Νέα

Πώς μπορούμε να "κλέψουμε" σήμα για ίντερνετ από τον γείτονά μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prostixos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

markusvanbihten

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μιλαμε για κλεψιμο αλλα ειναι σιγουρα παρανομο? Υπαρχει σχετικη νομοθεσια?
Αν ο γειτονας εχει τα μικροκυματα του να περνανε μεσα απο το σπιτι μου πειραζει που τα επεξεργαζομαι και τα εκμεταλλευομαι?
Αντι για κλεψιμο μπορουμε να λεμε "δανειζομαι" για λιγο τη συνδεση του γειτονα για "εκπαιδευτικους" λογους.
Στο κατω κατω δε μιλαμε για εισβολη στο pc του ουτε τον χρεωνουμε!
Αν ο γειτονας κατεβαζει παιδικη πορνογραφια ή ειναι μελος των ανωνυμους μπαινει απο την δικια σου συνδεση;Εσενα θα δειχνει η ip ,το δικο σου κουδουνι θα χτυπησει η αστυνομια.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αν ο γειτονας κατεβαζει παιδικη πορνογραφια ή ειναι μελος των ανωνυμους μπαινει απο την δικια σου συνδεση;Εσενα θα δειχνει η ip ,το δικο σου κουδουνι θα χτυπησει η αστυνομια.
Αυτο αδυνατουν να το καταλαβουν οι γαμιαδες του 20ρικου

kwlotripidakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Κριτικές
44
Like
537
Πόντοι
290
Λοίπον αδέρφια παίζει κανένα προγρματακι???η μπα???περιμενω pm
psakse to backtrack ()
einai bootable CD linux.
kapsto se ena CD kai anoikse to pc me auto.
mpes sto Youtube kai psakse. exei bhba bhma ti prepei na kaneis.
Ola ta diktua me ktuptografhsh WEP spane.
gia AES den einai sigouro an tha spasei.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Aν είναι μέλος των ανώνυμους, μάλλον ξέρει να του σπάσει και τον κωδικό, δε θα περιμένει να βρει ξεκλείδωτο δίκτυο, όχι?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Aν είναι μέλος των ανώνυμους, μάλλον ξέρει να του σπάσει και τον κωδικό, δε θα περιμένει να βρει ξεκλείδωτο δίκτυο, όχι?
Μπορει και να ξερει,δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ακουγεται  να μπεις στο δικτυο ενος ασχετου χρηστη.Οπως ειπαν προηγουμένως για τα τομσον αρκει ενα προγραμματακι που σου δινει τον εργοστασιακο κωδικο και μπαινεις αμεσως.Για αυτο αλλαζουμε το ονομα που εκπεμπει το ρουτερ μας και φυσικα τον κωδικο,δεν το αφηνουμε οπως το παραλαβαμε.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μονο εγω το εχω ανοιχτο να κλεβει και ο γειτονας? :2funny:ειμαι καλος ανθρωπος τελικα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom