Νέα

Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια θα ηθελα μερικές συμβουλές ουσιαστικές να με βοήθησουν πρακτικά.Μην κάνετε άσκοπα ποστ μερικοί!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είναι έμπειρη αρκετά από οτι έχω μαθει...

Τότε, χωρίς άγχος, χαλαρός και ωραίος...Και να θυμάσαι ότι τα χειρότερα, τα λένε οι γκόμενες γι' αυτούς που δεν τις πήδηξαν, οπότε βουρ... ;)

Επισκέπτης
Ρε παιδια θα ηθελα μερικές συμβουλές ουσιαστικές να με βοήθησουν πρακτικά.Μην κάνετε άσκοπα ποστ μερικοί!
μη τσιμπας.συνεχισε ακαθεκτος αλλα ειναι κ το νικνειμ σου που προκαλλει αυτο το κατι αδερφακι μου.

lordos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
1
Πόντοι
0
φιλε ο πουτσος σου κανονικος ειναι μην ανησυχεις απλα ολοι εδω μεσα το παιζουμε ψωλαραδες.ενδεικτικα σου αναφερω οτι τα νευρα στον γυναικειο κολπο βρισκονται στα πρωτα 5 εκατοστα ολα.οι ανησυχιες που εχεις ειναι φυσιολογικοτατες .μην τρεχδεις σε εγκυκλοπαιδειες του σεξ και μαλακειες.πιειτε κανα ποτακι να χαλαρωσετε και ολα θα γινουν φυσικα και απο ενστικτο αλλα ακομα και να μην το ευχαριστειθειτε την πρωτη φορα να ξερεις οτι οι επομενες θα ειναι καλυτερες.σιγα σιγα θα συνηθισετε ο ενας την σεξουαλικη συμπεριφορα του αλλου και το σεξ θα γινεται ολο και καλυτερο.μην ανησυχεισ καθολου

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
φιλε ο πουτσος σου κανονικος ειναι μην ανησυχεις απλα ολοι εδω μεσα το παιζουμε ψωλαραδες.ενδεικτικα σου αναφερω οτι τα νευρα στον γυναικειο κολπο βρισκονται στα πρωτα 5 εκατοστα ολα.οι ανησυχιες που εχεις ειναι φυσιολογικοτατες .μην τρεχδεις σε εγκυκλοπαιδειες του σεξ και μαλακειες.πιειτε κανα ποτακι να χαλαρωσετε και ολα θα γινουν φυσικα και απο ενστικτο αλλα ακομα και να μην το ευχαριστειθειτε την πρωτη φορα να ξερεις οτι οι επομενες θα ειναι καλυτερες.σιγα σιγα θα συνηθισετε ο ενας την σεξουαλικη συμπεριφορα του αλλου και το σεξ θα γινεται ολο και καλυτερο.μην ανησυχεισ καθολου

Σωστός!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
24 χρονων..και εχει παει μονο σε μπουρδελα.. απιστευτο και τρομακτικο  :'(

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
24 χρονων..και εχει παει μονο σε μπουρδελα.. απιστευτο και τρομακτικο  :'(

Καθενας μπορεί να έχει τους λόγους του που έχει παεί μονο με κοινές γυναίκες!Αλλά ας μείνουμε στο θέμα please!

Επισκέπτης
μερικοί εδώ μέσα πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν?

Επισκέπτης
Καθενας μπορεί να έχει τους λόγους του που έχει παεί μονο με κοινές γυναίκες!Αλλά ας μείνουμε στο θέμα please!
καλά θα σε βοηθήσουμε όμως μιας και θα σου κάνω υψηλής ανάλυσης σεξουαλικό γράφημα ζητώ ειλικρίνεια.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλά θα σε βοηθήσουμε όμως μιας και θα σου κάνω υψηλής ανάλυσης σεξουαλικό γράφημα ζητώ ειλικρίνεια.

Ειλικρινα μιλαω τοση ωρα οτι ειπα αλήθεια είναι και θέλω κάποια βοήθεια.Έχω ανχωθει πολύ με την συγκεκριμένη και δεν είμαι που δεν είμαι προικισμένος απο την φύση οπιαδηποτε λεπτομέρεια στο κρεβατι που θα ευχαριστουσε τρελα την κοπελα ειναι ευσπροδεκτη!

Επισκέπτης
αγόρι μου γιατί δεν απαντάς γρήγορα? θα είσαι ειλικρινής?

Επισκέπτης
Ειλικρινα μιλαω τοση ωρα οτι ειπα αλήθεια είναι και θέλω κάποια βοήθεια.Έχω ανχωθει πολύ με την συγκεκριμένη και δεν είμαι που δεν είμαι προικισμένος απο την φύση οπιαδηποτε λεπτομέρεια στο κρεβατι που θα ευχαριστουσε τρελα την κοπελα ειναι ευσπροδεκτη!
κατ αρχήν την πούτσα σου μέσα στο σλίπ πως την τοποθετείς αριστερά η δεξιά?

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φοραω στενα σλιπακια και δεν εχω παρατηρησει πως τοποθετειται το εργαλειο νομιζω συνηθως λιγο προς δεξια!not sure!

Επισκέπτης
Φοραω στενα σλιπακια και δεν εχω παρατηρησει πως τοποθετειται το εργαλειο νομιζω συνηθως λιγο προς δεξια!not sure!
καλύτερα να το βάζεις αριστερά προς το μέρος της καρδιάς να αποκτήσει συναίσθημα και όχι πολύ στενά σλιπ τύπου σλογκυ αλλά καλύτερα κλασικά σλιπ.
η κοπέλα είχε πριν άλλο δεσμό? σου μιλάει για αυτόν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom