Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Για την ωρα το vpn κανει τη δουλεια του.
mpaino me vpn sto site
και δεν ανοιγει για να κατεβασω υποτιτλους
με safari opera vpn Μπαινω και τζιφος
Για την ωρα το vpn κανει τη δουλεια του.
Με Opera browser και vpn , μπαίνω κανονικά. Και κατεβάζωmpaino me vpn sto site
και δεν ανοιγει για να κατεβασω υποτιτλους
με safari opera vpn Μπαινω και τζιφος
Με Opera browser και vpn , μπαίνω κανονικά. Και κατεβάζω
Αχιλλέα δεν διαφωνούμε είμαι μαζί σου και έχω γράψει περί αυτού και σε άλλο θρέντ. Είμαι υπέρ της νομιμότητας και του γνήσιου όταν αυτό είναι σε λογικές τιμές ανάλογες του μισθού και γενικά του κόστους ζωής. Μαιμούδες και Κινεζιές τέλος γιατί ορθά χάνετε συνάλλαγμα τρελό απο την χώρα. Τηλεόραση εχω μια τώρα κοντά στα 8 χρόνια full hd 1080p αλλά δεν τσίμπησα στο 3D ούτε και στο 4Κ που λανσάρουν τώρα. Σχετικά με το downloading υπάρχουν proxys και του YIFY και του piratebay και για subs. Την λύση για να σταματήσουν όλα την γνωρίζω αλλά δεν θια τους ανοίξω τα μάτια για να βγάλω τα δικά μου. Θυμάμαι που με χρέωσε video club Blue μια κασσέτα VHS για καινούργια γιατί τάχα είχε σχιστεί η ταινία ασφαλείας και τάχα την άνοιξα.η σκεψη μου δεν στοχευε μονο τα dvd,cd cinema, το θεμα ειναι λογο ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ και επειδη ολοι κοιτανε να κοψουν οτι μπορουν, οδηγουμαστε στον κανιβαλισμο.
σημερα ενας κλαδος αυριο αλλος.
παραδειγμα ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ εκτος του Ε.Σ.Υ χρεωναν οτι γουσταραν μαυρα, αφηναν καρτελακια στα δωματια κ κυνηγι απο security πατησαν στην ελλειψη πορων σε οχηματα του κρατους.
αυτο δεν οδηγει πουθενα,δεν μπορει ο αλλος να
ΠΟΥΛΑ ΜΑΙΜΟΥ αθλητικα σε αποσταση 50 μετρα απο ενα μαγαζι που πληρωνει
-φορο-
-φπα
-δεη οτε κτλ..
-ικα/τεβε κ 100 αλλα...
και τα λεφτα μου οκ αντι 100 θα δωσω 20...το 20ρικο αυτο θα παει στο πακισταν..&στον διακηνητη το πιο μεγαλο μερος...
αλλοι ψαρευουν γριες απο νεκροταφεια , για διαδρομες μεταφορες..χρονια αυτο, αλλοι πουλαγαν λουλουδια στα φαναρια....
σε μερικα δεν γινεται να σαι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...
ξαναγραφω 1 μαζευεις τα βασικα...
λαθρεμποριο,καυσιμα..τσιγαρα, ενδυση...κ μετα πας στα μικροτερα...
αλλα στην ελλαδα ο καθενας κανεις τον μαγκα εκει που μπορει-
πιστευω αν τα εκοβαν πριν 12 χρονια δεν θα γκρινιαζαν αρκετοι.
ομως υπαρχουν πολλοι που τα θελουν ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ απο μισθο , εως να γαμησουν τοπ μοντελ με 10ρικο..
??καποιος απο εδω θα μπορουσε να μου πει ενα σαιτ που κατεβαζεις ταινιες επι πληρωμη?
ειδες διαφορα στην ταχυτητα?Με Opera browser και vpn , μπαίνω κανονικά. Και κατεβάζω
παιδια εμεις που απλα πατουσαμε πανω στην ταινια και βλεπαμε την ταινια και δεν εχουμε ιδεα :o απο vpn να προσθετουμε υποτιτλους κτλ κτλ τωρα τον ηπιαμε ? Μιλαω για τον απλο τον ανιδεο τελειος ελληνα που περνουσε τα βραδια του βλεποντας καμια ταινιουλα
πειτε κανα σαιτ για δωρεαν ταινιες ονλαιν ρε μουνοπανα, γιατι το νετφλιξ μας εχει πρηξει στην παπατζα ναουμε... :S
(με ελληνικους υποτιτλους εννοειται, γιατι το lower το μιτσιγκαν το εχω με c)
πειτε κανα σαιτ για δωρεαν ταινιες ονλαιν ρε μουνοπανα, γιατι το νετφλιξ μας εχει πρηξει στην παπατζα ναουμε... :S
Έχω λάβει γνώση των όρων χρήσης και αποδέχομαι να ενεργοποιήσω τη συνδρομητική υπηρεσία islandmob, 12 SMS/ μήνα, κάθε SMS δύο ευρώ και οκτώ λεπτά συν τυχόν τέλη κινητής.
Έχω λάβει γνώση των όρων χρήσης και αποδέχομαι να ενεργοποιήσω τη συνδρομητική υπηρεσία islandmob, 12 SMS/ μήνα, κάθε SMS δύο ευρώ και οκτώ λεπτά συν τυχόν τέλη κινητής.
Προσοχη !!!! χρεωνουν αβερτα
κωστας λαδακης
απο ολα τα sites που ανεφερες πως μπορουμε να κατεβασουμε το περιεχομενο του καθε link στον σκληρο μας δισκο?