Νέα

Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πολύ θετικό αυτό που σημαίνει ότι και αυτή θα είναι αρωγός στα πρώτα βήματα του έρωτα.

Γενικα ειναι στυλ αγριμακι λιγο αν με καταλαβαινεις....Αυτη παιρνει πρωτοβουλιες και πρεπει να ειναι και επιθετικη στο κρεβατι.Απλα δεν θελω να την δω μονο σαν κοινη γυναικα και να μην την κανω να ικανοποηθει και αυτη.Φαντασου δυσαρεσκεια μολις δει το 11-12 cm πουλι μου....

Επισκέπτης
έχεις δικό σου χώρο όπου μπορεί να συναιυρεθείτε?

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
έχεις δικό σου χώρο όπου μπορεί να συναιυρεθείτε?

οχι ειναι δυσκολο.Μενω μακρια και εχω συγκατοικο.Οποτε η στο σπιτι της θα βρεθουμε (δυσκολο και αυτο γιατι μενει με μια φιλη της απο οτι ξερω) η σε καπιο χοτελ η καπου αλου χυμα  και ερημα  :2funny:

Επισκέπτης
Γενικα ειναι στυλ αγριμακι λιγο αν με καταλαβαινεις....Αυτη παιρνει πρωτοβουλιες και πρεπει να ειναι και επιθετικη στο κρεβατι.Απλα δεν θελω να την δω μονο σαν κοινη γυναικα και να μην την κανω να ικανοποηθει και αυτη.Φαντασου δυσαρεσκεια μολις δει το 11-12 cm πουλι μου....
μερικές φορές το κοντό πουλί είναι καλύτερο από το μακρύ αρκεί να ακολουθήσεις της συμβουλές της επιστημονικής μου ομάδος επάνω στην ερωτική τεχνική που θα σου δωθούν στην συνέχεια.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μερικές φορές το κοντό πουλί είναι καλύτερο από το μακρύ αρκεί να ακολουθήσεις της συμβουλές της επιστημονικής μου ομάδος επάνω στην ερωτική τεχνική που θα σου δωθούν στην συνέχεια.

να σαι καλα φιλε για την ολη βοηθεια και τον χρονο που διαθετεις!

Επισκέπτης
οχι ειναι δυσκολο.Μενω μακρια και εχω συγκατοικο.Οποτε η στο σπιτι της θα βρεθουμε (δυσκολο και αυτο γιατι μενει με μια φιλη της απο οτι ξερω) η σε καπιο χοτελ η καπου αλου χυμα  και ερημα  :2funny:
σου προτείνω αν υπάρχει δυνατότητα ένα σαββατοκύριακο η τριήμερο μια εκδρομή κοντινή κατά προτίμησην στο νησί του Πόρου και διαμονή σε ξενοδοχείο με διπλό κρεβάτι στο δωμάτιο.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σου προτείνω αν υπάρχει δυνατότητα ένα σαββατοκύριακο η τριήμερο μια εκδρομή κοντινή κατά προτίμησην στο νησί του Πόρου και διαμονή σε ξενοδοχείο με διπλό κρεβάτι στο δωμάτιο.

Θα το προσπαθησω απλα ανησυχω γιατι η ιδια κοπελα ειναι χυμα και βιαστικη στο να βρεθουμε στο κρεβατι μαζι δηλαδη και αυριο που θα την δω μπορει να πιεσει την κατασταση.

Επισκέπτης
να σαι καλα φιλε για την ολη βοηθεια και τον χρονο που διαθετεις!
παρακαλώ είναι χρέος μου αυτό ανήκω στην οργάνωση world sex action κάτι σαν τους γιατρούς χωρίς σύνορα αλλά με προσφορά στα ερωτικά σεξουαλικά προβλήματα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ο Αρίωνας ειναι ηγέτης κ θεος..
RESPECT..

Επισκέπτης
Θα το προσπαθησω απλα ανησυχω γιατι η ιδια κοπελα ειναι χυμα και βιαστικη στο να βρεθουμε στο κρεβατι μαζι δηλαδη και αυριο που θα την δω μπορει να πιεσει την κατασταση.
δηλαδή το να βρεθείτε στο κρεβάτι?
εσένα η στύση σου δουλεύει καλά?

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδή το να βρεθείτε στο κρεβάτι?
εσένα η στύση σου δουλεύει καλά?

Το να βρεθουμε στο κρεβατι με αυτη σιγουρα θα γινει στο απροβλεπτο με την συγκεκριμενη δεν μπορεις ευκολα να κανεις προγραματισμους σε αυτο το θεμα.
Γενικα αμα ανχωνομαι καμια φορα μου πεφτει κατα την διαρκεια του σεξ.Το εχω παθει και με εκδιδομενη αυτο και γενικα τις τελευταιες μερες η αυτοπεποιηθηση μου ειναι χαλια.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το να βρεθουμε στο κρεβατι με αυτη σιγουρα θα γινει στο απροβλεπτο με την συγκεκριμενη δεν μπορεις ευκολα να κανεις προγραματισμους σε αυτο το θεμα.
Γενικα αμα ανχωνομαι καμια φορα μου πεφτει κατα την διαρκεια του σεξ.Το εχω παθει και με εκδιδομενη αυτο και γενικα τις τελευταιες μερες η αυτοπεποιηθηση μου ειναι χαλια.

που σημαινει και οχι καλη στυση

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Ωχ ..συνηθως η αυτοπεποιθηση ειναι συνωνυμη με ως εννοια με την στυση  :-

Επισκέπτης
κατ αρχήν πρέπει να λύσουμε δυο άλλα θέματα στο προκαταρκτικό μέρος το 1 είναι η συνήθης πρόωρη εκσπερμάτωση όταν το κάνεις για πρώτη φορά με την σύντροφο σου, και 2 η φοβία της γυναίκας για εγκυμοσύνη αν το κάνεις χωρίς προφυλακτικό που προτείνω κάτι τέτοιο για καλύτερο αποτέλεσμα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Συναδελφε Αριωνα δεν αντιλεγω,

Ομως..

Οι ερευνες του πανεπιστημιου της Μοσχας ειναι σαφείς

Μια νεαρα κοπελα η οποια κανει συνεχεια free σχεσεις  δεν μπορει να ικανοποιηθει σε μεγαλο

βαθμο με τιποτα, γιατι το προβλημα της ειναι κυριως ψυχοσωματικο. :o

Και οφειλεται στην καπιταλιστικη νοοτροπια της.Δυσκολα να ενστερνιστει εννοιες οπως η

αληθινη αγαπη ή συντροφικοτητα.

Γι αυτο ο φιλος μας ας ειναι επιφυλακτικος συναισθηματικα

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφε Αριωνα δεν αντιλεγω,

Ομως..

Οι ερευνες του πανεπιστημιου της Μοσχας ειναι σαφείς

Μια νεαρα κοπελα η οποια κανει συνεχεια free σχεσεις  δεν μπορει να ικανοποιηθει σε μεγαλο

βαθμο με τιποτα, γιατι το προβλημα της ειναι κυριως ψυχοσωματικο. :o

Και οφειλεται στην καπιταλιστικη νοοτροπια της.Δυσκολα να ενστερνιστει εννοιες οπως η

αληθινη αγαπη ή συντροφικοτητα.

Γι αυτο ο φιλος μας ας ειναι επιφυλακτικος συναισθηματικα

Εχω φιλο που λεει οτι εχει κανει εκδιδομενη να χυσει.Τι να πω.Αλλα αυτος τον εχει μεγαλο.Η ιδια η εκδιδομενη οταν μπηκε στο δωματιο και ειδε το εργαλειο του το σχολιασε θετικα που δεν το κανει και σε πολλους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom