Μιλαμε για κλεψιμο αλλα ειναι σιγουρα παρανομο? Υπαρχει σχετικη νομοθεσια?
Αν ο γειτονας εχει τα μικροκυματα του να περνανε μεσα απο το σπιτι μου πειραζει που τα επεξεργαζομαι και τα εκμεταλλευομαι?
Αντι για κλεψιμο μπορουμε να λεμε "δανειζομαι" για λιγο τη συνδεση του γειτονα για "εκπαιδευτικους" λογους.
Στο κατω κατω δε μιλαμε για εισβολη στο pc του ουτε τον χρεωνουμε!
Αν ο γειτονας κατεβαζει παιδικη πορνογραφια ή ειναι μελος των ανωνυμους μπαινει απο την δικια σου συνδεση;Εσενα θα δειχνει η ip ,το δικο σου κουδουνι θα χτυπησει η αστυνομια.
Αν ο γειτονας κατεβαζει παιδικη πορνογραφια ή ειναι μελος των ανωνυμους μπαινει απο την δικια σου συνδεση;Εσενα θα δειχνει η ip ,το δικο σου κουδουνι θα χτυπησει η αστυνομια.
)
einai bootable CD linux.
kapsto se ena CD kai anoikse to pc me auto.
mpes sto Youtube kai psakse. exei bhba bhma ti prepei na kaneis.
Ola ta diktua me ktuptografhsh WEP spane.
gia AES den einai sigouro an tha spasei.
Μπορει και να ξερει,δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ακουγεται να μπεις στο δικτυο ενος ασχετου χρηστη.Οπως ειπαν προηγουμένως για τα τομσον αρκει ενα προγραμματακι που σου δινει τον εργοστασιακο κωδικο και μπαινεις αμεσως.Για αυτο αλλαζουμε το ονομα που εκπεμπει το ρουτερ μας και φυσικα τον κωδικο,δεν το αφηνουμε οπως το παραλαβαμε.
Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά