Νέα

Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συναδελφε Αριωνα δεν αντιλεγω,

Ομως..

Οι ερευνες του πανεπιστημιου της Μοσχας ειναι σαφείς

Μια νεαρα κοπελα η οποια κανει συνεχεια free σχεσεις  δεν μπορει να ικανοποιηθει σε μεγαλο

βαθμο με τιποτα, γιατι το προβλημα της ειναι κυριως ψυχοσωματικο. :o

Και οφειλεται στην καπιταλιστικη νοοτροπια της.Δυσκολα να ενστερνιστει εννοιες οπως η

αληθινη αγαπη ή συντροφικοτητα.

Γι αυτο ο φιλος μας ας ειναι επιφυλακτικος συναισθηματικα
προτείνω το σύστημα αργά αργά δηλαδή ανάπαυση στο κρεβάτι με ήρεμη κουβέντα και σιγά σιγά να αρχίσει και να την χαιδεύει ανάμεσα στα στήθη.

Επισκέπτης
Εχω φιλο που λεει οτι εχει κανει εκδιδομενη να χυσει.Τι να πω.Αλλα αυτος τον εχει μεγαλο.Η ιδια η εκδιδομενη οταν μπηκε στο δωματιο και ειδε το εργαλειο του το σχολιασε θετικα που δεν το κανει και σε πολλους..
μην δίνεις βάση στης μαλακίες που λέει ο κάθε ένας.

Επισκέπτης
προτείνω το σύστημα αργά αργά δηλαδή ανάπαυση στο κρεβάτι με ήρεμη κουβέντα και σιγά σιγά να αρχίσει και να την χαιδεύει ανάμεσα στα στήθη.
με ταυτόχρονο πέξιμο της γλώσας του πίσω από το αυτί της(εδώ προσοχή μην φοράει καρφωτά σκουλαρίκια και σου τρυπήση την γλώσα.)

Επισκέπτης
λοιπόν αύριο το πρωί μεταξύ 10 και 12 η ώρα θα σου γράψω το τελικό μου πόρισμα θα λάβω τα μηνύματα τους και μην ανησυχείς καθόλου είμαι πολύ αισιόδοξος για εσένα.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
λοιπόν αύριο το πρωί μεταξύ 10 και 12 η ώρα θα σου γράψω το τελικό μου πόρισμα θα λάβω τα μηνύματα τους και μην ανησυχείς καθόλου είμαι πολύ αισιόδοξος για εσένα.

χιλια ευχαριστω φιλε μακαρι να μπορουσα να σου ανταποδωσω.Να σαι καλα

Επισκέπτης
πρός τους επιστημονικούς μου συνεργάτες περιμένω τα δικά σας πορίσματα για να γράψω αύριο το πρωί την συνταγή στρατηγικής ερωτικής ικανοποίησης.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αυριο θα τα εχεις Δρ Αρίων..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
πρός τους επιστημονικούς μου συνεργάτες περιμένω τα δικά σας πορίσματα για να γράψω αύριο το πρωί την συνταγή στρατηγικής ερωτικής ικανοποίησης.

Καλως θα προτεινω συγκεκριμενη συνταγογραφηση το πρωι.

Φιλε αρκει να δειξεις οτι δεν την φοβασαι και ολα θα γινουν (για το ψυχολογικο κομματι)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Φαντάζομαι ότι μία γυναικεία γνώμη θα βοθήσει τα μάλα... Θα σου πρότεινα να αρχίσεις ως εξής:

[/quote]
Παιδιά θέλω βοήθεια!Είμαι 24 χρόνων και έχω παεί πάει μονο καμία 10αρια φορές σε μπουρδέλο σε όλη μου την ζωή.Εκτός από αυτές τις φορές δεν είχα άλλη ερωτική επαφή (κόμμα) με αποτέλεσμα να είμαι οπως καταλαβαινεται καταλαβαίνετε εντελώς αδαής στο πώς να προσφέρω καλό κρεβάτι σε μια κοπέλα (κόμμα) γιατί και αυτές τις λίγες φορές που έχω παεί στα κόκκινα σπιτάκια ειμουν ήμουν τελειως παθητικός και δεν έκανα πολλά πολλά στις κοπέλες.Το θέμα είναι οτί ότι προσφατα τελευταία βγαίνω με ένα κορίτσι και η ώρα που θα βρεθούμε στο κρεβάτι πλησίαζει μερες με τις μέρες μέρα με τη μέρα!(διάστημα)Αυτό που θέλω ειναι φίλοι μου κάποιες συμβουλές για να προσφέρω ικανοποιητικο κρεβάτι. (κόμμα) Πχ π.χ. καποιες οδηγιες απο καποιο site κάποιο site με οδηγίες για το πως μπορώ να κάνω ενα καλό γλειφομούνι? (διάστημα) ; Επίσης έχω ακούσει οτι όταν είσαι μεσα της μέσα τους και μπαινοβγαίνεις τρελενονται τρελλαίνονται (για μεγαλύτερη τρέλλα βάλε κι άλλο λ) να τους τριβεις με τα δάκτυλα τα μουνοχειλα απο πάνω.(διάστημα)Αληθευει?;

Κατά τα άλλα, πρέπει να συγχαρώ το συναγωνιστή arion1955 για την ακαταπόνητη συμμετοχή του στο θρεντ, ενώ αντίθετα δεν θα έλεγα το ίδιο για τον tommaso με τις ρεβιζιονιστικές αιχμές.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Φαντάζομαι ότι μία γυναικεία γνώμη θα βοθήσει τα μάλα... Θα σου πρότεινα να αρχίσεις ως εξής:

Είναι αλήθεια πως ο γραπτός του λόγος ήταν λίγο..

Όμως μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα στα προφορικά. ;)

Από ποιο πανεπιστήμιο έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε την συνάδελφο?

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ρε συ Tommaso, άμα χρειάζεται πανεπιστήμιο για να μιλάμε ελληνικά, τότε για να γαμάμε (για να γαμάτε δηλαδή..) ελληνικά τι θα χρειάζεται; Διδακτορικό και βάλε;

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ρε συ Tommaso, άμα χρειάζεται πανεπιστήμιο για να μιλάμε ελληνικά, τότε για να γαμάμε (για να γαμάτε δηλαδή..) ελληνικά τι θα χρειάζεται; Διδακτορικό και βάλε;

Εγω δεν εχω σχεση με τον πληρωμενο ερωτα επομενως χρειαζεται να εχω μορφωση και λεγειν.

Ετοιμαζομαι για master.. ;)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κάθεσαι και ασχολείσαι με το πως θα ικανοποιήσεις μία ξέμπαρκη γκόμενα και κοροιδεύεις τον εαυτό σου ότι υπάρχουν αισθήματα όταν περιγράφεις μια παρτόλα; Σιγά μην της κάνεις και γλειφτομούνι που ποιός ξέρει τι κουβαλάει. Κοίτα να ευχαριστηθείς εσύ και μη σε απασχολούν τα υπόλοιπα.

titus2006

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες ,μπήκα και εγώ στην παρέα σας αν και παρακολουθώ το site πάνω από 1 χρόνο.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.

Σχετικά με το θέμα τώρα,ρε φίλε ακόμα δεν την έχεις πηδηξει και είσαι τόσο κολλημένος μαζί της?Σιγά το καιρό που είστε μαζί,χαλάρωσε λίγο και ειδικά με μια γκόμενα που εσύ ο ίδιος λες ότι είναι ότι να 'ναι.Επειδή είναι η πρώτη σου σχέση πρόσεχε μη την πατήσεις άσχημα,γιατί αν  σε χωρίσει μετά την έχεις κάνει από κούπες .

Η πρώτη φορά με μια καινουργια δεν είναι πάντα τόσο καλή,δεν ξέρεις τι θέλει,αλλα ούτε και αυτή.Μερικές φορές συμβαίνουν και "ατυχήματα" , να μη σου σηκωθεί από άγχος ή να τελειώσεις πριν καν μπεις.Λίγο πολύ σε όλους μας έχουν συμβεί αυτά .Αν είναι σωστή δε θα δώσει σημασία,να είσαι σίγουρος το έχει ξαναδεί το έργο .Αλλα αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί.Όταν  έρθει εκείνη η ώρα κάνε αρκετή ώρα προκαταρκτικά και μετά όλα θα έρθουν μόνα τους ωραία και καλά.Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σκέφτεσαι είναι το ενδεχόμενο  αποτυχίας. 

Επισκέπτης
τι λέτε ρε παιδιά ...συγκινήθηκα με την ιστορία του παλικαριού..

Επισκέπτης
Είναι αλήθεια πως ο γραπτός του λόγος ήταν λίγο..

Όμως μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα στα προφορικά. ;)

Από ποιο πανεπιστήμιο έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε την συνάδελφο?
καλησπέρα στην επιστημονική μου ομάδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom