prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
πολυ πραμα αδερφε...αλλα πω δουλεθει....????///εαν το εχεις δουλεψει στειλε ενα πμ ευχαριστω για το χρονο σου
πολυ πραμα αδερφε...αλλα πω δουλεθει....????///εαν το εχεις δουλεψει στειλε ενα πμ ευχαριστω για το χρονο σου
φιλε εγω με θαλλασιους ελαφαντες δεν παω.....μιλαμε για τρελλα μπαζα...!!ασε σου λεω!!!και μην μου πεισ να τις κανω τα γλυκα τα ματια για να πρω τους κωδικους!!!!ασε σου λεω!!Ε ναι ρε πολυ καλη αφορμη.
Ενα φεησμπουκ το τσιμπας ανετα
αλλα τι φεησμπουκ διπλα μενουνε θα μας περασουν
και για μαλακες ! Την μια πας να παρεις δικτυο
και την επομενη πας να κερασεις κατι !!!!! Επειδη σου δωσανε
και καλα δικτυο... πωπω σου λεω την εχω φτιαξει ηδη την ιστορια !!!
φιλε εγω με θαλλασιους ελαφαντες δεν παω.....μιλαμε για τρελλα μπαζα...!!ασε σου λεω!!!και μην μου πεισ να τις κανω τα γλυκα τα ματια για να πρω τους κωδικους!!!!ασε σου λεω!!
τυπε τωρα με τη κριση και γενικα μετα απο μια περιοδο πληρους ξηρασιας
ξερεις τι καταλαβα ?
?????για πες.....
χωρις ιντερνετ και τηλεωραση γαμας οτι να ναι ετσι για να περασει η ωρααμα πέσει ο γενικός εισαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος απο ολες τις αποψεις
γαμας τα παντα και δεν πληρωνεις και χαρατσι!!!
αρα ο τζαμπας ζει!!!!!
ζει αλλα εσυ δεν βαζεις λιγο νερο στο κρασι σουαρα ο τζαμπας ζει!!!!!
εεεεεε τυπε μου ο τζαμπας θελει θυσιεςχαχαχα,αυτο τυπε δεν ειναι νερο στο κρασι,για να παβω με αυτες μονο σε κατασταση hangover@@
ωριατακη ηδη το εκανα..καιμιλα πιο ομορφα...δεν σε ξερω δεν με ξερεις..και φανηκε πιοσ ειναι ο τσομανακος και πιος ειανι απο σπηλια!!!αντε στα προβατα που σε καταλαβαινουν!!!Κλέψε και μετά πούλα και μούρη στα φιλαράκια σου βλακόμουτρο που εσύ δεν είσαι ο μαλάκας να πληρώνεις ίντερνετ. Τσομπάνε πάνε στη σπηλιά σου.
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ wwww. ΣΠΑΣΤΟ . net
aaaahahhaha έχουν μαζευτει ολοι οι τσαμπατζηδες αρουραιοι εκει μεσα
και καμακώνουν το σήμα μας
Μια ειναι η λύση. Καλωδιάκι Ethernet
Κ εγω αυτη τη λυση χρησιμοποιω που ειναι και η μονη σιγουρη! Αλλα και με wpa2 και εναν καλο κωδικο εισαι καλυμμενος σχεδον απο ολες τις επιθεσεις!
Καποτε κλεβανε σκετο το ψωμιΕγω απλο WPA είχα αλλα κατήργησα το ασύρματο.
Μια φορα ειχα δει ενα φοβερο SSID -> ΤΣΑΜΠΑ_ΤΕΛΟΣ
χαχαχαχαχαχα
Μια επισης καλη τεχνική ασφάλειας σε τέτοιου ειδους θέματα ειναι
να αλλάζεις συχνά το κλειδί.
Καποτε κλεβανε σκετο το ψωμι
τωρα κλεβουν το σημα