You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 301
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλησπέρα στην επιστημονική μου ομάδα
Welcome Dr
όλοι κρέμονται από τα χείλη σου
Επισκέπτης
Αμ τα θελει η κολ..ρα σου καυμενη...
Γιατι ρε φιλαράκι πόσους άντρες ξερεις εσύ έτσι;Εμένα μπυ φάνηκε πολύ ντομπρο το παλικάρι. Και οι απαντήσεις κάποιων ήταν αχαρακτήριστες.
Όσο για το τι θέλει το σώμα μου και συγκεκριμένα σημεία ...θα σου απαντούσα αλλά σέβομαι την ηλικία σου.
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τι λέτε ρε παιδιά ...συγκινήθηκα με την ιστορία του παλικαριού..
Γιατί βρε; Δεν ανέπτυξες σε προηγούμενα ποστς σου απόψεις περί λαγνείας και χιμπατζοειδούς συμπεριφοράς ορισμένων μελών κτλ; Και τώρα που βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας αμέσως να μας την πεις :-) ; Δεν κάνει καλό στο κάρμα σου αυτό.
Επισκέπτης
Γιατί βρε; Δεν ανέπτυξες σε προηγούμενα ποστς σου απόψεις περί λαγνείας και χιμπατζοειδούς συμπεριφοράς ορισμένων μελών κτλ; Και τώρα που βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας αμέσως να μας την πεις :-) ; Δεν κάνει καλό στο κάρμα σου αυτό.
Ρε διαβάζετε τι γράφω παναθεμά σας; χαχαχαχαχαχαχα
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τα γράφεις για να μην τα διαβάζουμε δηλαδή?
Επισκέπτης
σήμερα σκέφτηκα ότι πρέπει να προσλάβουμε και μια εθελόντρια η και δυο αν γίνεται για να δημιουργήσουμε έναν εξωμειωτή πηδήματος.Welcome Dr
όλοι κρέμονται από τα χείλη σου
δηλαδή η εθελόντρια θα κάνει έρωτα με τους υπό παρακολούθηση ασθενείς και θα μα αναλύει της αντιδράσεις τους.
Επισκέπτης
Τα γράφεις για να μην τα διαβάζουμε δηλαδή?
Και το συμπερασμά σου είναι οτι έκραξα όσους βοήθησαν το παλικάρι;
Επισκέπτης
σήμερα σκέφτηκα ότι πρέπει να προσλάβουμε και μια εθελόντρια η και δυο αν γίνεται για να δημιουργήσουμε έναν εξωμειωτή πηδήματος.
δηλαδή η εθελόντρια θα κάνει έρωτα με τους υπό παρακολούθηση ασθενείς και θα μα αναλύει της αντιδράσεις τους.
Ε να συμφωνω και με τον δόκτορα
Επισκέπτης
εμείς ήμαστε πανεπιστημιακοί και χρησιμοποιούμε επιστημονικούς όρους είπαμε εξωμειωτή.Κάτι σαν τον "οίκο της ηδονής", που παιζει στο ΣΚΑΙ ?
Επισκέπτης
ελπίζω να βρήκαμε την πρώτη εθελόντρια?Ε να συμφωνω και με τον δόκτορα
Όσο για το τι θέλει το σώμα μου και συγκεκριμένα σημεία ...θα σου απαντούσα αλλά σέβομαι την ηλικία σου.
Αμ συνεχιζει να τα θελει η κολ..ρα σου.
Υ.Γ. Δικαιολογιες περι ηλικιων κλπ..τις γραφουν κατι κοτες που στα δυσκολα κανουν το κουνελι.Οτι εχεις να πεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΔΗΜΟΣΙΑ.
Επισκέπτης
ο χθεσινός ασθενής μας φάνηκε σήμερα εδώ?
Επισκέπτης
Αμ συνεχιζει να τα θελει η κολ..ρα σου.
Υ.Γ. Δικαιολογιες περι ηλικιων κλπ..τις γραφουν κατι κοτες που στα δυσκολα κανουν το κουνελι.Οτι εχεις να πεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΔΗΜΟΣΙΑ.
Το έπιασα ε; Μεγάλος εισαι; χαχαχαχχα
Γνωρίζεις ότι όσους φέρονται με τον τρόπο σου τους γράφω ε;
Σε ενημερώνω..
Gushallo παλικάρι, είμαι ήδη σε ένα πρότζεκτ, αλλά θα συνννεοηθώ με τον καθηγητή να δούμε πως μπορούμε να βρούμε χρόνο και για τον προσομοιωτή. ;)
ο χθεσινός ασθενής μας φάνηκε σήμερα εδώ?
Επισκέπτης
και τι έγινε αγόρι μου κρέας θα μπει κρέας θα βγει αλλά στην υπηρεσία της επιστήμης.Αμ συνεχιζει να τα θελει η κολ..ρα σου.
Επισκέπτης
καλώς τον πως αισθάνεσαι σήμερα? έχεις καλύτερη αυτοπεποίθηση?
καλώς τον πως αισθάνεσαι σήμερα? έχεις καλύτερη αυτοπεποίθηση?
κάτι λίγα πράγματα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 0