Επισκέπτης
χαλάρωσε λίγο να μπούμε στο τελικό στάδιο της περίπτωσης σου.κάτι λίγα πράγματα
χαλάρωσε λίγο να μπούμε στο τελικό στάδιο της περίπτωσης σου.κάτι λίγα πράγματα
κατ αρχήν πριν σου αναλύσω τον σχεδιασμό της πρώτης επαφής με την σύντροφο σου θα σε παρακαλέσω να μου πεις εσύ πως την φανταζόσουν την πρώτη σου ερωτική επαφή με την κοπελιά σου.
Gushallo παλικάρι, είμαι ήδη σε ένα πρότζεκτ, αλλά θα συνννεοηθώ με τον καθηγητή να δούμε πως μπορούμε να βρούμε χρόνο και για τον προσομοιωτή. ;)
Γνωρίζεις ότι όσους φέρονται με τον τρόπο σου τους γράφω ε;
Σε ενημερώνω..
κατ αρχήν την πρώτη φορά να προσέξεις αν έχεις φάει πριν η κατά την συνάντηση το φαγητό να είναι σχετικά ελαφρύ και να μην έχεις φάει πολύ.Σιγουρα καπου με ανεση χωρου και χρονου.Με αρκετα προταρκτικα και απο τους δυο.
σας παρακαλώ κύριοι εδώ το θρεντ είναι επιστημονικό αν θέλετε να ανταλλάξετε μπινελίκια να πάτε στο θρεντ του Ολυμπιακού.Στα δυα του αρχι μου αν με γραφεις η΄οχι..
Ειτε γραψε επι της ουσιας, ειτε σταματα να κανεις την κοτα.
Εκτος εαν γουσταρεις να ακους τα μπινελικια μου.
έχετε καθίσει στον καναπέ η στην άκρη του κρεβατιού ανάλογα με τον χώρο και ακούτε μουσική η κάτι ελαφρύ στην τηλεόραση ΟΧΙ ΤΣΟΝΤΑ μην μου αν χωθείς.κατ αρχήν την πρώτη φορά να προσέξεις αν έχεις φάει πριν η κατά την συνάντηση το φαγητό να είναι σχετικά ελαφρύ και να μην έχεις φάει πολύ.
κατ αρχήν την πρώτη φορά να προσέξεις αν έχεις φάει πριν η κατά την συνάντηση το φαγητό να είναι σχετικά ελαφρύ και να μην έχεις φάει πολύ.
έχετε καθίσει στον καναπέ η στην άκρη του κρεβατιού ανάλογα με τον χώρο και ακούτε μουσική η κάτι ελαφρύ στην τηλεόραση ΟΧΙ ΤΣΟΝΤΑ μην μου αν χωθείς.
δεν είπα να μην φας είπα να φας κάτι ελαφρύ και αφροδισιακό.Έχει τυχει να μην φαω και σχεδον τπτ μιση μερα πριν παω με εκδιδομενη και δεν την παλευα καθόλου
ναι σίγουρα και το να φας έξω ακόμα καλύτερα για να χωνέψεις λίγο μέχρι να γυρίσεις στο σπίτι για τα σχετικά.πιο πρωτα ενα ραντεβου εξω για καφε η ποτο δεν θα βοηθησει επισης?
δεν είπα να μην φας είπα να φας κάτι ελαφρύ και αφροδισιακό.
ποια φαγητά σου αρέσουν? α! να προσπαθήσεις τα βράδια πριν κοιμηθείς να τρως ένα γιαούρτι προβοιωτικό με φρούτο ακτινίδιο μέσα του.
θαλασσινά τρως καθόλου?Ολη μου η διατροφη ειναι ρυζι-κοτοπουλο λογω γυμναστηριου αντε και λιγο γαλα με κανενα τοστ γαλοπουλας και τυρι.
δεν είπα να μην φας είπα να φας κάτι ελαφρύ και αφροδισιακό.
θαλασσινά τρως καθόλου?
Ολη μου η διατροφη ειναι ρυζι-κοτοπουλο λογω γυμναστηριου αντε και λιγο γαλα με κανενα τοστ γαλοπουλας και τυρι.
Kαλησπερα στο συναδελφο. ;)
Οι διατροφολογοι στο πανεπιστημιο της Αγ.Πετρουπολης(Λενινγκραντ)
προτεινουν γιαουρτι με μελι και καρυδια.
Η στυση που επιτυνχανεται ειναι πραγματικα αξιοσημειωτη!