You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 301
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Είναι έμπειρη αρκετά από οτι έχω μαθει...
Τότε, χωρίς άγχος, χαλαρός και ωραίος...Και να θυμάσαι ότι τα χειρότερα, τα λένε οι γκόμενες γι' αυτούς που δεν τις πήδηξαν, οπότε βουρ... ;)
Επισκέπτης
μη τσιμπας.συνεχισε ακαθεκτος αλλα ειναι κ το νικνειμ σου που προκαλλει αυτο το κατι αδερφακι μου.Ρε παιδια θα ηθελα μερικές συμβουλές ουσιαστικές να με βοήθησουν πρακτικά.Μην κάνετε άσκοπα ποστ μερικοί!
φιλε ο πουτσος σου κανονικος ειναι μην ανησυχεις απλα ολοι εδω μεσα το παιζουμε ψωλαραδες.ενδεικτικα σου αναφερω οτι τα νευρα στον γυναικειο κολπο βρισκονται στα πρωτα 5 εκατοστα ολα.οι ανησυχιες που εχεις ειναι φυσιολογικοτατες .μην τρεχδεις σε εγκυκλοπαιδειες του σεξ και μαλακειες.πιειτε κανα ποτακι να χαλαρωσετε και ολα θα γινουν φυσικα και απο ενστικτο αλλα ακομα και να μην το ευχαριστειθειτε την πρωτη φορα να ξερεις οτι οι επομενες θα ειναι καλυτερες.σιγα σιγα θα συνηθισετε ο ενας την σεξουαλικη συμπεριφορα του αλλου και το σεξ θα γινεται ολο και καλυτερο.μην ανησυχεισ καθολου
φιλε ο πουτσος σου κανονικος ειναι μην ανησυχεις απλα ολοι εδω μεσα το παιζουμε ψωλαραδες.ενδεικτικα σου αναφερω οτι τα νευρα στον γυναικειο κολπο βρισκονται στα πρωτα 5 εκατοστα ολα.οι ανησυχιες που εχεις ειναι φυσιολογικοτατες .μην τρεχδεις σε εγκυκλοπαιδειες του σεξ και μαλακειες.πιειτε κανα ποτακι να χαλαρωσετε και ολα θα γινουν φυσικα και απο ενστικτο αλλα ακομα και να μην το ευχαριστειθειτε την πρωτη φορα να ξερεις οτι οι επομενες θα ειναι καλυτερες.σιγα σιγα θα συνηθισετε ο ενας την σεξουαλικη συμπεριφορα του αλλου και το σεξ θα γινεται ολο και καλυτερο.μην ανησυχεισ καθολου
Σωστός!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
24 χρονων..και εχει παει μονο σε μπουρδελα.. απιστευτο και τρομακτικο :'(
Εδώ σε άλλο thread, ο άλλος ήταν 30 χρονών παρθένος!!!
24 χρονων..και εχει παει μονο σε μπουρδελα.. απιστευτο και τρομακτικο :'(
Καθενας μπορεί να έχει τους λόγους του που έχει παεί μονο με κοινές γυναίκες!Αλλά ας μείνουμε στο θέμα please!
Επισκέπτης
μερικοί εδώ μέσα πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν?
Επισκέπτης
καλά θα σε βοηθήσουμε όμως μιας και θα σου κάνω υψηλής ανάλυσης σεξουαλικό γράφημα ζητώ ειλικρίνεια.Καθενας μπορεί να έχει τους λόγους του που έχει παεί μονο με κοινές γυναίκες!Αλλά ας μείνουμε στο θέμα please!
καλά θα σε βοηθήσουμε όμως μιας και θα σου κάνω υψηλής ανάλυσης σεξουαλικό γράφημα ζητώ ειλικρίνεια.
Ειλικρινα μιλαω τοση ωρα οτι ειπα αλήθεια είναι και θέλω κάποια βοήθεια.Έχω ανχωθει πολύ με την συγκεκριμένη και δεν είμαι που δεν είμαι προικισμένος απο την φύση οπιαδηποτε λεπτομέρεια στο κρεβατι που θα ευχαριστουσε τρελα την κοπελα ειναι ευσπροδεκτη!
Επισκέπτης
αγόρι μου γιατί δεν απαντάς γρήγορα? θα είσαι ειλικρινής?
αγόρι μου γιατί δεν απαντάς γρήγορα? θα είσαι ειλικρινής?
ειλικρινης ειμαι μην με κανετε να παρακαλαω και αλλο!!!
Επισκέπτης
κατ αρχήν την πούτσα σου μέσα στο σλίπ πως την τοποθετείς αριστερά η δεξιά?Ειλικρινα μιλαω τοση ωρα οτι ειπα αλήθεια είναι και θέλω κάποια βοήθεια.Έχω ανχωθει πολύ με την συγκεκριμένη και δεν είμαι που δεν είμαι προικισμένος απο την φύση οπιαδηποτε λεπτομέρεια στο κρεβατι που θα ευχαριστουσε τρελα την κοπελα ειναι ευσπροδεκτη!
Επισκέπτης
οκ περιμένω απάντηση.ειλικρινης ειμαι μην με κανετε να παρακαλαω και αλλο!!!
οκ περιμένω απάντηση.
δες pm.
κατ αρχήν την πούτσα σου μέσα στο σλίπ πως την τοποθετείς αριστερά η δεξιά?
Παίζει ρόλο τι κόμμα είσαι??? ;)
Επισκέπτης
όχι απλά με ποιο ημισφαίριο του εγκεφάλου συγκλίνει η λογική του πέους.Παίζει ρόλο τι κόμμα είσαι??? ;)
Επισκέπτης
καλύτερα να το βάζεις αριστερά προς το μέρος της καρδιάς να αποκτήσει συναίσθημα και όχι πολύ στενά σλιπ τύπου σλογκυ αλλά καλύτερα κλασικά σλιπ.Φοραω στενα σλιπακια και δεν εχω παρατηρησει πως τοποθετειται το εργαλειο νομιζω συνηθως λιγο προς δεξια!not sure!
η κοπέλα είχε πριν άλλο δεσμό? σου μιλάει για αυτόν?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις