Pitsirikos1
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 4.395
Μην το σκέφτεσαι συνέχεια. Θα έρθει η ώρα από μόνη της. Εκτός αν την βλέπεις σαν "εμπειρία" και δεν θα το τραβήξεις παραπάνω. Εξάλλου όποιος βιαζεται σκοντάφτει.
Μικρος ειμαι, 20!εσυ ποσο χρονων εισαι ?
Θελω να παω και με παρθενα για την εμπειρια. Παντως γλυφομουνια και πιπες εχουμε κανει. Το ζητημα ειναι ποτε θα κατσει!!!
Μην την ακούς! Εσύ κάνε την προσπάθειά σου και βλέπεις. Πρέπει να χεις λίγο υπομονή αλλά αν το παρακάνεις...έχασες!
που παει αυτος ο κοσμος ρε γαμωτο....ΨΩΝΙΑ???? ΜΟΛ??? τα λεφτα που της τα πηρες ρουχα θα χες γαμησει ποσες ωραιοτατες κοπελιτσες που αν ηθελες θα ταν ολες παρθενες!!
α ενα ενα μας τα λες εσυ
απο φιλη σου γκομενα σου με αυτα τα εξτρα εγινε τωρα?
ενιγουει.. μπορει κ να σου κατσει τελικως.. κανε υπομονη.. κ συνεχισε να την πας για ψωνια.. χαχαχαχαχα
χα
χα
ναι ακουσε τον οφι... χιχιχιχιχι
παιζουν ψωνια και κλαμπακια οποτε.....+
παρε κανα εσκορτ ρε φιλε κ ασε τα μικρα να μαλακιζονται στο μολ κ στο γκιουζελ κλπ Σιγουρα ειναι παρθενα?μηπως σε δουλευει?
Σιγα μην της ψωνισω κιολας!!! Μονη της πληρωνει.που παει αυτος ο κοσμος ρε γαμωτο....ΨΩΝΙΑ???? ΜΟΛ??? τα λεφτα που της τα πηρες ρουχα θα χες γαμησει ποσες ωραιοτατες κοπελιτσες που αν ηθελες θα ταν ολες παρθενες!!
μα λαιφ μου!!αυτο με το αμαξι που λες δεν εχει σχεση νομιζω!!μια βολτα με τον πρωην φιλο κ νυν γκομενο θα κανει...αν με πιανεις!!μη τα βλεπετε ολα τοσο κυνικα...το ξερω οτι καποιοι θα πουν:τι μαλακιες λεει τωρα αυτη;! αλλα αφηστε κ λιγο ρομαντζο να μπει στην ζωη σας... δεν θελουν ολες οι κοπελες σεξ κ φραγκα...Δεν νομιζω να μπει με το ζορι στο αμαξι....Απ την στιγμη που θα φτασει μεχρι εκει , ξερει πολυ καλα το τι θα επακολουθησει....Ειναι ηδη 18 χρονων, και αφου μπορει και ψηφιζει , οριζει καλα τον εαυτο τηs....Aν δεν θελει αs μην μπει απο την αρχη στο αμαξι...Οταν βγαινει αργαμισυ μεσα στη νυχτα μ εναν αντρα τι περιμενει να συμβει??? να πλεξουνε??
Μπορει απ την αρχη να το αποφυγει αν δεν θελει χωριs να του κανει του αλλουνου απανωτα ντουs κρυου με καυτο....Δεν χρειαζονται ουτε πολλα παρακαλια ουτε τιποτα....Ξεκαθαρεs κουβεντεs και πραξειs...Υπαρχουν και πολλεs πορτοκαλιεs και πολλα μοναστηρια επισηs....
κύπρια είναι?παλιο κυπραια...
κύπρια είναι?
μονη της τα πληρωνει?σιγουρα η το λες γιατι ντραπηκες?Σιγα μην της ψωνισω κιολας!!! Μονη της πληρωνει.
μα λαιφ μου!!αυτο με το αμαξι που λες δεν εχει σχεση νομιζω!!μια βολτα με τον πρωην φιλο κ νυν γκομενο θα κανει...αν με πιανεις!!μη τα βλεπετε ολα τοσο κυνικα...το ξερω οτι καποιοι θα πουν:τι μαλακιες λεει τωρα αυτη;! αλλα αφηστε κ λιγο ρομαντζο να μπει στην ζωη σας... δεν θελουν ολες οι κοπελες σεξ κ φραγκα...
και εγώ ρωτάω. αν είναι κυπρια, ασε παρθένα δεν είναι .Κύπρια είναι?? α καλά!!
+
παρε κανα εσκορτ ρε φιλε κ ασε τα μικρα να μαλακιζονται στο μολ κ στο γκιουζελ κλπ Σιγουρα ειναι παρθενα?μηπως σε δουλευει?
Ναι εμένα θα ακούσει τι θα ακούσει εσένα την Ελεεινήδα "Αγγελο"?
α οκ πείτε το να είμαστε εντός θέματος.αλλου πηγαινε το κυπρια
και εγώ ρωτάω. αν είναι κυπρια, ασε παρθένα δεν είναι .
Θελω να παω και με παρθενα για την εμπειρια. Παντως γλυφομουνια και πιπες εχουμε κανει. Το ζητημα ειναι ποτε θα κατσει!!!
αυτο ειναι δουλεια τελικα!
να το παιζεις αγνο παρθενο μαλλι.. να σε 'πληρωνουν' τα χαζα αγορακια κ μετα να λες
"ουπς σορρυ.. τελικα σε βλεπω σαν φιλο.. σ αγαπω σ εκτιμω θελω τα καλυτερα για σενα αλλα δεν μπορω να ειμαστε μαζι.. εγω φταιω οχι εσυ"
τι να σου πω κακουλη μου
εξαρταται σε τι δινει σημασια ο νεαρος.. στο φαινεσθαι ή στο ειναι? χαχαχαχα