Νέα

Πώς μπορούμε να "κλέψουμε" σήμα για ίντερνετ από τον γείτονά μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prostixos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Συνημμένα

• ψωμί.jpg
    ψωμί.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 292931-ΚΛΕΦΤΗΣ.jpg
    292931-ΚΛΕΦΤΗΣ.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 26

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε κατι τσιφουτηδες που υπαρχουν ......

16 ευρω τον μηνα εχει το νετ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

leyteris_30

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σε λίγο έτσι όπως πάμε δεν θα έχει ούτε ο γείτονας για να κλέψεις

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Λοίπον αδέρφια παίζει κανένα προγρματακι???η μπα???περιμενω pm
Φίλε καταρχήν οι "κλεψιές" είναι παράνομες γενικώς και μην περιμένεις να βρεις συνεργούς για παρανομίες.

Τώρα αν ρωτάς πχ. "Πόσο ασφαλή είναι τα ασύρματα δίκτυα Wi-Fi;" τότε θα μπορούσαμε να σε ενημερώσουμε κάπως, και προφανώς όσα παιδιά έγραψαν κάτι σχετικό πιο πάνω αυτό προσπάθησαν να κάνουν.

Συνοπτικά (προφανώς δεν θες να διαβάσεις και όλη την wikipedia) η απάντηση είναι η εξής:

(1) Αν το WiFi είναι ξεκλείδωτο τότε προφανώς η πρόσβαση (αν και πάντα παράνομη) είναι άμεση και εύκολη.

(2) Αν το WiFi (ο router δηλαδή) είναι παλαιός, τότε που όλοι σχεδόν οι router του κάθε κατασκευαστή είχαν κοινό SSID και κωδικό, τότε με λίγο ψάξιμο και τύχη μπορεί να βγάλεις άκρη.

(3) Αν το WiFi (ο router) είναι νέος, 2-3 χρόνων, τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχεις πρόσβαση. Βασικά τα περισσότερα δίκτυα σε αυτήν την κατηγορία είναι. Προσωπικά δεν σου συνιστώ να ασχοληθείς γιατί θέλει αρκετά καλές γνώσεις από υπολογιστές και δίκτυα, και πρακτικά οι 99 στους 100 δεν θα καταφέρουν ποτέ να ολοκληρώσουν την διαδικασία. Αν σε ενδιαφέρει και έχεις χρόνο, γνώσεις και εργαλεία, τότε θα κάνεις τα εξής:
(α) με κάποιο network monitoring εργαλείο θα δεις τι ασφάλεια έχει το WiFi που σε ενδιαφέρει, αν έχει WPA2 τότε εγκαταλείπεις άμεσα την προσπάθεια, δεν σπάει (μέχρι σήμερα).
(β) αν έχει WEP/WPA τότε υπάρχουν κάποιες λίγες ελπίδες. Πας στα site που σου γράψανε, διαβάζεις κάργα (δεν υπάρχει shortcut) και το προσπαθείς (δεν το συνιστώ) εφόσον έχεις τον χρόνο και τις γνώσεις. Απλά να αναφέρω ότι ακόμα και αν ανακτήσεις το κλειδί αυτό δεν σημαίνει πως θα αποκτήσεις πρόσβαση, γιατί πολύ απλά ο διαχειριστής του WiFi μπορεί να έχει και άλλους (εύκολους) μηχανισμούς προστασίας στο δίκτυό σου, όπως αυτόν που προσωπικά συνιστώ : να επιτρέπει την πρόσβαση και με βάση το MAC address της υπό σύνδεση συσκευής.

Από τα παραπάνω πισεύω να κατάλαβες ότι κανένα σύγχρονο και σοβαρό δίκτυο δεν σπάει με κανένα "προγραμματάκι". Πιο φτηνά θα σου έρθει να βάλεις ένα conn-x, να είσαι νόμιμος και να σωθείς μόνιμα...

Επισκέπτης
ωριατακη ηδη το εκανα..καιμιλα πιο ομορφα...δεν σε ξερω δεν με ξερεις..και φανηκε πιοσ ειναι ο τσομανακος και πιος ειανι απο σπηλια!!!αντε στα προβατα που σε καταλαβαινουν!!!

Στα λαμόγια έτσι μιλάω, όπως τους αξίζει. Κ εσύ είσαι λαμόγιο.  :birdman:

πηγασιος

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
ωριατακη ηδη το εκανα..καιμιλα πιο ομορφα...δεν σε ξερω δεν με ξερεις..και φανηκε πιοσ ειναι ο τσομανακος και πιος ειανι απο σπηλια!!!αντε στα προβατα που σε καταλαβαινουν!!!
τεκνο μου γραφε ελληνικα θα στο σβησουν...... :priest:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φιλαρακι βαριεσαι που ζεις.Γιατι αν δεν βαριοσουν θα εβρισκες λυση αν εψαχνες.Ολα ετοιμα τα περιμενεις για αυτο ,αν και ξερω για συγκεκριμένη πολυ δημοφιλη μαρκα ρουτερ τροπο ,δεν θα σου το πω.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι εγεινε ρε..

πολλαπλασιαζονται οι αφραγκοι η ειναι ιδεα μου?  :2funny: :2funny: :2funny:

ο αλλος λεει πως να φαμε την γκομενα του αλλου τσαμπα...

ο αλλος ζηταει στουντιο φουλ προγραμμα κατω απο 60

ο αλλος να κλεψει σημα

ρε που φτασαμε  :rolleyes: :rolleyes:

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Kaloeros, , μια και όπως σε κόβω να το κατέχεις το άθλημα για πες μου. Στη γειτονιά υπάρχει ελεύθερο σήμα αλλά είναι πολύ αδύναμο (ένα κολωνάκι εώς κανένα) και ταλαιπωρούμαι. Πήγα πήρα κεραία, ενισχυτή, αποτέλεσμα μηδέν. Πέταξαν τα λεφτά μου. Έχεις κάποια ιδέα;
Θα μου πεις γιατί δεν πάω νόμιμα; Γιατί στην Αθήνα έρχομαι δύο φορές το χρόνο για δύο τρείς μέρες.Δεν αξίζει η δαπάνη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Φιλαρακι βαριεσαι που ζεις.Γιατι αν δεν βαριοσουν θα εβρισκες λυση αν εψαχνες.Ολα ετοιμα τα περιμενεις για αυτο ,αν και ξερω για συγκεκριμένη πολυ δημοφιλη μαρκα ρουτερ τροπο ,δεν θα σου το πω.
ειναι γνωστο τοις πασι για τα τομ σον και επισης υπαρχουν air crack προγραμματα σε λινουξ....το θεμα ειναι οτι κανονικα επρεπε σαν πολιτισμενο κρατος να εχουν ολοι οι δημοι και οι οργανισμοι δωρεαν ιντερνετ για τους δημοτες και χρηστες τους και να μην ταλαιπωρειται ο κοσμος

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
παιδυα για το αντισετο καποιος μπορει να μου πει....πια ειναι ι πιο δυνατη ασφαλεια για να μην μου κλεψει ο γειτονας το σημα απο την νετ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
παιδυα για το αντισετο καποιος μπορει να μου πει....πια ειναι ι πιο δυνατη ασφαλεια για να μην μου κλεψει ο γειτονας το σημα απο την νετ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
ελα μωρε τι θα παθεις αν ο γειτονας μπαινει στο νετ απο τη δικη σου συνδεση??? :P
μη γινεσαι κακια,κ δν σου παει.Αφου εισαι καλο κ καυλιαρικο κοριτσακι  :dancing: :dancing:

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16

Aν εισαι κλειδωμενος με wpa2 κωδικο,κατα 90%δεν μπορει να σου κλεψει ιντερνετ.Για να το κανει θα πρεπει να προσπαθει πολυ καιρο με Linux σε σημειο που θα βαρεθεί

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Bασικα δεν θέλει γνώσεις υπολογιστών αλλα μονο δικτύων
και μονο ασυρματων. Βασικα θελει κάποια θεωρια για την ανταλλαγη
πακετων μεταξυ router και pc ολη η φασαρια δηλαδη ειναι αυτη η ασυρματη διεπαφη.

Θα πρεπει να χεις μια καλη καρτα δικτυου ωστε να την βάλεις να κάνει ανίχνευση
των κρυπτογραφημένων πακέτων που ανταλλάσονται μεταξυ του router του αλλου και του pc του
αλλου. Μετα με κάποια έτοιμα εργαλεία τα οποια υπάρχουν ολα διαθέσιμα σε μια διανομη BackTrack Linux μπορεις να κανεις τη δουλεια σου.

Επισης η MAC αλλάζει. Υπάρχει μια εντολη στο LInux αλλα δεν θυμαμαι πια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η ασφάλεια ειναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κρυπτογράφηση.
Οταν σπάς ενα δικτυο ουσιαστικα σπάς την κρυπτογραφηση του
καταφερνοντας να αποκρυπτογραφησεις κατι για το οποιο δεν εχεις
καμια εξουσιοδοτηση.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
το θεμα δεν ειναι οτι ειμαι κακια ...γιατι δεν ειμαι κακια.....αλα αμα πολυ  μου κλεβουνε σημα το δικο μου θα παει πιο σιγα ...ετσι δεν ειναι :huh:... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το θεμα δεν ειναι οτι ειμαι κακια ...γιατι δεν ειμαι κακια.....αλα αμα πολυ  μου κλεβουνε σημα το δικο μου θα παει πιο σιγα ...ετσι δεν ειναι :huh:... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απενεργοποιησε εντελως το ασυρματο και δουλεψε με το καλωδιο απο το ρουτερ......

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ναι...οκ...θα πηγαινεις πιο σιγα  :2funny:
αλλα εαν πηγαινεις κ γρηγορα θα εχεις το φοβο μηπως σε γραψει η τροχαια.. :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom