Νέα

Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κατ αρχήν πριν σου αναλύσω τον σχεδιασμό της πρώτης επαφής με την σύντροφο σου θα σε παρακαλέσω να μου πεις εσύ πως την φανταζόσουν την πρώτη σου ερωτική επαφή με την κοπελιά σου.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κατ αρχήν πριν σου αναλύσω τον σχεδιασμό της πρώτης επαφής με την σύντροφο σου θα σε παρακαλέσω να μου πεις εσύ πως την φανταζόσουν την πρώτη σου ερωτική επαφή με την κοπελιά σου.

Σιγουρα καπου με ανεση χωρου και χρονου.Με αρκετα προταρκτικα και απο τους δυο.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Gushallo παλικάρι, είμαι ήδη σε ένα πρότζεκτ, αλλά θα συνννεοηθώ με τον καθηγητή να δούμε πως μπορούμε να βρούμε χρόνο και για τον προσομοιωτή. ;)

ΟK κορίτσι,
έλα σε συνενόηση με τον Dr

Μην πιεστείς.
Δυο παρόμοια project, ίσως σε δυσκολέψουν  ;)

Προς το παρόν σας αφήνω, θα επανέλθω με νέες προτάσεις.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Γνωρίζεις ότι όσους φέρονται με τον τρόπο σου τους γράφω ε;
Σε ενημερώνω..

Στα δυα του αρχι μου αν με γραφεις η΄οχι..

Ειτε γραψε επι της ουσιας, ειτε σταματα να κανεις την κοτα.

Εκτος εαν γουσταρεις να ακους τα μπινελικια μου.

Επισκέπτης
Σιγουρα καπου με ανεση χωρου και χρονου.Με αρκετα προταρκτικα και απο τους δυο.
κατ αρχήν την πρώτη φορά να προσέξεις αν έχεις φάει πριν η κατά την συνάντηση το φαγητό να είναι σχετικά ελαφρύ και να μην έχεις φάει πολύ.

Επισκέπτης
Στα δυα του αρχι μου αν με γραφεις η΄οχι..

Ειτε γραψε επι της ουσιας, ειτε σταματα να κανεις την κοτα.

Εκτος εαν γουσταρεις να ακους τα μπινελικια μου.
σας παρακαλώ κύριοι εδώ το θρεντ είναι επιστημονικό αν θέλετε να ανταλλάξετε μπινελίκια να πάτε στο θρεντ του Ολυμπιακού.

Επισκέπτης
κατ αρχήν την πρώτη φορά να προσέξεις αν έχεις φάει πριν η κατά την συνάντηση το φαγητό να είναι σχετικά ελαφρύ και να μην έχεις φάει πολύ.
έχετε καθίσει στον καναπέ η στην άκρη του κρεβατιού ανάλογα με τον χώρο και ακούτε μουσική η κάτι ελαφρύ στην τηλεόραση ΟΧΙ ΤΣΟΝΤΑ μην μου αν χωθείς.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Έχει τυχει να μην φαω και σχεδον τπτ μιση μερα πριν παω με εκδιδομενη και δεν την παλευα καθόλου:P

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
έχετε καθίσει στον καναπέ η στην άκρη του κρεβατιού ανάλογα με τον χώρο και ακούτε μουσική η κάτι ελαφρύ στην τηλεόραση ΟΧΙ ΤΣΟΝΤΑ μην μου αν χωθείς.

πιο πρωτα ενα ραντεβου εξω για καφε η ποτο δεν θα βοηθησει επισης?

Επισκέπτης
Έχει τυχει να μην φαω και σχεδον τπτ μιση μερα πριν παω με εκδιδομενη και δεν την παλευα καθόλου:P
δεν είπα να μην φας είπα να φας κάτι ελαφρύ και αφροδισιακό.
ποια φαγητά σου αρέσουν? α! να προσπαθήσεις τα βράδια πριν κοιμηθείς να τρως ένα γιαούρτι προβοιωτικό με φρούτο ακτινίδιο μέσα του.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποια φαγητά σου αρέσουν? α! να προσπαθήσεις τα βράδια πριν κοιμηθείς να τρως ένα γιαούρτι προβοιωτικό με φρούτο ακτινίδιο μέσα του.

Ολη μου η διατροφη ειναι ρυζι-κοτοπουλο λογω γυμναστηριου αντε και λιγο γαλα με κανενα τοστ γαλοπουλας και τυρι.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Πολυ σωστο..οχι βαρυ στομαχι..και ενα ποτακι πριν την πραξη χαλαρωνει.
Και οχι stress.Oχι εμμονες ιδεες περι αποτυχιας.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ολη μου η διατροφη ειναι ρυζι-κοτοπουλο λογω γυμναστηριου αντε και λιγο γαλα με κανενα τοστ γαλοπουλας και τυρι.

Kαλησπερα στο συναδελφο. ;)

Οι διατροφολογοι στο πανεπιστημιο της Αγ.Πετρουπολης(Λενινγκραντ)

προτεινουν γιαουρτι με μελι και καρυδια.

Η στυση που επιτυνχανεται ειναι πραγματικα αξιοσημειωτη!

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπερα στο συναδελφο. ;)

Οι διατροφολογοι στο πανεπιστημιο της Αγ.Πετρουπολης(Λενινγκραντ)

προτεινουν γιαουρτι με μελι και καρυδια.

Η στυση που επιτυνχανεται ειναι πραγματικα αξιοσημειωτη!

θα το δοκιμασω αλλα ποσο καιρο πρεπει να τρως γιαουρτι με μελι και καρυδια για να δεις αμεσα αποτελεσματα?

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:grin: Ζητώντας συγνώμη για την παρέμβαση και αν μου επιτρέπεις σύντροφε να πω την ερασιτεχνική μου γνώμη νομίζω ότι η όλη προσέγγιση στην συγκεκριμένη περίπτωση και στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο φίλος μας ‘Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;’ είναι στρατηγικά λάθος. Πρέπει για να μπορέσει να λειτουργήσει να ακολουθήσει μια διαφορετική νοητική προσέγγιση στο συγκεκριμένο θέμα. Ή θα την αντιμετωπίσει καθαρά ως σκεύος ηδονής ή θα την δει πιο τρυφερά :-) σαν ένα μικρό γατάκι που χρειάζεται τα χάδια του (στοργή και προδέρμ). Δίνοντας της νοητικά τον κυρίαρχο ρόλο στο σχέδιο του και βάζοντας ως κύριο αντικειμενικό στόχο να την ‘τρελάνει στο κρεβάτι’ περιπλέκει αναιτίως την κατάσταση.
Στο ψητό τώρα. Καλό είναι η συνάντηση να γίνει σε οικείο περιβάλλον. Η παρακολούθηση ενός αισθηματικού DVD αγκαλίτσα βοηθά τα μάλλα (μην βάλεις τσόντα και τέτοια, κάτι πιο ρομαντικό). Στην χαλαρωτική ατμόσφαιρα μπορείς να παίξεις με διάφορα απαλά χάδια και να καταλήξεις σε βυζοσφαίρηση και βυθοσκόπηση. Μέχρι το τέλος της ταινίας θα έχεις σκοράρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom