δεν μου αρκεί αυτό. Καθησα να το σκεφτώ αλλά δεν βρήκα ακρη. αν ο έρωτας είναι μια απατηλή ιδέα?
Τότε ο Μιμίκος και η Μαίρη ήταν οι πρώτοι emo...
δεν μου αρκεί αυτό. Καθησα να το σκεφτώ αλλά δεν βρήκα ακρη. αν ο έρωτας είναι μια απατηλή ιδέα?
και μετά φούνταραν.Τότε ο Μιμίκος και η Μαίρη ήταν οι πρώτοι emo...
Ααααααααααα βρε λιλλακι εδω η κοπελα ειναι παρθενα ,υποτιθεται,Να πω κι εδώ έρως ανίκατε μάχαν?!...
Μπορώ να πω και στιχάκι από λεύκωμα? *P *P *P *P
Και επειδή τα κοριτσάκια με την πρώτη τους φορά το βλέπουν συνήθως πιο ρομαντικά και μπλα μπλα μπλα... Άστο σε κανέναν άλλο...
πλέον οι παρθένες έτσι είναι. περιφερειακά κάνουν τα πάντα μόνο εσωτερικά υπάρχει "κόλλημα".Ααααααααααα βρε λιλλακι εδω η κοπελα ειναι παρθενα ,υποτιθεται,
αλλα μεσα σε 15 μερες εχουν κανει σχεδον ολα τα υπολοιπα!!!
Αρα τι να του πουμε του παιδιου εδω????
Μια χαρα τα παει ως τωρα ;)
δεν εχουν κολληματα οι γυναικες στις μερες μαςΑαααααααααα βρε λιλλακι εδω η κοπελα ειναι παρθενα ,υποτιθεται,
Μαλλον εχω χασει επεισοδια απο τις τελευταιες γενιες...πλέον οι παρθένες έτσι είναι. περιφερειακά κάνουν τα πάντα μόνο εσωτερικά υπάρχει "κόλλημα".
κ σαυτο διαφωνω...ερωτας υπαρχει κ θα υπαρχει παντα!!σε ολες τις ηλικιες κ παντα!!!βασικα μονο σαυτες τις ηλικιες υπαρχει.Μετα τα απομυθοποιεις ολα κ ψαχνεσαι γενικοτερα στη ζωη σου.Απλα φιλε πορνοπριστ επειδη αυτα τα χρονια τα νεανικα ειναι τα κα-υ-λυτερα ειδικα αμα το φυσας κοιτα μην περασουν τα χρονια κυνηγωντας παρθενες κλπ κ πεις καποια στιγμη τι μαλακιες εκανα κ εχανα το χρονο μου
δεν το νομίζω. εδώ εγώ έχω χάσει κι ας μην έχω μεγάλη διαφορά.Μαλλον εχω χασει επεισοδια απο τις τελευταιες γενιες...
Αυτο το εχω διαπιστωσει!!!δεν εχουν κολληματα οι γυναικες στις μερες μας
κ σαυτο διαφωνω...ερωτας υπαρχει κ θα υπαρχει παντα!!σε ολες τις ηλικιες κ παντα!!!
ακου και εγώ με αυτή την ιδέα μεγάλωσα. έρωτας υπάρχει κτλ. φούμαρα. πλέον έχω παψει να ελπίζω ότι υπάρχει καπου έρωτας.κ σαυτο διαφωνω...ερωτας υπαρχει κ θα υπαρχει παντα!!σε ολες τις ηλικιες κ παντα!!!
Ααααααααααα βρε λιλλακι εδω η κοπελα ειναι παρθενα ,υποτιθεται,
Παρθένα ε?
Καλά...
κ σαυτο διαφωνω...ερωτας υπαρχει κ θα υπαρχει παντα!!σε ολες τις ηλικιες κ παντα!!!
μ αρεσεις........Αυτο το εχω διαπιστωσει!!!
Ας κανουν οτι θελουν στο κρεββατι τους,αλλα να ξερουν για ποιον λογο
και προπαντως να το ευχαριστιουνται!!!
Οχι ξυπνησα μια μερα κ ειπα ας το δοκιμασω και αυτο...
Μπαααααα δεν νομιζω mr gandy,αυτο πιο πολυ ειχε περιεχομενομηπως βλεπεις πολυ sex and the city?
Μπαααααα δεν νομιζω me gandy,αυτο πιο πολυ ειχε περιεχομενο
πως να πηδατε τους αντρες...