Νέα

Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλύτερα να το βάζεις αριστερά προς το μέρος της καρδιάς να αποκτήσει συναίσθημα και όχι πολύ στενά σλιπ τύπου σλογκυ αλλά καλύτερα κλασικά σλιπ.
η κοπέλα είχε πριν άλλο δεσμό? σου μιλάει για αυτόν?

οχι ηταν πιο πολυ των free σχεσεων δεν κανει σοβαρες σχεσεις για αυτο και ειναι δυσκολο για να την ικανοποιησω!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
οχι ηταν πιο πολυ των free σχεσεων δεν κανει σοβαρες σχεσεις για αυτο και ειναι δυσκολο για να την ικανοποιησω!

Με αλλα λογια παλι σε "κοινη" κοπελα επεσες.. Κριμα.. :'(

Παντως δες το θετικα οσο μπορεις να το δεις και προσπαθησε να το ευχαριστηθεις.

ειναι σημαντικο για την ζωη σου

Επισκέπτης
Με αλλα λογια παλι σε "κοινη" κοπελα επεσες..

Παντως δες το θετικα οσο μπορεις να το δεις και προσπαθησε να το ευχαριστηθεις.

ειναι σημαντικο για την ζωη σου
σας ευχαριστώ πολύ επίκουρε καθηγητή της ανδρολογίας για την παρέμβαση σας.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε φιλε αυτη ηταν των free σχεσεων και τωρα θες να την ικανοποιησεις?ΓΙΑΤΙ?ποιο το κερδος?
Κοιτα να ικανοποιηθεις εσυ κ θα ερθει κ η ικανοποιηση της..Σιγα μην ειναι αυτοσκοπος σου να την κανεις να περναει καλα!

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε αυτη ηταν των free σχεσεων και τωρα θες να την ικανοποιησεις?ΓΙΑΤΙ?ποιο το κερδος?
Κοιτα να ικανοποιηθεις εσυ κ θα ερθει κ η ικανοποιηση της..Σιγα μην ειναι αυτοσκοπος σου να την κανεις να περναει καλα!

Για εμενα ειναι...Την βλεπω αισθηματικα και αυτη με βλεπει επισης κατι πιο σοβαρο...Δεν μου αρεσει η λογικη να περναω εγω καλα και το κοριτσι ουτε λιγο να μην ευχαριστιεται...

Επισκέπτης
κύριε καθηγητά δεν ήρθε η ώρα για την δική σας παρέμβαση εγώ θα κρίνω πόσο ελευθέριων σχέσεων ήταν η κοπέλα μπορεί να είναι λάθος έκφρασης ο τρόπος που μας τα λέει το παλικάρι.

Επισκέπτης
Για εμενα ειναι...Την βλεπω αισθηματικα και αυτη με βλεπει επισης κατι πιο σοβαρο...Δεν μου αρεσει η λογικη να περναω εγω καλα και το κοριτσι ουτε λιγο να μην ευχαριστιεται...
της έχει βάλει ποτέ δακτυλάκι στον κόλπο  της? έχεις εντοπίσει την κλειτορίδα της?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
τοτε φιλε οπως προειπαν τα παιδια πολλα προκατακτικα..
φλυψιμο με ολη την γλωσσα μεσα ενω παραλληλα την χαιδευεις ψηλα κ χρησιμοποιησε το χερι σου στο .... της ενω την γλυφεις..
ελα φαντασια θελει,δεν χρειζεται να σου πει καποιος,θα καταλαβεις απο τις αντιδρασεις της,αναλογα την κοπελα ειναι αυτο!το τι της αρεσει..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
σας ευχαριστώ πολύ επίκουρε καθηγητή της ανδρολογίας για την παρέμβαση σας.

Συγνωμη για την παρεμβαση αγαπητε συναδελφε.

Απλα επιστημονικες μελετες στο πανεπιστημιο της Μοσχας δειχνουν οτι δεν μπορεις να ικανοποιησεις απολυτα μια κοπελα η οποια εχει την νοοτροπια των ελευθερων σχεσεων.

Το προβλημα ειναι δικο της και ειναι ψυχοσωματικο ;)

Επισκέπτης
τοτε φιλε οπως προειπαν τα παιδια πολλα προκατακτικα..
φλυψιμο με ολη την γλωσσα μεσα ενω παραλληλα την χαιδευεις ψηλα κ χρησιμοποιησε το χερι σου στο .... της ενω την γλυφεις..
ελα φαντασια θελει,δεν χρειζεται να σου πει καποιος,θα καταλαβεις απο τις αντιδρασεις της,αναλογα την κοπελα ειναι αυτο!το τι της αρεσει..
κύριε καθηγητά θα φτάσουμε και στο γλύψημο.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδή μέχρι τώρα τίποτε? το στήθος το πιπίλισες  το χαίδεψες?

το στηθος της το εχω χαιδεψει.
Επισης να σημειωσω οτι ποτε δεν εχω βαλει δακτυλο σε καμια ουτε σε εκδιδομενη.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
άρα δεν έχεις βάλει δάκτυλο , όταν την χαιδεύεις στο στήθος αναστατώνεται?

οχι ιδιαιτερα...δεν εχει δειξει τουλαχιστον κατι τετιο.Το αντιμετωπιζει σαν να εχει βαρεθει να της το κανουν αυτο.

Επισκέπτης
οχι ιδιαιτερα...δεν εχει δειξει τουλαχιστον κατι τετιο.Το αντιμετωπιζει σαν να εχει βαρεθει να της το κανουν αυτο.
θετικό αυτό σημαίνει ότι σε αγαπάει και ότι έχει βρεί τον άντρα της ζωής της όμως σου το έχει εξομολογηθεί αυτό?

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θετικό αυτό σημαίνει ότι σε αγαπάει και ότι έχει βρεί τον άντρα της ζωής της όμως σου το έχει εξομολογηθεί αυτό?

Μου εχει δειξει μεγαλη συμπαθεια και δειχνει οτι με βλεπει διαφορετικα απο οτι εχει φερθει σε αλλους αντρες.Τις αρεσει που δειχνω ποσο ευαισθητος ειμαι και κολημενος με αυτην.Τονιζει μερικες φορες ποσο γλυκος ειμαι κτλ

Επισκέπτης
Μου εχει δειξει μεγαλη συμπαθεια και δειχνει οτι με βλεπει διαφορετικα απο οτι εχει φερθει σε αλλους αντρες.Τις αρεσει που δειχνω ποσο ευαισθητος ειμαι και κολημενος με αυτην.Τονιζει μερικες φορες ποσο γλυκος ειμαι κτλ
πολύ θετικό αυτό που σημαίνει ότι και αυτή θα είναι αρωγός στα πρώτα βήματα του έρωτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom