοποιει το σημα μου ειναι σοβαρο και τον ξερω
προσωπικα θα τον αφηνα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν εχω εμπιστοσυνη σε αγνωστους γιατι ειναι αγνωστοι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Stories

Νέο!